bence iyi canım daha cumaya var hergün tartılma geçen hafta iyi vermiştin bu hafat daha az olması normal haftaya yine çok veririsin her hafta aynı tempoda gitmiyor önemli olan gitmesi ama 300 az değil düşünsene cumaya kadar bir 200 daha gitse en az 500 gr oluyor ideal rakam300 gramcık gitmiş sadece o kadarda dikkat ediyorum anlamadmki
leslieyi bıraktım doktorum açık havada yürüyüş yap dedi :/iyi olmaya çalışıyorum canım ya bu aralar hastalıkla uğraşıyorum o nedenle istediğim gibi olamıyor yerimde sayıyorum bu aralar sadece leslie yanında jillian ripped yapıyordum ama bir haftadan fazla yapmıyorum grip biraz ağır seyrediyor hatta 1 mil leslie jillian ve üstüne karın hareketleri falan yapıyordu sıkılaşma olarak çok iyidim ama tartıda düşme yoktu o nedenle karın videosunu çıkarmıştım en son ama sonra hiç birini yapamadım
ay inşallah kuzuum ya yaza kadar sizleyim hatta kışta olabilir tam emin olamıyorumbence iyi canım daha cumaya var hergün tartılma geçen hafta iyi vermiştin bu hafat daha az olması normal haftaya yine çok veririsin her hafta aynı tempoda gitmiyor önemli olan gitmesi ama 300 az değil düşünsene cumaya kadar bir 200 daha gitse en az 500 gr oluyor ideal rakam
dışarda yürüyüş daha sağlıklı canımleslieyi bıraktım doktorum açık havada yürüyüş yap dedi :/
kesinlikle açık havada yürüyüş yapabilirsin artık havalr güzel insanın dışarı çıkası geliyor tam dışarda yürüyüş yapmalık mevsimleslieyi bıraktım doktorum açık havada yürüyüş yap dedi :/
yok kız o kadar fazlan yok bence yaza kadar fıstık gibi olursun bileay inşallah kuzuum ya yaza kadar sizleyim hatta kışta olabilir tam emin olamıyorum
kesinlikle bende yakında sabah yürüyüşlerine başlayabilirmdışarda yürüyüş daha sağlıklı canım
inşallah canım ya fıstık olup çıkcaz :))kesinlikle açık havada yürüyüş yapabilirsin artık havalr güzel insanın dışarı çıkası geliyor tam dışarda yürüyüş yapmalık mevsimdoktoru dinle
yok kız o kadar fazlan yok bence yaza kadar fıstık gibi olursun biletakımda yazın kimse kalmasın hepimiz mezun olup gidelim
kesinlikle bende yakında sabah yürüyüşlerine başlayabilirm
sabah başlıyorum canım :)dışarda yürüyüş daha sağlıklı canım
sabah yürüyüşüne çıkayım artık aynen bugün yaz havası vardı :)kesinlikle açık havada yürüyüş yapabilirsin artık havalr güzel insanın dışarı çıkası geliyor tam dışarda yürüyüş yapmalık mevsimdoktoru dinle
yok kız o kadar fazlan yok bence yaza kadar fıstık gibi olursun biletakımda yazın kimse kalmasın hepimiz mezun olup gidelim
kesinlikle bende yakında sabah yürüyüşlerine başlayabilirm
evet ama perşemeden sonra biraz soğuyacakmış dikkatli giyin yağmur yağsada dışarda yürü şemsiye al yanına insan stres atıyor dışardasabah yürüyüşüne çıkayım artık aynen bugün yaz havası vardı :)
benim atıcak çok stresim var iyi gelir heralde :))evet ama perşemeden sonra biraz soğuyacakmış dikkatli giyin yağmur yağsada dışarda yürü şemsiye al yanına insan stres atıyor dışarda
gelir gelir hareketli yabancı müziklerden oluşan bir yürüyüş listesi yap hatta telefonuna listeyi kaydet biraz az tempolu olanlardan çok tempolu olanlara doğru sırala mesela 40 dk mı yürüyeceksin şarkıları ona göre ayarla dk larını liste bitene kadar yürü varya cayip güzel bir stres atma şekli ben sinirlenince alırım mp3 ümü halihazırda duran bir listem var atarım kendinmi yürüyüş parkurlarınabenim atıcak çok stresim var iyi gelir heralde :))
selam canım süpersin yürüyüş falan az kaldı cumayaSlm kizlar misaforlikteydim ben geldim yuruyus yapiyorum simdi bende
süper fikir oluşturayım bi listee :) 3gün sonra kaçamak yapabilirm durdurun beniiiiigelir gelir hareketli yabancı müziklerden oluşan bir yürüyüş listesi yap hatta telefonuna listeyi kaydet biraz az tempolu olanlardan çok tempolu olanlara doğru sırala mesela 40 dk mı yürüyeceksin şarkıları ona göre ayarla dk larını liste bitene kadar yürü varya cayip güzel bir stres atma şekli ben sinirlenince alırım mp3 ümü halihazırda duran bir listem var atarım kendinmi yürüyüş parkurlarına
ne var 3 gün sonra cuma olmasından mı diyorsun yoksa bir yemek bişey falan mı varsüper fikir oluşturayım bi listee :) 3gün sonra kaçamak yapabilirm durdurun beniiiii
doğum günüüm dayanamam diye tırsıyorum :)ne var 3 gün sonra cuma olmasından mı diyorsun yoksa bir yemek bişey falan mı var
ay gerçekten mi o zaman o gün fazla yeme doğum gününe sakla kendini birde çok yememye çalış kilo verirsen bu hafat ödül gibi olur dikkat et doğum gününe kadardoğum günüüm dayanamam diye tırsıyorum :)
Ins. Canim bombe gibi giris yaparim bakalim kanter icindeyim suanselam canım süpersin yürüyüş falan az kaldı cumayabu hafta listeye bombe giriş yapacakmısın bakalım
ediyorum valla deadlinecığım biliyosun beni :)ay gerçekten mi o zaman o gün fazla yeme doğum gününe sakla kendini birde çok yememye çalış kilo verirsen bu hafat ödül gibi olur dikkat et doğum gününe kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?