Dün Ayça KAYA yi izlerken bezelye yemeğinin yanına ekmek tuketmemelisiniz diyordu aklında bulunsun canımGünaydın kızlar...
Dünkü menüm:
sabah(08:00) 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü, yarım elma.
ara(11:00) 8 tane badem
öğle(12:30) 4 kaşık kuru fasulye , 2 kaşık mercimekli bulgur.
akşam(19:00) 4 kaşık bezelye yemeği, 2 dlm ekmek.
spor yok2 lt su...
Günaydın kızlar dünki menüm 8.00 bir rafadan yumurta,bir domates ve salatalık,bir fincanda şekersiz çay
11.00 bir fincan türk kahvesi
14.00 1 parça tavuk göğsü ve bir bardak ayran
16.00 bir bardak süt
18.00 bir kase yoğurtlu tavuk çorbası ve bir tabak dolusu salataa
2 lt su 30 dakika step 10 dakikada bisiklet
dayanamayıp tartıldım 66.2 olmuşum
kanka süper gidiyorsun maşallah. ne diyim ben değil belki ama sen dalini ezip geçeceksin sanırımGunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah 8.00 salata 1parca kete 1k.kpeynir cay
11.00 1h.yumurts cay (sabah yiyemedigimden ara ogun olarak yedim)
14.00 5tane cigkofte
19.00 2tane yogurtlu kabak yedim
Misafire haxirlandigimdan bukadar yedim
1.5lt su ve 20 dkka yuruyus sabahtan aksama ayaktaydim
akşam erken kapatman çok iyi olmuş canım. spor da yapılmış. biraz daha su olsa iyi olurdu ama onu için de kızamam yani bu menüyeDünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 yarım tavuk dürum 1 bardak ayran
15.30 2 bardak şekersiz çay
16.oo yarım simit
19.00 1 kase mercimek çorbası 3 lokma ekmek
1.5 lt su 2 mill leslie 30dk hafif tempoda yürüyüş
Günaydın kızlar...
Dünkü menüm:
spor yok2 lt su...
Menü ve spor gayet güzel ama sen başka bir tartida tartılmayi denedin mi canımKIZLAR BEN NERDE YANLIŞ YAPIYORUM!!!08:00 1 ceviz 1/4 bardak ayran
10:00 2 tane pırasalı soğanlı yumurta, 2dl tb ekmeği, 1 kase yoğurt, 1/2 kk peynir, 1 minik domates
13:00 3 ceviz, 3 kayısı kadar meyve mix, yarım bardak ayran
16:00 1 tabak pazı, 1 kase yoğurt, 1dl tb ekmeği
20dk eliptik, 1-1,5 saat yürüyüş ve zıplama(kızımla) 3lt su
buna rağmen sabah +1100 çıktım cumaya göre
Yemeklerle hasir nesir olunca inan kokusundan aksamki kabagi bile yemesem olurdu oderece toktum belkide cigkoftedenMenun gayet güzel canım ne kadar az yemişsin misafire rağmen
Menu guzelde 3lokma ekmegi anlayamadimDünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 yarım tavuk dürum 1 bardak ayran
15.30 2 bardak şekersiz çay
16.oo yarım simit
19.00 1 kase mercimek çorbası 3 lokma ekmek
1.5 lt su 2 mill leslie 30dk hafif tempoda yürüyüş
Emin ol fazlasiyla erittimGünaydın canım... 5 tane çiğköfte fazla ama topplamda başka hiç bişey yememişsin.. zaten hep ayaktaymıysın.. o bile eriyip gitmiştir..
Gec saatte yemeseydin onemli degilde 7ye birakman biraz agirlastirmis aksam menunu canimGünaydın kızlar...
Dünkü menüm:
spor yok2 lt su...
