Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

uyuyamadığın içindir o halsizlik. İnşallah düzelirsin canlılığın gelir bebem başka bir sorun yok dimi?
yok ya halsizlik sadece çok geç kalkıyorum kaç gündür geç uyuyduğumdan ondan bence geç kalkmak hiç iyi değil insan hep yorgun oluyor

Anladım canım ozaman vitaminli şeylere yönelebilirsen iyi olur tabi yapabilirsen fazlada zorlamak istemem sağlığını kazanayım derken kaybetmeni istemem
teşekkür ederim canım desteğinizle acayip hırs yaptım zaten :)

yok ya halsizlik sadece çok geç kalkıyorum kaç gündür geç uyuyduğumdan ondan bence geç kalkmak hiç iyi değil insan hep yorgun oluyor
Evet ve üşengeç oluyor haklısın birgün erken kalk da eski düzenine kavuş canım gün hemen bitiyor öylee olunca

diyette yaparım tatlıda yerim bilin bakalım bu ne

daha yeni yeni geçiyor ama uyku düzenim bozuk ya uyuyamıyorum doğru dürüst geç kalkıyorum öyle olunca april pek keyfimde yok bu aralar ondan çok uğrayamıyorum
uyku düzeni bozulunca çok kötü ya ben senelerce çektim o işkenceyi yeni yeni düzenledim
bak şey yap cnm yatağa yatınca korkmuyorsan tüm ışıkları kapat ve o gün çok yorulduğunu sonunda dinlenecek bi vakit bulduğunu düşün ben öyle yapınca hemen uyuyorum

bugün yatınca kendiemsürekli yorgun olduğumu söylemem lazım o zaman gerçektende yorgun hissediyorum zaten kaç gündür düzensiz olduğumdan

başka bişey olsa buraya koyarmıyım onu bırak yermiyim topa tutarsınız beni
görüntüsü çok güzel duruyor zaten elmalı olması daha hoş

aynen cnm öyle yap nefesinide düzenle uyurken
birde sende işe yararmı bilmiyorum ben arada yapıyorum uyku telkini dinle video olarak çok rahatlatıyor
ben 30 dk lık açıyorum bitmeden uyuyorum
evet elma cnm rondodan çektim üstünede tarçın mis

tamam canım olmadı onu denerim sağol bu arada hem sağlıklı hemde gözüme güzel göründü ebn bugün yemek hakkımı doldurdum başka bir zaman deneyebilirm

Slm kizlar hic sohbetler olmuyor herkez inzivaya cekilmis sanki nerelerdesiniz ben gorumcemdeydim yeni geldim simdi yuruyusumu yapiyorum ikigun kaldi sizler nasilsiniz diyet nasil gidiyor

Slm kizlar hic sohbetler olmuyor herkez inzivaya cekilmis sanki nerelerdesiniz ben gorumcemdeydim yeni geldim simdi yuruyusumu yapiyorum ikigun kaldi sizler nasilsiniz diyet nasil gidiyor
selam canım evet bugün pek kimse yok galiba cumaya az kaldı ya belki ondan kaybolmuşlardır sürpriz yapmak istiyorlarsa bende öyle boş boş takılıyorum dizi falan izlliyordum sen nasılsın oralarda kaçırmadın değil mi cısslar söyle bakayım

Winchester ve büsra88 menüleriniz çok az metobolizmanız duracakkk dikkat edin ok ? Ana öğünde olsun ara öğünde olsun
canım süt üretmek için vücut çalıştığından metobolizmaya da katkı sağlıyor diye biliyorum ondan rahatım

Ne izliyorsun bakim ?

Seslenmiş sonrada kendisi ortadan kaybolmuş :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…