Tamam canım 2 kaşık pilav yanına yoğurt başka bir şey yok sözİki kaşığı geçmeyecek canım sakın ! Tamam o öğünde sadece bulgur pilavı yiceksen ok 4 olur ama baska bir yemek daha varsa sadece 2 kasik yiceksin ok ?????
ben ne zaman kalkıp işlerimi halledebileceğim yaaaa. uyanır uyanmaz kızı da uyanıyor emmek istiyor. bu arada bebek kucakta eliptik de süpermiş, akşam denedim 12,5 dk da uyudu :)
anlattım canım 4 değil 3 kilo verdim. %si 4 tü
evet erken evlendim canım. kilom 70,7ydi cuma günü boy da 175. 59 olmak istiyorum 11 kilo falan var işte
anlattım canım 4 değil 3 kilo verdim. %si 4 tü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-28nerde anlatmıstın burada mı yoksa baska bir topikte mi ona göre arayayım
tabi tanıtırım 23 üme giricem 4 gün sonra 1.65 boyum bekarım üniversite öğrencisiyim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-28
çok bir şey yazmadım oraya. aslında akşam yemeğinde erkenden sıvı hafif şeyler yedim diye oldu. size de dicektim perşembe erken kapatın çorba yoğurt salatayla cuma eksi çıkarsınız diye :)
He hee =) sen yokkende herkes burdaben buralardayken neden kimse yok :)))
He hee =) sen yokkende herkes burdasen bugün çalışmıyormusun ?
Dünkü menüm
Sabah 12:00
Bir simit
Kk peynir
İki ceri domates
Bes zeytin
Bir salatalik
İki cay
Öğle yok kufördeydim vakit olmadi
Aksam 20:00
Bir sigara böreği
İki cay
İki kasik makarna salatası
(Misafirlikteydim bu kadar oldu cısslar daha coktu da ben bu kadar yedim)
Suda içmedim toplasam bir bardak
Bu seferlik böyle sacmasapan bir menü oldu
Seni gidi 36 beden seni! Havanı yerim seninhahaha süper bişey. hiç böyle beklemiyordum. hadi kızlar sizde yapın
http://onedio.com/haber/kac-kilo-oldugunu-tahmin-edebilecek-miyiz--466667
benim için cıkan ,
Vaoov ideal bir insanla karşı karşıyayız galiba. Evet evet senin kilon gerçekten ideal. Asla obez değilsin, balık etli bile değilsin ve lütfen daha fazla kilo verme; çünkü bundan sonrasında bildiğin ayçiçek sapı olursun: Avurtları çökmüş, kıtlıktan çıkmış, böyle hastalıklı gibi bir şey aman aman! Sen kararında yiyor, kararında spor yapıyor, kararında yaşıyorsun, sayın ideal kadın :)
ben biran önce kurtulmak istiyorum valla bitsede gitsek tarzında ilerliyorum :))ay ne güzel :) ben üniversite yıllarıma dönmek cok istiyorum :)
Evet canım sadece bir bardak ictim fırsat bulamadım1 bardak su mu içtin april tüm güün! 1 bardak ? için yanmadı mı ? susuz bırakma kendini..
Seni gidi 36 beden seni! Havanı yerim seninşimdi git eve çatlayana kadar ye , bakkk ! Sakın hee :)))))
ben biran önce kurtulmak istiyorum valla bitsede gitsek tarzında ilerliyorum :))
Evet canım sadece bir bardak ictim fırsat bulamadımicim yanmaz ki benim zaten zorla icerim ki normaldede
Tamam deniyeceğimheheh yok ya daha öyle olamadım ama hosuma gitti sen de yapsana
üni.deyken bende öyleydim. simdi calıs calıs ev iş yoruluyor insan.
ay cok fena. ben bazen uykudan uyanırım susuz kalıp. genelde iyi içtiğin için hiç böyle oldugunu düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?