Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

arada sasırtırız da.sanırım benım metabolızma hızım cok yuksek degıl o yuzden daha az yemem gerekıyor.bakalım deneye yanıla bulcam yolunu en olmadı doktora gıderım.
Canım az yersen metobolizman yavaşlar ara öğün yapmalısın meyve yogurt ceviz findik yesil cay v.b.

Dünkü menüm
Sabah 07:15
Bir kepekli sandviç peynirli
Bir cay
Ara 10:00
Bir elma
Bir yesil cay
Öğle 12:30
Bir kase brokoli çr
Üç köfte
İki kasik taze fasulye
İki dilim ekmek
Ara 15:45
İki galeta
Bir kase yoğurt
Akşam yok malesef dün aksam 19:30 da uyuyakalmışım sabaha kadar...çook yorgundum.
2 ltsu
1 mile leslie

kızlar moral bozukluğundan baya bi ceviz kuru meyve yedim. aslında sporumu da yaptım 10 dk dan fazla eliptik ama hala yemeklere saldırasım var ne yapmalıyım
kız bitki çayı yapabilirsin bak benim en sevdiğim kabuk tarçın 1 dilim limon tane karabiber nar çiçeği ıhlamur ve taze zencefilli bir çay yapıyorum mesela böyle bişeye saldıracak gibi olursam beni baya kesiyor bunlar evde var yani evde yoksa kabuk tarçınlı başka bir çay yapabilrisn sanırım işin sırrı tarçında yada tarçın serpilmiş yarım elma yiyorum ben

kızlar nasılsınız
ben 5. takımdan callan
1200 kcallık diyete başladım
birlikte yürümek isteyen arkadaşları beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-arkadaslar-haydi-birlikte-yuruyelim.804311/
callan hayırlı olsun canım başlık bu arada diyetinde başarılı olmasını dilerim

deadlinecım nasılsın
leslie nasıl gidiyor
baska sporlar da yapıyormusun

nasıl popüler üye olunuyor,merak ettim
popüler üye bulmuşken sorayım :))

deadlinecım nasılsın
leslie nasıl gidiyor
baska sporlar da yapıyormusun
iyi olmaya çalışıyorum canım ya bu aralar hastalıkla uğraşıyorum o nedenle istediğim gibi olamıyor yerimde sayıyorum bu aralar sadece leslie yanında jillian ripped yapıyordum ama bir haftadan fazla yapmıyorum grip biraz ağır seyrediyor hatta 1 mil leslie jillian ve üstüne karın hareketleri falan yapıyordu sıkılaşma olarak çok iyidim ama tartıda düşme yoktu o nedenle karın videosunu çıkarmıştım en son ama sonra hiç birini yapamadım

canım sen ben ve semipermeable aynı spor baslığında yazışmalıyız bence
birbirimizi motive ederiz,güzel sporlar yaparız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yasam-boyu-spor.797263/
böyle bir başlık buldum,acaba burayada mı takılsak,biribirimize rapor versek

çok geçmiş olsun bu arada

Aynen ya çok haklısın insanın morali bozluyo ve motivasyonu düşüyor

Bu arada dinlenmen kg lar için iyi oldu canım neden diye soracak olursan hastalığın geçtiğinde spora başladığın an kg nu eksilerde göreceksin inşallah araştırmalara göre spora çok yüklendikten sonra biraz ara ve tekrar hafif hafif artırılarak yapılan spor daha etkili oluyor

evet bende o konuda mutluyum vucudumu baya dinlendirdim değil mi ya zaten eskisi gibi hep aynı tempoda yapmamaya çalışcam dediğin gibi değişik tempolarda daha hafif ama etkili sporlar düşünüyorum bugün daha iyiyim birde kendimi çok enerjik hissetmeye başladım dinlenmek ve ilaçlar iyi geldi senin nasıl gidiyor bakalım seni pat diye listeye aldım bu heyecanı yaşayamadın bu hafta heyecanlımısın

Sakın iyi oldum diye hemen ayaklanmaya kalkma canım iyice dinlen öyle
Listeyi ilk gördüğüm zaman şoke oldum ama allahtan biraz vermiştim bu hafta daha heyecanlıyım tabi inat ettim -500 de olsa vericem

Sakın iyi oldum diye hemen ayaklanmaya kalkma canım iyice dinlen öyle
Listeyi ilk gördüğüm zaman şoke oldum ama allahtan biraz vermiştim bu hafta daha heyecanlıyım tabi inat ettim -500 de olsa vericem
-500 bence iyi rakam ideal yani bence sevinmeliisn -500 verirsen daha aykalnamama var ama ityi hissetmek güzel

teşekkürler step hoşuma gitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…