Beraber ezceztebrik ederim canım. menün çok güzel olmuş. sporunu da yapmışsın
kanka süper gidiyorsun maşallah. ne diyim ben değil belki ama sen dalini ezip geçeceksin sanırımbiraz daha su iç ama
akşam erken kapatman çok iyi olmuş canım. spor da yapılmış. biraz daha su olsa iyi olurdu ama onu için de kızamam yani bu menüye
bezelye yemeği çok kalorili diye biliyorum canım. bi de akşam ekmekle yemişsin. spor da yok. biraz pataklıyım da cumaya bol bol eksi çık :)
yok denemedim zaten dışarda tartılsam pardesü ayakkabı falan var. fazla çıkarım ister istemezMenü ve spor gayet güzel ama sen başka bir tartida tartılmayi denedin mi canım
Belki sende sut urunu kilo yapiyodurKIZLAR BEN NERDE YANLIŞ YAPIYORUM!!!08:00 1 ceviz 1/4 bardak ayran
10:00 2 tane pırasalı soğanlı yumurta, 2dl tb ekmeği, 1 kase yoğurt, 1/2 kk peynir, 1 minik domates
13:00 3 ceviz, 3 kayısı kadar meyve mix, yarım bardak ayran
16:00 1 tabak pazı, 1 kase yoğurt, 1dl tb ekmeği
20dk eliptik, 1-1,5 saat yürüyüş ve zıplama(kızımla) 3lt su
buna rağmen sabah +1100 çıktım cumaya göre
güzelim kendimdeyim. inan çok dikkat ediyorum. hatta akşam misafirliğe gittik. inan ayıp olmasın diye tek bi tane yer fıstığı attım ağzıma o kadar. halbuki açlıktan ölüyordumBeraber ezcezkendini feragat ettirme bakim kendine geldiyeydi bu tokat
yok ben hep protein ağırlıklı beslenirim. o değil de pazar günü yediğim kısırın etkisi olabilir aprilin dediği gibi. yoksa 3 kilo verdiğimde de bu böyleydiBelki sende sut urunu kilo yapiyodur
Menune baktimda sabah yumurtayla yogurdu peyniri bir arada tuketmissin bence hepsi fazlaoglen ve aksam menundede var ayran ve yogurt gunde1 kase yogurdu 1menunde kullan sana sut urunleri kilo yapiyordur eger ayni tartida tartildiysan yada tartin bozulmadiysa muhtemelen oyledir
ne diyorsun..Dün Ayça KAYA yi izlerken bezelye yemeğinin yanına ekmek tuketmemelisiniz diyordu aklında bulunsun canım
6:45 gibi geliyorum eve canım.. anca 7 de yiyebiliyorum yemeğimi.. Daha erken yiyebilme ihtimalim de yok maaleseff...Gec saatte yemeseydin onemli degilde 7ye birakman biraz agirlastirmis aksam menunu canim
pataklanarak eksiye düşeceksemmm.. buyrunuzz .. pat küt girişelimbezelye yemeği çok kalorili diye biliyorum canım. bi de akşam ekmekle yemişsin. spor da yok. biraz pataklıyım da cumaya bol bol eksi çık :)
Aprilin dedigi dogru ayni kiloda gozukup bir anda vucuttan gidebilir ama senin alman garip tarti bozuk olabilir komsunun tartisi varsa denemek icin bir iste tartilyok ben hep protein ağırlıklı beslenirim. o değil de pazar günü yediğim kısırın etkisi olabilir aprilin dediği gibi. yoksa 3 kilo verdiğimde de bu böyleydi
bir kaç gün daha bakıcam. düşer herhalde. wc falan gittikten sonra +600 e düştü. o da gider herhalde 3 güneAprilin dedigi dogru ayni kiloda gozukup bir anda vucuttan gidebilir ama senin alman garip tarti bozuk olabilir komsunun tartisi varsa denemek icin bir iste tartil
canım ya tartılmayı unuttum kahvaltı ettım suyumu falan ıcınce yanılmayım dıe tartılmadım bugun tartıldım -300 deyımBugun deneme tartisiydi kiz niye tartilmadin bakimmm
Supersin aynen boyle devam et
pazartesı.gunlerı gıdısat acısından tartılıcaz dıye okumustum kurallarda ama yanlısmı okudum kıKızlar günaydınlütfen hergün tartılmayınız ! Cuma sabahına kadar tartılmak yasak ok ? Stres oluyorsunuz sonra hepiniz, yapmayınız. Sadece yediklerinize dikkat edin ve spor yapınız gerisi mühim değil siz çaba gösterinde
o zaman 1kg artı da çıksam kızmak yok tamam mı? menüler ortada hiç cıss yokKızlar günaydınlütfen hergün tartılmayınız ! Cuma sabahına kadar tartılmak yasak ok ? Stres oluyorsunuz sonra hepiniz, yapmayınız. Sadece yediklerinize dikkat edin ve spor yapınız gerisi mühim değil siz çaba gösterinde
evet doğru okumuşsun.bugün salı diye dedi sanırsam. bi de ben de tartıldım yaapazartesı.gunlerı gıdısat acısından tartılıcaz dıye okumustum kurallarda ama yanlısmı okudum kı
dun tartılamadım dıye bugun tartıldım.su falan ıc ıcıp tartılmak ıstemedım neyse haftaya daha dıkkat ederız.o zaman 1kg artı da çıksam kızmak yok tamam mı? menüler ortada hiç cıss yok
evet doğru okumuşsun.bugün salı diye dedi sanırsam. bi de ben de tartıldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?