Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dun tartılamadım dıye bugun tartıldım canım.sıkmıyom kendımı.bu hafta benım ıcın muhım sole muhım dogru yoldamıyım degılmıyım dıye bakıcam
Sözüm sana degil ok dun olmadigi icin bugun yapmissn hergun tartilmasin kimse diye dedim . Dogru yoldasin canim ama tabi hep dikkat pür dikkat ilerle ...

Sözüm sana degil ok dun olmadigi icin bugun yapmissn hergun tartilmasin kimse diye dedim . Dogru yoldasin canim ama tabi hep dikkat pür dikkat ilerle ...
tabıkı haklısın hergun tartılmak aslında karar defterınde yasak degıl ama ınsanar hergun tartılınca hergun -200-300 beklıyo goremeyıncede moralmen dusuyo motıvasyonu kırılıyo.veremıyorum omuyo havasına kapılıyo.o yuzden haftada 1 tartılmak en ıyısı.hergun tartılmanın moral bozmaktan baska bıseye yaradıgı yok.

aman rehavetede kapılmayaım 1.lık bızı salmasın su uyur rakıp takımlar uyumaz

dunkü menüm:

sabah:1 kase nesfıt kırmızı meyvelı

öğle:1 kase puding

akşam:1 dilim ekmek üzerine labne

içecek:yesıl cay ve 9 lu cay

su:1 ucuk sürahi.
valla bu su konusunda kendımı asıyorum ya helal olsun bana
1 tanede karısık vıtamın kapsulu aldım.1 tanede c vıtamını efervesan ıctım.
spor yarım saat zumba 20 dakıka elıptık bısıklet yarım saat tens kemerı zayıflama kemerı dıyede gecıyor.kaslarımı calıstırdıgını hıssedıyorum.

selam kızlar daha kahvaltı yapmadım canım bişey istemiyor kahvaltıyı atlamış oldum neyse gideyim bir çorba içeyim ilaç içmem lazımda

Aldığın kapsüllere mi güvendin de böyle az ve sagliksiz yedin canım ? Puding ne alaka diyette ?

Aldığın kapsüllere mi güvendin de böyle az ve sagliksiz yedin canım ? Puding ne alaka diyette ?
canım kendıme dıyetım ıcın bıseyler hazırlıcak zaman bulamıyorum pek.az yedım ama bana yettı acıkcası kasullere vs guvenmedım yanı onuda takvıye olsun dıye aldım.sonucta ne yersem yıyeyım bı sekılde bu vıtamınlerden mahrum kalıcam
pudıngıde yedım haftada bır gun en azından tatlı bıseyler yemem gerek yoksa kan sekerımı kontrol edemem.udıng te en hafıf tatlılardan bırı oldugu ıcın onu tercıh ettım.

bir kaç gün daha bakıcam. düşer herhalde. wc falan gittikten sonra +600 e düştü. o da gider herhalde 3 güne
Tamam canim sen elinden geleni yap cisslardan yeme sonuc iyi olacak ins.

canım ya tartılmayı unuttum kahvaltı ettım suyumu falan ıcınce yanılmayım dıe tartılmadım bugun tartıldım -300 deyım
Iyi gidiyorsun cumayi sabirsizlikla bekliyorum

Cok az yemissin canim araogun yapman gereken yiyecekleri ana ogun yapmissin bence vucuduna yazik ediyosun

Tamam canim sen elinden geleni yap cisslardan yeme sonuc iyi olacak ins.

Iyi gidiyorsun cumayi sabirsizlikla bekliyorum

Cok az yemissin canim araogun yapman gereken yiyecekleri ana ogun yapmissin bence vucuduna yazik ediyosun
ama ben bundan cok yersem zayıflayamam asla hıc sanmıyorum.

kızlar moral bozukluğundan baya bi ceviz kuru meyve yedim. aslında sporumu da yaptım 10 dk dan fazla eliptik ama hala yemeklere saldırasım var ne yapmalıyım

kızlar moral bozukluğundan baya bi ceviz kuru meyve yedim. aslında sporumu da yaptım 10 dk dan fazla eliptik ama hala yemeklere saldırasım var ne yapmalıyım
Hemen bi bitki çayı iç veya dışarda yürüyüş olabilir canım gerçi müzik de dinlenebilir ama sakın kendini dinleme

Canım yapma sakın pişman olursun sonraaa . Su iç bol bol yemek ye yada sebze yemeği yada meyve ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…