Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah kalkar kalkmaz tartiya cikanlar, diyet yaparken her gün düzenli kilo kaybı olmayabilir ya da vücut yağ yüzdesi düşüp, kas kitlesi artmıştır. Fakat tartıda kas kitle artışını, kilo artmış gibi görürüz. Oysa vücutta kas artışı çok sağlıklıdır veya ayakta kalma, seyahat v.b durumlardan dolayı vücutta ödem oluşmuş olabilir. Bu, birkaç gün içerisinde geçecektir fakat biz yine kilo almış gibi uzuluruz. Ağırlık kaybı devam ederken örneğin 3-4 gün kilo verilemeyebilir, kilo verilmeyen günler “Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum” diye diyetten vazgeçilmektedir. Oysa diyete devam edilse ağırlık kaybı devam edecektir. Bu yüzden diyet yaparken her gün tartıya çıkmak doğru değildir ve özellikle diyet esnasında kişiyi demoralize ederek stres hormonu seviyesini yukseltir, metabolizmayi yavaslatir!

kızlar aklımı kaçırmak üzereyim 72,5 çıkıyorum. tartımı bozuk anlamadım size menümü yazayım

08:00 1 ceviz 1/4 bardak ayran
10:00 2 tane pırasalı soğanlı yumurta, 2dl tb ekmeği, 1 kase yoğurt, 1/2 kk peynir, 1 minik domates
13:00 3 ceviz, 3 kayısı kadar meyve mix, yarım bardak ayran
16:00 1 tabak pazı, 1 kase yoğurt, 1dl tb ekmeği
20dk eliptik, 1-1,5 saat yürüyüş ve zıplama(kızımla)

ben şimdi nerde yanlış yaptım? yemeklere saldırmamak için kendimi zor tutuyorum. inşallah birileri burdadır

ben de şimdi tam bundan bahsediyordum. tüm gün nelere hayır dedim bi bilseniz

ben de şimdi tam bundan bahsediyordum. tüm gün nelere hayır dedim bi bilseniz
cnm üzülme ben kaç hafta vermedim duraklamaya girdim sendede öyle olmuş olabilir muhtemelen
çünkü geçen hafta çok fazla verdin sen
birde benden sana tavsiye cumaya kadar yeşillikli salata tüket öğle ve akşam yemeğinde
ve yatarkende pul biberli yoğurt tüket farkı görceksin direnci kırıyor bu kür

denicem canım eskiden olsa dayanamaz saldırırdım. moralim bozuldu biraz ama bi de sabah bakayım. hadi bulguru anladım da bugün pazı ve yoğurt yedim sadece

neyse ben yatıyorum cnm iyi geceler öpüyorum seni

Günaydın kızlar dünki menüm 8.00 bir rafadan yumurta,bir domates ve salatalık,bir fincanda şekersiz çay
11.00 bir fincan türk kahvesi
14.00 1 parça tavuk göğsü ve bir bardak ayran
16.00 bir bardak süt
18.00 bir kase yoğurtlu tavuk çorbası ve bir tabak dolusu salataa
2 lt su 30 dakika step 10 dakikada bisiklet

dayanamayıp tartıldım 66.2 olmuşum

Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 8.00 salata 1parca kete 1k.kpeynir cay
11.00 1h.yumurts cay (sabah yiyemedigimden ara ogun olarak yedim)
14.00 5tane cigkofte
19.00 2tane yogurtlu kabak yedim
Misafire haxirlandigimdan bukadar yedim
1.5lt su ve 20 dkka yuruyus sabahtan aksama ayaktaydim

Cok guzelmis sporda menude nekadar vermis sayiliyosun cumadan

Çok güzel olmuş canım menün

Menun gayet güzel canım ne kadar az yemişsin misafire rağmen

Dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 yarım tavuk dürum 1 bardak ayran
15.30 2 bardak şekersiz çay
16.oo yarım simit
19.00 1 kase mercimek çorbası 3 lokma ekmek
1.5 lt su 2 mill leslie 30dk hafif tempoda yürüyüş

Gayet güzel bir menü canım.. gün içinde bayağı süt ürünü tüketmişsin.. 6 da da yemeği bırakmışsın.. süpperr...

Günaydın canım... 5 tane çiğköfte fazla ama topplamda başka hiç bişey yememişsin.. zaten hep ayaktaymıysın.. o bile eriyip gitmiştir..

Günaydın canım..
Ben dürüm yiyeceğim zaman, porsiyonda alıyorum.. bu sayede ekmeğini yememiş oluyorum... Çünkü o tavukla beraber, o yarım ekmeği ya da baget ekmeği de yemiş oluyoruz...
sporuda yapmışsın.... harika..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…