Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

300 gramcık gitmiş sadece o kadarda dikkat ediyorum anlamadmki
bence iyi canım daha cumaya var hergün tartılma geçen hafta iyi vermiştin bu hafat daha az olması normal haftaya yine çok veririsin her hafta aynı tempoda gitmiyor önemli olan gitmesi ama 300 az değil düşünsene cumaya kadar bir 200 daha gitse en az 500 gr oluyor ideal rakam

leslieyi bıraktım doktorum açık havada yürüyüş yap dedi :/

ay inşallah kuzuum ya yaza kadar sizleyim hatta kışta olabilir tam emin olamıyorum

leslieyi bıraktım doktorum açık havada yürüyüş yap dedi :/
kesinlikle açık havada yürüyüş yapabilirsin artık havalr güzel insanın dışarı çıkası geliyor tam dışarda yürüyüş yapmalık mevsim doktoru dinle

ay inşallah kuzuum ya yaza kadar sizleyim hatta kışta olabilir tam emin olamıyorum
yok kız o kadar fazlan yok bence yaza kadar fıstık gibi olursun bile takımda yazın kimse kalmasın hepimiz mezun olup gidelim
dışarda yürüyüş daha sağlıklı canım
kesinlikle bende yakında sabah yürüyüşlerine başlayabilirm

inşallah canım ya fıstık olup çıkcaz :))

sabah yürüyüşüne çıkayım artık aynen bugün yaz havası vardı :)

benim atıcak çok stresim var iyi gelir heralde :))
gelir gelir hareketli yabancı müziklerden oluşan bir yürüyüş listesi yap hatta telefonuna listeyi kaydet biraz az tempolu olanlardan çok tempolu olanlara doğru sırala mesela 40 dk mı yürüyeceksin şarkıları ona göre ayarla dk larını liste bitene kadar yürü varya cayip güzel bir stres atma şekli ben sinirlenince alırım mp3 ümü halihazırda duran bir listem var atarım kendinmi yürüyüş parkurlarına

süper fikir oluşturayım bi listee :) 3gün sonra kaçamak yapabilirm durdurun beniiiii

dün çok hastaydım istifra ettim cnm hiç bişey istemedi
akşam saat 8 de 2 kaşık z.yağında arnavut ciğeri yaptım
ve beyin salatası yaptım yedim o kadar
2 dilim portakal 1 tanede mandalina yedim
pul biberli yoğurdumu da yedim 1,5 lt su içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…