geçmiş olsun canım ya üşütmüşsündür belki dikkat et kendinedün çok hastaydım istifra ettim cnm hiç bişey istemedi
akşam saat 8 de 2 kaşık z.yağında arnavut ciğeri yaptım
ve beyin salatası yaptım yedim o kadar
2 dilim portakal 1 tanede mandalina yedim
pul biberli yoğurdumu da yedim 1,5 lt su içtim
teşekkür ederim cnm evet hem üşüttüm hemde diyet diyet derken kendime hiç dikkat etmiyorumgeçmiş olsun canım ya üşütmüşsündür belki dikkat et kendine
Gecmis olsun canim yarim limonda katiyomusun yogurduna bende pazartesi 15 gun olacak yapiyorum sen faydasini gordunmudün çok hastaydım istifra ettim cnm hiç bişey istemedi
akşam saat 8 de 2 kaşık z.yağında arnavut ciğeri yaptım
ve beyin salatası yaptım yedim o kadar
2 dilim portakal 1 tanede mandalina yedim
pul biberli yoğurdumu da yedim 1,5 lt su içtim
teşekkür ederim cnm hayor limon koymuyorum ben başka bi karışım koyuyorum onun yerine ekşi yoğurt cazip gelmiyor bana valla bilmiyorum ama metobolizmamı hızlandırdığı kesinGecmis olsun canim yarim limonda katiyomusun yogurduna bende pazartesi 15 gun olacak yapiyorum sen faydasini gordunmu
Abur cubur yemesem benimde iyi ama diyette yaptigomdan yogurtmu diyetmi zayiflatiyo anlamadim ben su 15 gunde karin gideren yofurt kuru deniliyor ya ondan yiyorum ben pazartesi bitecekteşekkür ederim cnm hayor limon koymuyorum ben başka bi karışım koyuyorum onun yerine ekşi yoğurt cazip gelmiyor bana valla bilmiyorum ama metobolizmamı hızlandırdığı kesin
cnm yardımcılar işte birbirlerini ite kaka çalıştırıyorlar :)Abur cubur yemesem benimde iyi ama diyette yaptigomdan yogurtmu diyetmi zayiflatiyo anlamadim ben su 15 gunde karin gideren yofurt kuru deniliyor ya ondan yiyorum ben pazartesi bitecek
Dogru soyluyosun neyse ben yatayim bugunde tempolu gecti yorgunum iyi gecelercnm yardımcılar işte birbirlerini ite kaka çalıştırıyorlar :)
iyi geceler cnm bende bu gün erkenden uyucam görüşürüz bol eksiler olsunDogru soyluyosun neyse ben yatayim bugunde tempolu gecti yorgunum iyi geceler
Menun güzel canım sadece diyetisyenler menu verince çorba veya ekmek veriyorlar çorba 1 dilim ekmek yerine geciyormusDünkü menü ;
Sabah 07:15
Bir tost ekmeğine kaşarlı tost
Bir cay
Ara 10:00
Bir yesil cay
Öğle 12:30
Bir kase domates cr
İki adet sarma
Salata
Bir dilim ekmek
Ara 16:00
Bir elma
Bir yesil cay
Aksam 18:00
Bir kase tarhana cr
Dört küp tavuk kavurma
Bir dilim ekmek
Bir mile leslie
30 dk tempolu yürüyüş
2.5 lt su
Canım o 55/70 kg aralığındakiler için bizim kgmuz yüksek inan diyetisyenler benim kguma bu yediklerimden da cok ekmek verirMenun güzel canım sadece diyetisyenler menu verince çorba veya ekmek veriyorlar çorba 1 dilim ekmek yerine geciyormus
Menün güzel canım sadece aksamki pilav fazla,lütfen akşam yemeklerimizi hafif tutalılmGunaydinlar bayanlarr
Sabah 9.30 1h.yumurta 1evacmasi
4ceridomates 1k.kpeynir cay
11.00 kahve sekersiz
15.00 yarim biber dolmasi salata ayva tatlisi yarimtame
18.30 4y.k guvec yemeyi 3y.k pilav 1tavuk budu
Yesil cay
Yatmadan yogut kuru
45 dkk yogun tempo yuruyus 2.lt su
Benim kilomada 6 dilim eekmek dusuyo kiz pilavida ona saydiydimMenün güzel canım sadece aksamki pilav fazla,lütfen akşam yemeklerimizi hafif tutalılm
Ben 2 yıl önce diyetisyen e gittiğimde 85 kg idim bana verdiği listede sadece 2 dilim ekmek vardı 1 sabah 1 akşamCanım o 55/70 kg aralığındakiler için bizim kgmuz yüksek inan diyetisyenler benim kguma bu yediklerimden da cok ekmek verirkardesim gitmisti günde 8 dilim ekmegi vardi tabiii okadar da yememde ben yinede baska şeylerden daha masum ekmek bence :)
Ama yine tatlı var tatlıları ödüle sakliycaktikGunaydinlar bayanlarr
Sabah 9.30 1h.yumurta 1evacmasi
4ceridomates 1k.kpeynir cay
11.00 kahve sekersiz
15.00 yarim biber dolmasi salata ayva tatlisi yarimtame
18.30 4y.k guvec yemeyi 3y.k pilav 1tavuk budu
Yesil cay
Yatmadan yogut kuru
45 dkk yogun tempo yuruyus 2.lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?