- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Bugun deneme tartisiydi kiz niye tartilmadin bakimmmah rakıbem tartılmadım kı ehehehehehee
Supersin aynen boyle devam etdırın dırın dırınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ara tartıda bu kadar mutlu olacağımı beklemiyordum
cuma günü 84.1 olan kiloooooooooooooooooooom
bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 82.9
gidennnnnn 1.2 kiloooooooooooooooo
ay mutluluktan kalbim çıkçaktı yaaaa
inşallah cuma geri gelmezzzzz
ben baktım 52 kilo dedi şapşal şey :)
çok az kalmış canım ilk hedefi tutturdumu dahada hırslanıyorsun başarıcaksıın :) .6 kaldı benimdeein
inşallah cnm benimde ilk hedefime 3 kilo kaldı
teşekkür ederim cnm evet tam gaz devam :)Bugun deneme tartisiydi kiz niye tartilmadin bakimmm
Supersin aynen boyle devam et
evet cnm 1 kilo bile veremem üzerime yapışmış zannediyordum bu kilolarıçok az kalmış canım ilk hedefi tutturdumu dahada hırslanıyorsun başarıcaksıın :) .6 kaldı benimdee
yani muhteşem bi fıstık olucaksın canım ben sizde sonra başladım ama bende kapanmayan düğmelerm kapanmaya başladı çizmedede aynısı oldu çok sevindirik oldum incelmek muhteşem bi duygu :))evet cnm 1 kilo bile veremem üzerime yapışmış zannediyordum bu kiloları
ama tabloya baktığımda 40 günde fiziki ve tartıda muhteşem değişimler var
dün uzun bi süreden sonra ilk defa mini etek ve kilotlu çorap giydim
ben bile bacaklarıma baka baka bi hal oldum sanırım
bu kadar kısa sürede böyle değişim oluyorsa asıl hedefimde neler olur düşünemiyorum bile
inşallah hepimiz olcaz cnmyani muhteşem bi fıstık olucaksın canım ben sizde sonra başladım ama bende kapanmayan düğmelerm kapanmaya başladı çizmedede aynısı oldu çok sevindirik oldum incelmek muhteşem bi duygu :))
inşallah hepimiz olcaz cnm
sen deyince bende şimdi olmayan hiç giyemediğim çizmeme gittim baktım
zorlada olsa kapanıyor
ama sıkan çizmenin içinde ayağım oynuyor sanırım ayak numaramda küçüldü
evet ne güzel işte benim koca ayaklarımda küçülecekmi bir güninşallah hepimiz olcaz cnm
sen deyince bende şimdi olmayan hiç giyemediğim çizmeme gittim baktım
zorlada olsa kapanıyor
ama sıkan çizmenin içinde ayağım oynuyor sanırım ayak numaramda küçüldü
evet kesinlikle küçülcek cnm o şişlikler gidicekevet ne güzel işte benim koca ayaklarımda küçülecekmi bir günböyle devam before after yapalım mezun olurken :)
Haklısın canım bende eskiden 60 li kglarda ikenevet kesinlikle küçülcek cnm o şişlikler gidicek
sen kaç kilosun bu arada?
ben eskiden 38,5 giyiyordum
kilo aldım 40 zor olmaya başladı
şimdi 39 a düştü çok şükür
april nasılda tanıyorsun beni devlet kurumlarında işim vardı bol bol ordan oraya falan sonra hastahaneye gittim kaç gündür doğru dürüst uyuyamayınca falan doktora gittim zaten gece uyuyamadığım için gelince bayılmışım halada çok yorgunum bir ara gelip birkaç sayfa okusdum telefondan ama yorum yapacak vaktim olmadı hiç öyle işte ama çok yorgunum ve boğazımda ağrıyor ilaçları alınca düzelir diye umuyorumAaaaa deadline gelmedi bugün hiç işi var kesin
kaç senedir 39 giyiyorum canım 38 olsa seviniceğim :))evet kesinlikle küçülcek cnm o şişlikler gidicek
sen kaç kilosun bu arada?
ben eskiden 38,5 giyiyordum
kilo aldım 40 zor olmaya başladı
şimdi 39 a düştü çok şükür
77.8 yani -1kg
Burcu cikti meydane haydin dalinde gele
Niye berbat olsun ki gayet güzel bence akşam yemeği yok daha ne olsunHemen utanarak sıkılarak dünkü menümü yazayım çünkü berbattııı
Sabah 08,15
1 fincan türk kahvesi şekersiz
09,55: 1 tane simit
Öğle: 14,00
3 tane mangalda tavuk but sarma diyorlar galiba
Bol salata
2 bardak ayran
Ekmeksizzz
Akşam: 18,30
2 tane küçük boy elma
Ara : yeşil çay
1 kase yoğurt
Su:1,5 lt
Spor: 150 tane ip atladım
30 dk hafif tempoda yürüyüş
20 dk hızlı tempoda yürüyüş
Gecmis olsun canimapril nasılda tanıyorsun beni devlet kurumlarında işim vardı bol bol ordan oraya falan sonra hastahaneye gittim kaç gündür doğru dürüst uyuyamayınca falan doktora gittim zaten gece uyuyamadığım için gelince bayılmışım halada çok yorgunum bir ara gelip birkaç sayfa okusdum telefondan ama yorum yapacak vaktim olmadı hiç öyle işte ama çok yorgunum ve boğazımda ağrıyor ilaçları alınca düzelir diye umuyorum
Tesekkurler canimMaşallah Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?