- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kime inanacağımızı şaşırıoz valla! Neyse bide öyle deneriz bakalım ? Peki sen uyuyormusun bu kurala menülerinde canım ?Ben 2 yıl önce diyetisyen e gittiğimde 85 kg idim bana verdiği listede sadece 2 dilim ekmek vardı 1 sabah 1 akşam
Demek ki değişiyor
Gezmeler bitmiyoki canim inan cok cisslar ciss tatlilar vardi icinde en masumu buydu diye yedimAma yine tatlı var tatlıları ödüle sakliycaktikbenim burnunda tütüyor ama cumaya kg verirsem yarım pk bitter yiycem
Tuzlu misir haricinde menun guzelDünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 2 tane biber dolması 1 tane sarma
15.30 Türk kahvesi
Aksam 19.00 4 kaşık sebze yemeği 1 kase mercimek çorbası
20.00 bir avuç az tuzlu patlamış mısır nescafe
2 mil leslie 1.5 lt su
Bu hafta uydum canım dünkü menüm dede çorba vardı diye ekmek yemedim akşamKime inanacağımızı şaşırıoz valla! Neyse bide öyle deneriz bakalım ? Peki sen uyuyormusun bu kurala menülerinde canım ?
Eğer o mısır sade ve sadece bir avuçsa ok menün güzel suyu daha çok iç tamam mı canım ?Dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 2 tane biber dolması 1 tane sarma
15.30 Türk kahvesi
Aksam 19.00 4 kaşık sebze yemeği 1 kase mercimek çorbası
20.00 bir avuç az tuzlu patlamış mısır nescafe
2 mil leslie 1.5 lt su
Ben misafir ve gezme olayina kendimce bir çözüm buldum canım biri geldiği zaman tabagimi dolduruyorum ayıp olmasın diye ama çay içerek çatal imi gezzdirerek oyalaniyorum niye yemiyosun dediklerini çok çay içtim tikandim diyorum gittiğim yerdede ben geldiğimde illaki birsey yapacaksanız salatalı bir menü yapın diyorum belki seninde işine yararGezmeler bitmiyoki canim inan cok cisslar ciss tatlilar vardi icinde en masumu buydu diye yedim
Sade ve sadece 1 avuç canım suyu bende arttırmak istiyorum ama en fazla bu kadar oluyorEğer o mısır sade ve sadece bir avuçsa ok menün güzel suyu daha çok iç tamam mı canım ?
Aynennn aynı taktikde bendeBen misafir ve gezme olayina kendimce bir çözüm buldum canım biri geldiği zaman tabagimi dolduruyorum ayıp olmasın diye ama çay içerek çatal imi gezzdirerek oyalaniyorum niye yemiyosun dediklerini çok çay içtim tikandim diyorum gittiğim yerdede ben geldiğimde illaki birsey yapacaksanız salatalı bir menü yapın diyorum belki seninde işine yarar
Pet şişe 1,5 ltlik suya bir çubuk tarcin at missss gibi oluyorSade ve sadece 1 avuç canım suyu bende arttırmak istiyorum ama en fazla bu kadar oluyor
Diyetteyim deyince direk bir kereden birsey olmaz deniyor e zaten bizim hassas noktamız bu.bizde gerçekten vermek istiyorsak çözüm üretmek gerekAynennn aynı taktikde bendekimseye demiyorum zayiflicam diye canim istemiyor yada tok gelmistim diyorum he heee ))
Deniycem canım çünkü bende suyu fazla içmek istiyorumPet şişe 1,5 ltlik suya bir çubuk tarcin at missss gibi oluyorhemde sekerini düzenliyor tatli yeme istegini azaltiyor
Haberli misafirlik oldugindan tokum diyemem zaten tabagima yedigimi gordunuz okadar aldimnondan azinida alamazdim beni bikiyorlar yemegi cok severek yerimAynennn aynı taktikde bendekimseye demiyorum zayiflicam diye canim istemiyor yada tok gelmistim diyorum he heee ))
Benim eskiden rekorum 8 gündü yani haftada 1 . Yeme duzenim olustuktan sonra daha iyioldu 3 4 güne düştü sabahları ılık limonlu su içmeye başlayınca 1 en fazla 2 gün oluyor birdene istersen canım benimki kronik bağırsak tembelligiydiKizlar benim wc sorunum var 3gune bir cikiyorum duzene girse belki daha fazla kilo veririm ama care bulamadim siz bisey biliyormusunuz
Bizim demek istediğimiz ortamına göre bir bahane bulmak sende inanmazlar diyorsan farklı yöntem dene canım Bugün biraz siskinligim var gibi mesela sen istersen farklı çözümler üretebilir sinHaberli misafirlik oldugindan tokum diyemem zaten tabagima yedigimi gordunuz okadar aldimnondan azinida alamazdim beni bikiyorlar yemegi cok severek yerimdokunuyo lafinada inanmazlar oyuzden neyse 1 aya kadar simdilik bir gezmem yok mayista bi kacamak tatile gidicez ozamana kadar kilo vermem lazim
Bendede oldum olasi tembellik var canim deniyeyim ins. Isey yarar cunku rahatsiz oluyorumBenim eskiden rekorum 8 gündü yani haftada 1 . Yeme duzenim olustuktan sonra daha iyioldu 3 4 güne düştü sabahları ılık limonlu su içmeye başlayınca 1 en fazla 2 gün oluyor birdene istersen canım benimki kronik bağırsak tembelligiydi
Günde 3 lt su 3 tane yesil cay aksam yatmadan 22:00 gibi 4 kuru kayisiKizlar benim wc sorunum var 3gune bir cikiyorum duzene girse belki daha fazla kilo veririm ama care bulamadim siz bisey biliyormusunuz
Yesil cay cok degilmi sonra vucut alisinca bizanan sonra isyleyaramayabilir sankiGünde 3 lt su 3 tane yesil cay aksam yatmadan 22:00 gibi 4 kuru kayisi
Çok güzel demişsin hadi uygulasın herkess !!!!! Yasaklar yenmeyecek iki gün kızlar !!!!! Duyun sesimimizi bildirime az kaldi,...Kızlar çok az kaldı son 2 gün daha çok dikkat daha çok özen lutttfeeen geçen hafta ki mutlulugumuzu hatırlayın neden tekrar olmasın en azından haftalik hedeflerimize ulasalim bu 2 gün boyunca şişkinlik yapıcak Bulgurlu nohutlu vs şeyler yemiyelim hadi kızlar yine 1.lik bizim olsun kaptirmiyalim 1 kere basardiysak gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?