- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
o senin harikalığın canım unutmuşum yine 2 lt su 40 dakikada step :)sen de menün de harikasınız canımspor ve suyu yazmamışsın
bu haftanın 1. si belli oldu çekilin yoldaaaaaaaan winchester geliyoro senin harikalığın canım unutmuşum yine 2 lt su 40 dakikada step :)
bu cümle beni çok duygulandırdı görmek istediğim mlyt işte buAma yine tatlı var tatlıları ödüle sakliycaktikbenim burnunda tütüyor ama cumaya kg verirsem yarım pk bitter yiycem
Bundan sonra böyle canımbu cümle beni çok duygulandırdı görmek istediğim mlyt işte bu
Ay canım benim ya biran önce iyileste eski düzenine donersinselam kızlar bozuk uyku düzenimle anca geldim dün gece 4 te falan uyuyabildim sanırım öyle olunca 11 e kadar kalkamadım pek iyi olduğum söylenemez bu hastalık benim dengeleri bozdu
cnm bi kaç seçenek sunayım hemen sanaKizlar benim wc sorunum var 3gune bir cikiyorum duzene girse belki daha fazla kilo veririm ama care bulamadim siz bisey biliyormusunuz
var cnm pirnçte bulgurda makarna bile var ben arada yapıyorumGünaydın Burcu.. Menü güzel.. sadece ben olsam pilav ı yemezdim sanırım... acaba esmer pirinç var mı? sanki öyle biişey vardı ama tam hatırlamıyorum.. aralarındaki fark ne acaba?
heyttt yabu haftanın 1. si belli oldu çekilin yoldaaaaaaaan winchester geliyor
kıyamam kuzum çok dikkat et kendineselam kızlar bozuk uyku düzenimle anca geldim dün gece 4 te falan uyuyabildim sanırım öyle olunca 11 e kadar kalkamadım pek iyi olduğum söylenemez bu hastalık benim dengeleri bozdu
Kizlar benim wc sorunum var 3gune bir cikiyorum duzene girse belki daha fazla kilo veririm ama care bulamadim siz bisey biliyormusunuz
canım çok güzel menünSelammm
Dünkü menü:
Sabah: 07,30
1 kk peynir
domates salatalık
2 dilim çavdar
3 tuzsuz zeytin
Öğle: 13,00
5 yemek kaşığı tavuklu keşkek
Ara: 16,30
1 tane meyve
1 tane galeta
Akşam:18,00
4 yemek kaşığı keşkek
Ara:19,00
1 fincan yeşil çay
Su: 2 lt
Spor: leslie 3 mil + 50 mekik + 3 ar tena kalça basen hareketleri hani masa pozisyonu alıp bacağı yukarı felan kaldırıyoruz sağa felan o tip hareketler
Güzel canım az az yemişsin iyisabah kahvaltım 2 beyaz 1 sarıdan omlet
1 dilim domates
4 zeytin
1 yeşil çay
1 siyah çay
öğle dünden kalan ciğer domates maydonoz
ara yoğurt 1 kayısı
akşam mantar sote
1 dilim kepek ekmeği
2 lt su
1 tarçınlı süt
gecmedi mi canım hala? O yüzden pek gözükmüyosun buralardaselam kızlar bozuk uyku düzenimle anca geldim dün gece 4 te falan uyuyabildim sanırım öyle olunca 11 e kadar kalkamadım pek iyi olduğum söylenemez bu hastalık benim dengeleri bozdu
daha yeni yeni geçiyor ama uyku düzenim bozuk ya uyuyamıyorum doğru dürüst geç kalkıyorum öyle olunca april pek keyfimde yok bu aralar ondan çok uğrayamıyorumgecmedi mi canım hala? O yüzden pek gözükmüyosun buralarda
bu ilaçlar iştahımı kapattı zorla yiyorum onlarıdaWinchester ve büsra88 menüleriniz çok az metobolizmanız duracakkk dikkat edin ok ? Ana öğünde olsun ara öğünde olsun
uyuyamadığın içindir o halsizlik. İnşallah düzelirsin canlılığın gelir bebemdaha yeni yeni geçiyor ama uyku düzenim bozuk ya uyuyamıyorum doğru dürüst geç kalkıyorum öyle olunca april pek keyfimde yok bu aralar ondan çok uğrayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?