Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İki kaşığı geçmeyecek canım sakın ! Tamam o öğünde sadece bulgur pilavı yiceksen ok 4 olur ama baska bir yemek daha varsa sadece 2 kasik yiceksin ok ?????
Tamam canım 2 kaşık pilav yanına yoğurt başka bir şey yok söz

ben öyle bir denedim bir ara ama sonra normal düzene gecince yeniden almıs gibi oluyorum bişey farketmiyor diye vazgectim. busefer diğer haftaya carsamba persembe daha cok ac kalmam gerekiyor. saglıkla kalıcı vermek istiyorum. link için teşekkür ederimm

hahaha süper bişey. hiç böyle beklemiyordum. hadi kızlar sizde yapın

http://onedio.com/haber/kac-kilo-oldugunu-tahmin-edebilecek-miyiz--466667

benim için cıkan ,

Vaoov ideal bir insanla karşı karşıyayız galiba. Evet evet senin kilon gerçekten ideal. Asla obez değilsin, balık etli bile değilsin ve lütfen daha fazla kilo verme; çünkü bundan sonrasında bildiğin ayçiçek sapı olursun: Avurtları çökmüş, kıtlıktan çıkmış, böyle hastalıklı gibi bir şey aman aman! Sen kararında yiyor, kararında spor yapıyor, kararında yaşıyorsun, sayın ideal kadın :)

Dünkü menüm
Sabah 12:00
Bir simit
Kk peynir
İki ceri domates
Bes zeytin
Bir salatalik
İki cay
Öğle yok kufördeydim vakit olmadi
Aksam 20:00
Bir sigara böreği
İki cay
İki kasik makarna salatası
(Misafirlikteydim bu kadar oldu cısslar daha coktu da ben bu kadar yedim)
Suda içmedim toplasam bir bardak
Bu seferlik böyle sacmasapan bir menü oldu

1 bardak su mu içtin april tüm güün! 1 bardak ? için yanmadı mı ? susuz bırakma kendini..

Seni gidi 36 beden seni! Havanı yerim senin şimdi git eve çatlayana kadar ye , bakkk ! Sakın hee :)))))

Seni gidi 36 beden seni! Havanı yerim senin şimdi git eve çatlayana kadar ye , bakkk ! Sakın hee :)))))

heheh yok ya daha öyle olamadım ama hosuma gitti sen de yapsana

ben biran önce kurtulmak istiyorum valla bitsede gitsek tarzında ilerliyorum :))

üni.deyken bende öyleydim. simdi calıs calıs ev iş yoruluyor insan.

Evet canım sadece bir bardak ictim fırsat bulamadım icim yanmaz ki benim zaten zorla icerim ki normaldede

ay cok fena. ben bazen uykudan uyanırım susuz kalıp. genelde iyi içtiğin için hiç böyle oldugunu düşünmemiştim

Tamam deniyeceğim evet zayıflamak için içiyorum illa bitecek diyorum iki şişe ozaman bitiyor zorla :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…