- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım evet diyorum çünkü yasaklı şuana kadar üç tane diyetisyen tanıdım onlarda yemeyeceksin dedi. Eğer ki iş zayıflamaksa olmaz öyle 4 kaşık . Ama kg korumaksa amaç tamam yenirGunaydiiin kizlar. Alinti yapamadim.
aprilcigim neden bulgur yasakli ? 1 yemek kasigi bulgur 32 kalori. Insulin indeksi 50 nin altinda. Lif orani cok yuksek. Ben anlamiyorum kactir yasakli diyorsun. Bence bir diyette ekmek yerine bulgur yenilebilir. Hatta bence yogurt ve yesil mercimekli bulgur ikilisi super bir aksam yemegi. cunku mercimek de protein. Bu aksamki menum olarak bu ikiliyi hazirlamistim ama ben ya!
Deadline aslinda boyumu da yasimi da biliyorsn :)) yasim 27 kizlarboyum 168 kilom da -200 ( hedefim -400du)
Canım geçmiş olsun.Kızlar herkese Günaydın bugün çok fenayim bogazim felan şişti ağır bir grip oldum
Kg mu yazıp kaçıyorum 81.0
Hee bir bulgur vakası daha şişirmiş seni canım bide akşam mı yedin? Daha erken saatlerde sadece iki kaşik ye canım çok yeme bidahhakızlar sabah uyanınca +1100 çıktım. sonra emzirdim falan +800 çıktım.açıkçası bu kadar fazla çıkacak hiçbirşey yapmadım hala şaşkınım. sadece akşam yemeğinde kısır yedim ki bunu hiç yapmazdım. abartmadım bile neyse geçen hafta 2,3 kg yu son 3 gün vermiştim, yine ona güveniyorum. üzgünüm ama telafi edicem. ipin ucu kaçtı deyip yemeye saldırmak yok
Ben bu listeyi bi daha görmem iNşallah! Ne bu canım ? Topiğide bir bulgur merakı sardı galiba!Dünkü listem
Sabah 8.15 1 Nescafe 2si bir arada 2 3 dilim peynir
Öğle 12.00 4 ks bulgur pilavı 1 parça haşlanmış et 1 lahmacun
16.00 2 bardak şekersiz çay 1 küçük börek misafirlik te olunca mecbur oldum
Akşam 3 parça tavuk ızgara 3 kaşık bulgur pilavı
Canım evet diyorum çünkü yasaklı şuana kadar üç tane diyetisyen tanıdım onlarda yemeyeceksin dedi. Eğer ki iş zayıflamaksa olmaz öyle 4 kaşık . Ama kg korumaksa amaç tamam yenir
kızlar dünkü menüm
08:00 pırasalı soğanlı 2 yumurta, 2dl tb ekmeği, 1kase yoğurt, yarım domates, 1/4 kk peynir
12:30 1 bardak ayran
13:30 1 bardak ayran
14:30 1 bardak ayran daha annemlerdeydim kızlar. hep zararlı şeyler vardı. yemek de olmamıştı o yüzden ayrana saldırdım
16:00 2 küçük kase kısır (az yağlı) 2 çiğköfte (annem tabağıma bıraktı yemek zorunda kaldım)
17:00 1 lokum ve 1 tane fıstıklı üzümlü bar (80 cal) onlar da fazla oldu biliyorum ama cezasını verdim kendime. akşam kucağımda kızımla eliptik bisiklet sürdüm 12,5 dk. bi de 1 haftadır şekerli hiçbirşey yememiştim
su 3lt den fazla, spor 1 saat tempolu, 1 saat kızımla yürüyüş, birkaç dk zıplama( sussun diye) ve 12,5 dk eliptik
Dunku menum
10.30 1tabak menemen 1d.k.ekmek yarimsimit cay
14.00 4kofte 2parca pide ekmegi 1kutu ayran (disardaydim)
17.00 light biskuvi (disardaydim)
19.00 4tane cigkofte 1salatalik
9lucay yatmadan yogurtlimonpulbiber karisimi 45dkk tempolu yuruyus 1.5lt su
27 yaşıdayım, 9 yıllık evliyim, boy 175, iki kızım var 4 yaşında ve 3 aylık
tamam canım inşallah 1.lik bizimdir
başka bi ihtimal gelmiyor aklıma açıkçası
hem ekmek hem simit mi yedin kız kahvaltıdasonra da pide ekmeği ve bisküvi. bi daha sakın o kadar khidratı aynı gün yeme, yoksa dalini harcayamayız suyu da 3lt ye çek artık, çok az 1,5 lt
Light biskuviydi canim ara ogun olarak disarda baska yiyecegim secenegim yoktu bide 1.5 lt gunboyu disarda oldugum ocin icemedim wc de bi ayagim olsun istemedimtamam o pazargunkuydu zati maasallah boyun uzunmus senin kilolari kaldirir senin boyun aslinda
Dünkü listem
Sabah 8.15 1 Nescafe 2si bir arada 2 3 dilim peynir
Öğle 12.00 4 ks bulgur pilavı 1 parça haşlanmış et 1 lahmacun
16.00 2 bardak şekersiz çay 1 küçük börek misafirlik te olunca mecbur oldum
Akşam 3 parça tavuk ızgara 3 kaşık bulgur pilavı
Ankaradayım ben ne güzeldir Antalyada yaşamak ah ah :)
Ben geldiim dünki menüm 9.00 bir küçük tabak kıymalı menemen çekersiz çay
11.00 bir sütlü kahve
14.00 4 biftek ve bir tabak patlıcan salatası
16.00 bir bardak yeşilçay
19.00 bir kase tavuk çorbası
2 lt su ve 30 dakika yürüyüş
günaydın leydize centılılınnnnn
Ben bu listeyi bi daha görmem iNşallah! Ne bu canım ? Topiğide bir bulgur merakı sardı galiba!
