- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım az yersen metobolizman yavaşlar ara öğün yapmalısın meyve yogurt ceviz findik yesil cay v.b.arada sasırtırız da.sanırım benım metabolızma hızım cok yuksek degıl o yuzden daha az yemem gerekıyor.bakalım deneye yanıla bulcam yolunu en olmadı doktora gıderım.
aştım sanırım biraz yaban mersini yedim çok faydalıymış. şimdi iyiyim. akşam yemeği tek yoğurtlu brokoli yerim artıkCanım yapma sakın pişman olursun sonraaa . Su iç bol bol yemek ye yada sebze yemeği yada meyve ?
Tabi fazla olur dünkü 700 kalorilik menünden sonra! Canım kalorilerinde aslında 1100 altına düşmemen lazım benden söylemesislm canım 1200 kcallık dıyet benım ıcın fazla
kız bitki çayı yapabilirsin bak benim en sevdiğim kabuk tarçın 1 dilim limon tane karabiber nar çiçeği ıhlamur ve taze zencefilli bir çay yapıyorum mesela böyle bişeye saldıracak gibi olursam beni baya kesiyorkızlar moral bozukluğundan baya bi ceviz kuru meyve yedim. aslında sporumu da yaptım 10 dk dan fazla eliptik ama hala yemeklere saldırasım var ne yapmalıyım
callan hayırlı olsun canım başlık bu arada diyetinde başarılı olmasını dilerimkızlar nasılsınız
ben 5. takımdan callan
1200 kcallık diyete başladım
birlikte yürümek isteyen arkadaşları beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-arkadaslar-haydi-birlikte-yuruyelim.804311/
dalin yine nereye bulaştın acaba hiç muhattap olmayıp sana sataşanı kiblesen sıkıntı olmaz hiç cevap verme kibe bas yeter umarım bu seferki uzun süreli değildirslm canım 1200 kcallık dıyet benım ıcın fazla
iyi olmaya çalışıyorum canım ya bu aralar hastalıkla uğraşıyorum o nedenle istediğim gibi olamıyor yerimde sayıyorum bu aralar sadece leslie yanında jillian ripped yapıyordum ama bir haftadan fazla yapmıyorum grip biraz ağır seyrediyor hatta 1 mil leslie jillian ve üstüne karın hareketleri falan yapıyordu sıkılaşma olarak çok iyidim ama tartıda düşme yoktu o nedenle karın videosunu çıkarmıştım en son ama sonra hiç birini yapamadımdeadlinecım nasılsın
leslie nasıl gidiyor
baska sporlar da yapıyormusun
bende biliyorum ama son 6 ayda 5000 mesaj attığım için sanırım ondan önce 1000 mesajım bile yoktu çok aktif değildim herşey diyet gruplarına girmemle başladınasıl popüler üye olunuyor,merak ettim
popüler üye bulmuşken sorayım :))
canım sen ben ve semipermeable aynı spor baslığında yazışmalıyız benceiyi olmaya çalışıyorum canım ya bu aralar hastalıkla uğraşıyorum o nedenle istediğim gibi olamıyor yerimde sayıyorum bu aralar sadece leslie yanında jillian ripped yapıyordum ama bir haftadan fazla yapmıyorum grip biraz ağır seyrediyor hatta 1 mil leslie jillian ve üstüne karın hareketleri falan yapıyordu sıkılaşma olarak çok iyidim ama tartıda düşme yoktu o nedenle karın videosunu çıkarmıştım en son ama sonra hiç birini yapamadım
çok geçmiş olsun bu aradaiyi olmaya çalışıyorum canım ya bu aralar hastalıkla uğraşıyorum o nedenle istediğim gibi olamıyor yerimde sayıyorum bu aralar sadece leslie yanında jillian ripped yapıyordum ama bir haftadan fazla yapmıyorum grip biraz ağır seyrediyor hatta 1 mil leslie jillian ve üstüne karın hareketleri falan yapıyordu sıkılaşma olarak çok iyidim ama tartıda düşme yoktu o nedenle karın videosunu çıkarmıştım en son ama sonra hiç birini yapamadım
sabah kalkar kalkmaz tartiya cikanlar, diyet yaparken her gün düzenli kilo kaybı olmayabilir ya da vücut yağ yüzdesi düşüp, kas kitlesi artmıştır. Fakat tartıda kas kitle artışını, kilo artmış gibi görürüz. Oysa vücutta kas artışı çok sağlıklıdır veya ayakta kalma, seyahat v.b durumlardan dolayı vücutta ödem oluşmuş olabilir. Bu, birkaç gün içerisinde geçecektir fakat biz yine kilo almış gibi uzuluruz. Ağırlık kaybı devam ederken örneğin 3-4 gün kilo verilemeyebilir, kilo verilmeyen günler “Diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum” diye diyetten vazgeçilmektedir. Oysa diyete devam edilse ağırlık kaybı devam edecektir. Bu yüzden diyet yaparken her gün tartıya çıkmak doğru değildir ve özellikle diyet esnasında kişiyi demoralize ederek stres hormonu seviyesini yukseltir, metabolizmayi yavaslatir!
