Bilirim canım o rahatsızlık çok kötüBendede oldum olasi tembellik var canim deniyeyim ins. Isey yarar cunku rahatsiz oluyorum
Kilo degilde siskinlik oluyor farkediyyorumBilirim canım o rahatsızlık çok kötüallah şifa versin birde yemedigin halde anlamsız bir kg oluyor mu sendede
Günaydın April.. Menün çok güzel ıolmuş; aynı diyet listelerindeki gibi.. saatler de gayet güzel.. en az 2 saat koymuşsun..Dünkü menü ;
Sabah 07:15
Bir tost ekmeğine kaşarlı tost
Bir cay
Ara 10:00
Bir yesil cay
Öğle 12:30
Bir kase domates cr
İki adet sarma
Salata
Bir dilim ekmek
Ara 16:00
Bir elma
Bir yesil cay
Aksam 18:00
Bir kase tarhana cr
Dört küp tavuk kavurma
Bir dilim ekmek
Bir mile leslie
30 dk tempolu yürüyüş
2.5 lt su
Günaydın Burcu.. Menü güzel.. sadece ben olsam pilav ı yemezdim sanırım... acaba esmer pirinç var mı? sanki öyle biişey vardı ama tam hatırlamıyorum.. aralarındaki fark ne acaba?Gunaydinlar bayanlarr
Sabah 9.30 1h.yumurta 1evacmasi
4ceridomates 1k.kpeynir cay
11.00 kahve sekersiz
15.00 yarim biber dolmasi salata ayva tatlisi yarimtame
18.30 4y.k guvec yemeyi 3y.k pilav 1tavuk budu
Yesil cay
Yatmadan yogut kuru
45 dkk yogun tempo yuruyus 2.lt su
Günaydın canım...Ben 2 yıl önce diyetisyen e gittiğimde 85 kg idim bana verdiği listede sadece 2 dilim ekmek vardı 1 sabah 1 akşam
Demek ki değişiyor
Günaydın canım.. gayet güzel bir menü.. patlamış mısır ın miktarını hatırmıyorum ama ara öğünlerde kullanılabiliyor..Dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 2 tane biber dolması 1 tane sarma
15.30 Türk kahvesi
Aksam 19.00 4 kaşık sebze yemeği 1 kase mercimek çorbası
20.00 bir avuç az tuzlu patlamış mısır nescafe
2 mil leslie 1.5 lt su
geçmiş olsun canım... açlık otu(erkek sinameki olarak ta geçiyor) die bir ot var.. kabızlığa iyi geliyor.. arkadaşım denedi çok işe yaradı...Kizlar benim wc sorunum var 3gune bir cikiyorum duzene girse belki daha fazla kilo veririm ama care bulamadim siz bisey biliyormusunuz
aynı problem bende de var. sabahları zeytinyağı ve incir diye biliyorum ama zyağı sevmediğimden yapmıyorum. onun yerine 1 avuç meyve mix yiyorum. o da işe yarıyor.Kizlar benim wc sorunum var 3gune bir cikiyorum duzene girse belki daha fazla kilo veririm ama care bulamadim siz bisey biliyormusunuz
gece 10da 4 kuru kayısı mı!!!Günde 3 lt su 3 tane yesil cay aksam yatmadan 22:00 gibi 4 kuru kayisi
Bence menu güzel canım şu 5 kızarmış patates olmasa daha iyi olur duGünaydın kızlarr...
Dünkü:menüm:
sabah(08:15) 1 bardak çay, yarım simit, 2 cherry domates, 1kk peynir.
ara(10:30) 5 tane badem
öğlen(12:30) 5 tane kızarmış patates, 1 ızgara but.
ara(15:00) 10 tane badem
akşam(19:00) kahvaltı sofrası(2 dlm ekmek, 1kk penir, 5 zeytin, 3 cherry domates, küçük 1 salatalık.)
ara(21:00) yarım greyfurt.
su:1,5 lt spor:1,5 saat
sanırım bu hafta hepimiz kendimizi eksilerde görücezz... bugün ve yarın kendimi daha da kısıyorum. inşaallah Cuma ya istediğim eksiyle giriş yaparım..Güzel bir gün dilerim....
ben her sabah kalktığımda hafif sıcak, ılımış gibi su içiyorum.. bu beni çok rahatlatıyor.. bana kayısı pek etki etmyor.. ama bu iyi geliyor..Kizlar benim wc sorunum var 3gune bir cikiyorum duzene girse belki daha fazla kilo veririm ama care bulamadim siz bisey biliyormusunuz
patates istemiyorum didim ama adam koymuş...Bence menu güzel canım şu 5 kızarmış patates olmasa daha iyi olur du
Canım tŞkGünaydın April.. Menün çok güzel ıolmuş; aynı diyet listelerindeki gibi.. saatler de gayet güzel.. en az 2 saat koymuşsun..
Menun gayet güzel canım kahvaltı da yoğurt muhteşem olmuşgünaydın kızlar anca kalkabildim. namazdan sonra yatmıyordum ama kızım em em fenalık getirdi. uyuyakalmışım. dünkü menümü yazayım kahvaltı hazırlıcam daha
09:30 2 kuru kayısı kadar meyve mix, 1 ceviz
11:00 2 dl tb ekmeği, 2 h. yumurta, 1 domates, yarım kk peynir, 1 kase yoğurt
12:00-15:30 arası 7-8 ceviz, 70gr kadar kuru meyve
17:00 yarım tabak susuz pırasa, yarım bardak ayran (eşim dışarda yemeyi teklif etti, kesinlikle olmaz dedim)
başka da bir şey yemedim. su 4lt olmuştur belki 4,5 lt. spor da 25 dk eliptik ve 20 dk kadar hafif yürüyüş. artık havalar soğudu, eskisi gibi çıkıp gezemiyorum. ısınsın söz yine yürüyüşü arttırcam
Evet canım ne oldu ? Denedim ben diyetisyen kontrololünde 4ayda 16 kg verdim o dönemlerde kabizlik olmasin diye her aksam 5 tane yedim biseyde olmadi aksine kg verdimdeaynı problem bende de var. sabahları zeytinyağı ve incir diye biliyorum ama zyağı sevmediğimden yapmıyorum. onun yerine 1 avuç meyve mix yiyorum. o da işe yarıyor.
gece 10da 4 kuru kayısı mı!!!
valla ben bırak geceyi akşamdan yemeği bıraktığım için fazla geldi. bi de 9dan sonra sindirim sisteminin çalışmayı bıraktığını okumuştum. diyet yaparken 5ten sonra bir şey yemiyorum ben. 3 ay oldu 14 kg verdim böylece. üstelik arada yapmadığım zamanlar da olduEvet canım ne oldu ? Denedim ben diyetisyen kontrololünde 4ayda 16 kg verdim o dönemlerde kabizlik olmasin diye her aksam 5 tane yedim biseyde olmadi aksine kg verdimde
sen de menün de harikasınız canımgünaydın kızlarr dünki menüüm 7.00 bir rafadan yumurta 3 marul 4 zeytin ve şekersiz çay
11.00 yeşilçay
14.00 bir tabak tavuk sote ve 3 kaşık yoğurt
17.00 bir tabak yoğurt
dün doktora gitmiştim akşam yemeğim gümbürtüye gitti o yüzdeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?