Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar bozuk uyku düzenimle anca geldim dün gece 4 te falan uyuyabildim sanırım öyle olunca 11 e kadar kalkamadım pek iyi olduğum söylenemez bu hastalık benim dengeleri bozdu

selam kızlar bozuk uyku düzenimle anca geldim dün gece 4 te falan uyuyabildim sanırım öyle olunca 11 e kadar kalkamadım pek iyi olduğum söylenemez bu hastalık benim dengeleri bozdu
Ay canım benim ya biran önce iyileste eski düzenine donersin

Kizlar benim wc sorunum var 3gune bir cikiyorum duzene girse belki daha fazla kilo veririm ama care bulamadim siz bisey biliyormusunuz
cnm bi kaç seçenek sunayım hemen sana
bir kase yoğurdun içine bir kaşık buğday kepeği bir kaşıkta pul biber koy 10 dk da çıkartıyor
(buğday kepeği marketlerde makarna bölümünde irmikler ve tuzların yanında irmik gibi vakumlanmış pakette oluyor)
soğuk süt içebilirsin
demleme yeşil çayın yanına 2,3 tane kuru kayısı yiyebilirsin oda çok işe yarıyor
şimdilik bunlar var aklımda

Günaydın Burcu.. Menü güzel.. sadece ben olsam pilav ı yemezdim sanırım... acaba esmer pirinç var mı? sanki öyle biişey vardı ama tam hatırlamıyorum.. aralarındaki fark ne acaba?
var cnm pirnçte bulgurda makarna bile var ben arada yapıyorum

Selammm
Dünkü menü:
Sabah: 07,30
1 kk peynir
domates salatalık
2 dilim çavdar
3 tuzsuz zeytin

Öğle: 13,00
5 yemek kaşığı tavuklu keşkek

Ara: 16,30
1 tane meyve
1 tane galeta

Akşam:18,00
4 yemek kaşığı keşkek

Ara:19,00
1 fincan yeşil çay

Su: 2 lt
Spor: leslie 3 mil + 50 mekik + 3 ar tena kalça basen hareketleri hani masa pozisyonu alıp bacağı yukarı felan kaldırıyoruz sağa felan o tip hareketler

sabah kahvaltım 2 beyaz 1 sarıdan omlet
1 dilim domates
4 zeytin
1 yeşil çay
1 siyah çay
öğle dünden kalan ciğer domates maydonoz
ara yoğurt 1 kayısı
akşam mantar sote
1 dilim kepek ekmeği
2 lt su
1 tarçınlı süt

canım çok güzel menün saatlerin gıda seçimlerin on numara senin kgna göre... Devam güzellik ve tabii spor da çok iyi

Güzel canım az az yemişsin iyi spor varmı ?

gecmedi mi canım hala? O yüzden pek gözükmüyosun buralarda

Winchester ve büsra88 menüleriniz çok az metobolizmanız duracakkk dikkat edin ok ? Ana öğünde olsun ara öğünde olsun

daha yeni yeni geçiyor ama uyku düzenim bozuk ya uyuyamıyorum doğru dürüst geç kalkıyorum öyle olunca april pek keyfimde yok bu aralar ondan çok uğrayamıyorum
uyuyamadığın içindir o halsizlik. İnşallah düzelirsin canlılığın gelir bebem başka bir sorun yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…