Tamam bende buna hemfikirimbenim diyetisyenim ekmek yerine tüketebilirsin diyordu. hatta o zamanlar dısarıda yiyordm ögle yemeklerini. bana bulgur pilavlı ızgara tavuk yediriyordu öglenleri. 4 kasık değil ama bence 1 ya da 2 yk makul. ekmek tüketilmezse tabi ki.
Canım niye kızayım sadece onu yiyeceksen bak 4 kasik bile olabilir ye canım yogurtta olsuniyi baslamıssında sonu pek iyi gitmemiş :) sen gecen hafta 4 kiloyu nasıl verdin anlatmıs mıydın ?
hem ekmek hem simit aynı anda tüketmesen daha iyi. light ürünleri cok masum görme derim. dısarıya cıkacagında cantana ceviz, kuru uzun, kavrulmamıs badem vs koy. onları tüket daha iyi olacak. kendine eziyet etmişsin bence dün.
masallah. sen de erkenden evlenenlerdensin :) boyun iyiymiş. ama kilon kactı hatırlayamadım kac kilo fazlan var ?
light ürünleri/ biskuvi gibi gıdaları hayatından cıkartmadıkca kilo versen bile, geri alman cok kolay olur.
cok değişik bir menü olmuslahmacunu yemeseydin ya da bulgur pilavını iyiydi.
winchesterr rica etsem az kendini tanıtır mısın? ben de karıstı kim kimdievli misin ? boyun vs :)
4 biftek ne kadar ediyor. gram ya da avuc içi ölcüsüyle.
umarım yeni kalkmamıssındır :) günaydıın
ay april bana da kızacaksın ama bu aksam mercimekli bulgur yiyecegim cünkü hazırladm ve eve gec gidecegimama 1-1,5 yk yiyecegim yogurtla
anlattım canım 4 değil 3 kilo verdim. %si 4 tüiyi baslamıssında sonu pek iyi gitmemiş :) sen gecen hafta 4 kiloyu nasıl verdin anlatmıs mıydın ?
evet erken evlendim canım. kilom 70,7ydi cuma günü boy da 175. 59 olmak istiyorum 11 kilo falan var iştemasallah. sen de erkenden evlenenlerdensin :) boyun iyiymiş. ama kilon kactı hatırlayamadım kac kilo fazlan var ?
yenı kalkmakmı aahhh nerde klktım ısleırmı bıle hallettımde ole yazdım :)iyi baslamıssında sonu pek iyi gitmemiş :) sen gecen hafta 4 kiloyu nasıl verdin anlatmıs mıydın ?
hem ekmek hem simit aynı anda tüketmesen daha iyi. light ürünleri cok masum görme derim. dısarıya cıkacagında cantana ceviz, kuru uzun, kavrulmamıs badem vs koy. onları tüket daha iyi olacak. kendine eziyet etmişsin bence dün.
masallah. sen de erkenden evlenenlerdensin :) boyun iyiymiş. ama kilon kactı hatırlayamadım kac kilo fazlan var ?
light ürünleri/ biskuvi gibi gıdaları hayatından cıkartmadıkca kilo versen bile, geri alman cok kolay olur.
winchesterr rica etsem az kendini tanıtır mısın? ben de karıstı kim kimdievli misin ? boyun vs :)
ay april bana da kızacaksın ama bu aksam mercimekli bulgur yiyecegim cünkü hazırladm ve eve gec gidecegimama 1-1,5 yk yiyecegim yogurtla
bi daha olmaz zaten bu şokun üstüne. annem çok güzel yapmıştı da dayanamadımHee bir bulgur vakası daha şişirmiş seni canım bide akşam mı yedin? Daha erken saatlerde sadece iki kaşik ye canım çok yeme bidahha
Günaydın motivasyon kaynağımız bizimgünaydın leydize centılılınnnnn
Tamam o zaman sana güveniyoruzbi daha olmaz zaten bu şokun üstüne. annem çok güzel yapmıştı da dayanamadım
ben ne zaman kalkıp işlerimi halledebileceğim yaaaa. uyanır uyanmaz kızı da uyanıyor emmek istiyor. bu arada bebek kucakta eliptik de süpermiş, akşam denedim 12,5 dk da uyudu :)yenı kalkmakmı aahhh nerde klktım ısleırmı bıle hallettımde ole yazdım :)
Inşallah canım bende pişman oldum ama pilav konusunda da pirinç zararlı diye bulgur pilavı yapıyorum ondan yani ama haklısın bundan sonra 3 kaşığı geçmeyecekBen bu listeyi bi daha görmem iNşallah! Ne bu canım ? Topiğide bir bulgur merakı sardı galiba!
Sağol canımCanım geçmiş olsun.
Evet canım biraz değişik oldu bende yazdıktan sonra bunları ben mi yedim diye sordum kendimeiyi baslamıssında sonu pek iyi gitmemiş :) sen gecen hafta 4 kiloyu nasıl verdin anlatmıs mıydın ?
İki kaşığı geçmeyecek canım sakın ! Tamam o öğünde sadece bulgur pilavı yiceksen ok 4 olur ama baska bir yemek daha varsa sadece 2 kasik yiceksin ok ?????Inşallah canım bende pişman oldum ama pilav konusunda da pirinç zararlı diye bulgur pilavı yapıyorum ondan yani ama haklısın bundan sonra 3 kaşığı geçmeyecek
tabi tanıtırım 23 üme giricem 4 gün sonra 1.65 boyum bekarım üniversite öğrencisiyim :)iyi baslamıssında sonu pek iyi gitmemiş :) sen gecen hafta 4 kiloyu nasıl verdin anlatmıs mıydın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?