evet ta kendisidun tartılamadım dıye bugun tartıldım.su falan ıc ıcıp tartılmak ıstemedım neyse haftaya daha dıkkat ederız.
ya sen delıdıvaneoldum musun :)
Tamam ptesi ve cumapazartesı.gunlerı gıdısat acısından tartılıcaz dıye okumustum kurallarda ama yanlısmı okudum kı
dun tartılamadım dıye bugun tartıldım canım.sıkmıyom kendımı.bu hafta benım ıcın muhım sole muhım dogru yoldamıyım degılmıyım dıye bakıcamTamam ptesi ve cumaama görüyorum ki bugün hala tartılma muhabbetleri var sıkmayınız içinizi ...
Sözüm sana degil ok dun olmadigi icin bugun yapmissndun tartılamadım dıye bugun tartıldım canım.sıkmıyom kendımı.bu hafta benım ıcın muhım sole muhım dogru yoldamıyım degılmıyım dıye bakıcam
Sözüm sana degil ok dun olmadigi icin bugun yapmissnhergun tartilmasin kimse diye dedim . Dogru yoldasin canim ama tabi hep dikkat pür dikkat ilerle ...
Aldığın kapsüllere mi güvendin de böyle az ve sagliksiz yedin canım ? Puding ne alaka diyette ?dunkü menüm:
sabah:1 kase nesfıt kırmızı meyvelı
öğle:1 kase puding
akşam:1 dilim ekmek üzerine labne
içecek:yesıl cay ve 9 lu cay
su:1 ucuk sürahi.
valla bu su konusunda kendımı asıyorum ya helal olsun bana
1 tanede karısık vıtamın kapsulu aldım.1 tanede c vıtamını efervesan ıctım.
spor yarım saat zumba 20 dakıka elıptık bısıklet yarım saat tens kemerı zayıflama kemerı dıyede gecıyor.kaslarımı calıstırdıgını hıssedıyorum.
canım kendıme dıyetım ıcın bıseyler hazırlıcak zaman bulamıyorum pek.az yedım ama bana yettı acıkcası kasullere vs guvenmedım yanı onuda takvıye olsun dıye aldım.sonucta ne yersem yıyeyım bı sekılde bu vıtamınlerden mahrum kalıcamAldığın kapsüllere mi güvendin de böyle az ve sagliksiz yedin canım ? Puding ne alaka diyette ?
Tamam canim sen elinden geleni yap cisslardan yeme sonuc iyi olacak ins.bir kaç gün daha bakıcam. düşer herhalde. wc falan gittikten sonra +600 e düştü. o da gider herhalde 3 güne
Iyi gidiyorsun cumayi sabirsizlikla bekliyorumcanım ya tartılmayı unuttum kahvaltı ettım suyumu falan ıcınce yanılmayım dıe tartılmadım bugun tartıldım -300 deyım
Cok az yemissin canim araogun yapman gereken yiyecekleri ana ogun yapmissin bence vucuduna yazik ediyosundunkü menüm:
sabah:1 kase nesfıt kırmızı meyvelı
öğle:1 kase puding
akşam:1 dilim ekmek üzerine labne
içecek:yesıl cay ve 9 lu cay
su:1 ucuk sürahi.
valla bu su konusunda kendımı asıyorum ya helal olsun bana
1 tanede karısık vıtamın kapsulu aldım.1 tanede c vıtamını efervesan ıctım.
spor yarım saat zumba 20 dakıka elıptık bısıklet yarım saat tens kemerı zayıflama kemerı dıyede gecıyor.kaslarımı calıstırdıgını hıssedıyorum.
ama ben bundan cok yersem zayıflayamam asla hıc sanmıyorum.Tamam canim sen elinden geleni yap cisslardan yeme sonuc iyi olacak ins.
Iyi gidiyorsun cumayi sabirsizlikla bekliyorum
Cok az yemissin canim araogun yapman gereken yiyecekleri ana ogun yapmissin bence vucuduna yazik ediyosun
Ama bi zaman sonra bunyeyi sasirtmazsanda veremezsin cok az yiyosunama ben bundan cok yersem zayıflayamam asla hıc sanmıyorum.
Hemen bi bitki çayı iç veya dışarda yürüyüş olabilir canım gerçi müzik de dinlenebilir ama sakın kendini dinlemekızlar moral bozukluğundan baya bi ceviz kuru meyve yedim. aslında sporumu da yaptım 10 dk dan fazla eliptik ama hala yemeklere saldırasım var ne yapmalıyım
arada sasırtırız da.sanırım benım metabolızma hızım cok yuksek degıl o yuzden daha az yemem gerekıyor.bakalım deneye yanıla bulcam yolunu en olmadı doktora gıderım.Ama bi zaman sonra bunyeyi sasirtmazsanda veremezsin cok az yiyosun
karbonatlı su sak keser ıstahını yada az sırkelı bır bardak ılık su sıcaga yakınkızlar moral bozukluğundan baya bi ceviz kuru meyve yedim. aslında sporumu da yaptım 10 dk dan fazla eliptik ama hala yemeklere saldırasım var ne yapmalıyım
slm canım 1200 kcallık dıyet benım ıcın fazlakızlar nasılsınız
ben 5. takımdan callan
1200 kcallık diyete başladım
birlikte yürümek isteyen arkadaşları beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-arkadaslar-haydi-birlikte-yuruyelim.804311/
Canım yapma sakın pişman olursun sonraaa . Su iç bol bol yemek ye yada sebze yemeği yada meyve ?kızlar moral bozukluğundan baya bi ceviz kuru meyve yedim. aslında sporumu da yaptım 10 dk dan fazla eliptik ama hala yemeklere saldırasım var ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?