- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Anladım canım ozaman vitaminli şeylere yönelebilirsen iyi olur tabi yapabilirsen fazlada zorlamak istemembu ilaçlar iştahımı kapattı zorla yiyorum onlarıda
yok ya halsizlik sadece çok geç kalkıyorum kaç gündür geç uyuyduğumdan ondan bence geç kalkmak hiç iyi değil insan hep yorgun oluyoruyuyamadığın içindir o halsizlik. İnşallah düzelirsin canlılığın gelir bebembaşka bir sorun yok dimi?
teşekkür ederim canım desteğinizle acayip hırs yaptım zaten :)Anladım canım ozaman vitaminli şeylere yönelebilirsen iyi olur tabi yapabilirsen fazlada zorlamak istememsağlığını kazanayım derken kaybetmeni istemem
Evet ve üşengeç oluyor haklısınyok ya halsizlik sadece çok geç kalkıyorum kaç gündür geç uyuyduğumdan ondan bence geç kalkmak hiç iyi değil insan hep yorgun oluyor
evet ya şimdi hemen akşam oldu ben hiç bişey yapmadım bugün erken yatmaya çalışıp yarın erken kalkmam lazımEvet ve üşengeç oluyor haklısınbirgün erken kalk da eski düzenine kavuş canım gün hemen bitiyor öylee olunca
yok cnm sporGüzel canım az az yemişsin iyispor varmı ?
bilemedim elmalı bişey sankidiyette yaparım tatlıda yerim bilin bakalım bu ne
uyku düzeni bozulunca çok kötü ya ben senelerce çektim o işkenceyi yeni yeni düzenledimdaha yeni yeni geçiyor ama uyku düzenim bozuk ya uyuyamıyorum doğru dürüst geç kalkıyorum öyle olunca april pek keyfimde yok bu aralar ondan çok uğrayamıyorum
başka bişey olsa buraya koyarmıyım onu bırak yermiyim topa tutarsınız benibilemedim elmalı bişey sanki
bugün yatınca kendiemsürekli yorgun olduğumu söylemem lazım o zaman gerçektende yorgun hissediyorum zaten kaç gündür düzensiz olduğumdanuyku düzeni bozulunca çok kötü ya ben senelerce çektim o işkenceyi yeni yeni düzenledim
bak şey yap cnm yatağa yatınca korkmuyorsan tüm ışıkları kapat ve o gün çok yorulduğunu sonunda dinlenecek bi vakit bulduğunu düşün ben öyle yapınca hemen uyuyorum
görüntüsü çok güzel duruyor zaten elmalı olması daha hoşbaşka bişey olsa buraya koyarmıyım onu bırak yermiyim topa tutarsınız beni
aynen cnm öyle yap nefesinide düzenle uyurkenbugün yatınca kendiemsürekli yorgun olduğumu söylemem lazım o zaman gerçektende yorgun hissediyorum zaten kaç gündür düzensiz olduğumdan
görüntüsü çok güzel duruyor zaten elmalı olması daha hoş
tamam canım olmadı onu denerim sağolaynen cnm öyle yap nefesinide düzenle uyurken
birde sende işe yararmı bilmiyorum ben arada yapıyorum uyku telkini dinle video olarak çok rahatlatıyor
ben 30 dk lık açıyorum bitmeden uyuyorum
evet elma cnm rondodan çektim üstünede tarçın mis
tamam cnmtamam canım olmadı onu denerim sağolbu arada hem sağlıklı hemde gözüme güzel göründü ebn bugün yemek hakkımı doldurdum başka bir zaman deneyebilirm
selam canım evet bugün pek kimse yok galibaSlm kizlar hic sohbetler olmuyor herkez inzivaya cekilmis sanki nerelerdesiniz ben gorumcemdeydim yeni geldim simdi yuruyusumu yapiyorum ikigun kaldi sizler nasilsiniz diyet nasil gidiyor
canım süt üretmek için vücut çalıştığından metobolizmaya da katkı sağlıyor diye biliyorum ondan rahatımWinchester ve büsra88 menüleriniz çok az metobolizmanız duracakkk dikkat edin ok ? Ana öğünde olsun ara öğünde olsun
Peki süt üretirken vücut sana ne kalıyor canımbenim vitaminsel beslen sen yinedecanım süt üretmek için vücut çalıştığından metobolizmaya da katkı sağlıyor diye biliyorum ondan rahatım
Ne izliyorsun bakim ?selam canım evet bugün pek kimse yok galibacumaya az kaldı ya belki ondan kaybolmuşlardır sürpriz yapmak istiyorlarsa bende öyle boş boş takılıyorum dizi falan izlliyordum sen nasılsın oralarda kaçırmadın değil mi cısslar söyle bakayım
Seslenmiş sonrada kendisi ortadan kaybolmuş :))))))Slm kizlar hic sohbetler olmuyor herkez inzivaya cekilmis sanki nerelerdesiniz ben gorumcemdeydim yeni geldim simdi yuruyusumu yapiyorum ikigun kaldi sizler nasilsiniz diyet nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?