biliyorum simsimsin topiği arada uğruyorum oraya ben uğrarım oraya biraz iyileşeyimcanım sen ben ve semipermeable aynı spor baslığında yazışmalıyız bence
birbirimizi motive ederiz,güzel sporlar yaparız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/
böyle bir başlık buldum,acaba burayada mı takılsak,biribirimize rapor versek
Bu arada dinlenmen kg lar için iyi oldu canım neden diye soracak olursan hastalığın geçtiğinde spora başladığın an kg nu eksilerde göreceksin inşallah araştırmalara göre spora çok yüklendikten sonra biraz ara ve tekrar hafif hafif artırılarak yapılan spor daha etkili oluyoriyi olmaya çalışıyorum canım ya bu aralar hastalıkla uğraşıyorum o nedenle istediğim gibi olamıyor yerimde sayıyorum bu aralar sadece leslie yanında jillian ripped yapıyordum ama bir haftadan fazla yapmıyorum grip biraz ağır seyrediyor hatta 1 mil leslie jillian ve üstüne karın hareketleri falan yapıyordu sıkılaşma olarak çok iyidim ama tartıda düşme yoktu o nedenle karın videosunu çıkarmıştım en son ama sonra hiç birini yapamadım
evet bende o konuda mutluyum vucudumu baya dinlendirdim değil mi yaBu arada dinlenmen kg lar için iyi oldu canım neden diye soracak olursan hastalığın geçtiğinde spora başladığın an kg nu eksilerde göreceksin inşallah araştırmalara göre spora çok yüklendikten sonra biraz ara ve tekrar hafif hafif artırılarak yapılan spor daha etkili oluyor
Sakın iyi oldum diye hemen ayaklanmaya kalkma canım iyice dinlen öyleevet bende o konuda mutluyum vucudumu baya dinlendirdim değil mi yazaten eskisi gibi hep aynı tempoda yapmamaya çalışcam dediğin gibi değişik tempolarda daha hafif ama etkili sporlar düşünüyorum bugün daha iyiyim birde kendimi çok enerjik hissetmeye başladım dinlenmek ve ilaçlar iyi geldi senin nasıl gidiyor bakalım seni pat diye listeye aldım bu heyecanı yaşayamadın bu hafta heyecanlımısın
-500 bence iyi rakam ideal yani bence sevinmeliisn -500 verirsenSakın iyi oldum diye hemen ayaklanmaya kalkma canım iyice dinlen öyle
Listeyi ilk gördüğüm zaman şoke oldum ama allahtan biraz vermiştim bu hafta daha heyecanlıyım tabi inat ettim -500 de olsa vericem
teşekkürler step hoşuma gitti :))tebrik ederim canım. menün çok güzel olmuş. sporunu da yapmışsın
kanka süper gidiyorsun maşallah. ne diyim ben değil belki ama sen dalini ezip geçeceksin sanırımbiraz daha su iç ama
akşam erken kapatman çok iyi olmuş canım. spor da yapılmış. biraz daha su olsa iyi olurdu ama onu için de kızamam yani bu menüye
bezelye yemeği çok kalorili diye biliyorum canım. bi de akşam ekmekle yemişsin. spor da yok. biraz pataklıyım da cumaya bol bol eksi çık :)
300 gramcık gitmiş sadece o kadarda dikkat ediyorum anlamadmkiCok guzelmis sporda menude nekadar vermis sayiliyosun cumadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?