Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım evet diyorum çünkü yasaklı şuana kadar üç tane diyetisyen tanıdım onlarda yemeyeceksin dedi. Eğer ki iş zayıflamaksa olmaz öyle 4 kaşık . Ama kg korumaksa amaç tamam yenir

Hee bir bulgur vakası daha şişirmiş seni canım bide akşam mı yedin? Daha erken saatlerde sadece iki kaşik ye canım çok yeme bidahha

Ben bu listeyi bi daha görmem iNşallah! Ne bu canım ? Topiğide bir bulgur merakı sardı galiba!

Canım evet diyorum çünkü yasaklı şuana kadar üç tane diyetisyen tanıdım onlarda yemeyeceksin dedi. Eğer ki iş zayıflamaksa olmaz öyle 4 kaşık . Ama kg korumaksa amaç tamam yenir

benim diyetisyenim ekmek yerine tüketebilirsin diyordu. hatta o zamanlar dısarıda yiyordm ögle yemeklerini. bana bulgur pilavlı ızgara tavuk yediriyordu öglenleri. 4 kasık değil ama bence 1 ya da 2 yk makul. ekmek tüketilmezse tabi ki.

iyi baslamıssında sonu pek iyi gitmemiş :) sen gecen hafta 4 kiloyu nasıl verdin anlatmıs mıydın ?

hem ekmek hem simit aynı anda tüketmesen daha iyi. light ürünleri cok masum görme derim. dısarıya cıkacagında cantana ceviz, kuru uzun, kavrulmamıs badem vs koy. onları tüket daha iyi olacak. kendine eziyet etmişsin bence dün.

masallah. sen de erkenden evlenenlerdensin :) boyun iyiymiş. ama kilon kactı hatırlayamadım kac kilo fazlan var ?

light ürünleri/ biskuvi gibi gıdaları hayatından cıkartmadıkca kilo versen bile, geri alman cok kolay olur.

cok değişik bir menü olmus lahmacunu yemeseydin ya da bulgur pilavını iyiydi.

Ankaradayım ben ne güzeldir Antalyada yaşamak ah ah :)

winchesterr rica etsem az kendini tanıtır mısın? ben de karıstı kim kimdi evli misin ? boyun vs :)

4 biftek ne kadar ediyor. gram ya da avuc içi ölcüsüyle.

günaydın leydize centılılınnnnn

umarım yeni kalkmamıssındır :) günaydıın

Ben bu listeyi bi daha görmem iNşallah! Ne bu canım ? Topiğide bir bulgur merakı sardı galiba!

ay april bana da kızacaksın ama bu aksam mercimekli bulgur yiyecegim cünkü hazırladm ve eve gec gidecegim ama 1-1,5 yk yiyecegim yogurtla

Tamam bende buna hemfikirim ama bazı arkadaşlar misal 4 ks bulgur 5 ks kuru fasulye bide bir parca et bi de üstüne ayran bide üstüne bir dilim ekmek yerlerse oh afiyet olsun yarasın diyemiyorum

Canım niye kızayım sadece onu yiyeceksen bak 4 kasik bile olabilir ye canım yogurtta olsun ben yanında çok çeşitli şeyler olduğu zaman olmuyor diyorum.

masallah. sen de erkenden evlenenlerdensin :) boyun iyiymiş. ama kilon kactı hatırlayamadım kac kilo fazlan var ?
evet erken evlendim canım. kilom 70,7ydi cuma günü boy da 175. 59 olmak istiyorum 11 kilo falan var işte

yenı kalkmakmı aahhh nerde klktım ısleırmı bıle hallettımde ole yazdım :)

Hee bir bulgur vakası daha şişirmiş seni canım bide akşam mı yedin? Daha erken saatlerde sadece iki kaşik ye canım çok yeme bidahha
bi daha olmaz zaten bu şokun üstüne. annem çok güzel yapmıştı da dayanamadım

yenı kalkmakmı aahhh nerde klktım ısleırmı bıle hallettımde ole yazdım :)
ben ne zaman kalkıp işlerimi halledebileceğim yaaaa. uyanır uyanmaz kızı da uyanıyor emmek istiyor. bu arada bebek kucakta eliptik de süpermiş, akşam denedim 12,5 dk da uyudu :)

Evet canım biraz değişik oldu bende yazdıktan sonra bunları ben mi yedim diye sordum kendime

Inşallah canım bende pişman oldum ama pilav konusunda da pirinç zararlı diye bulgur pilavı yapıyorum ondan yani ama haklısın bundan sonra 3 kaşığı geçmeyecek
İki kaşığı geçmeyecek canım sakın ! Tamam o öğünde sadece bulgur pilavı yiceksen ok 4 olur ama baska bir yemek daha varsa sadece 2 kasik yiceksin ok ?????

tabi tanıtırım 23 üme giricem 4 gün sonra 1.65 boyum bekarım üniversite öğrencisiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…