- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Yok canim cis yok bi sabah sucuklu yumurta yedim okadar oda olsun dimiselam canım evet bugün pek kimse yok galibacumaya az kaldı ya belki ondan kaybolmuşlardır sürpriz yapmak istiyorlarsa bende öyle boş boş takılıyorum dizi falan izlliyordum sen nasılsın oralarda kaçırmadın değil mi cısslar söyle bakayım
Benim ufaklikla ugrasiyodum cadi gece kusu oldu ikigundir basimaSeslenmiş sonrada kendisi ortadan kaybolmuş :))))))
Ben hiç kullamadım cnm hicbir bilgim yok ama tadı kötü diye duydumKozlar yesil kahveyi kullanan varmi bagorsaklara sanirim iyi geliyormus bilginiz varmi
Ayy beni wc ye cikartsinda kotu olsun netten bi arastirayim olmazsa yarina alicamBen hiç kullamadım cnm hicbir bilgim yok ama tadı kötü diye duydum
Deneyimlerin olursa paylaşırsın canım burada. Kızlar ben maleseff yatıyorum gözler kayıyor yine, yarın grsmk üzere iyi gecelerrr...Ayy beni wc ye cikartsinda kotu olsun netten bi arastirayim olmazsa yarina alicam
Iyigeceler canim vende yatiyorum zatenDeneyimlerin olursa paylaşırsın canım burada. Kızlar ben maleseff yatıyorum gözler kayıyor yine, yarın grsmk üzere iyi gecelerrr...
Listenin toplamı güzel ama bir ogune çok yuklenip diğerini boş gecirmemek lazim çünkü farklı bir ortamda veya zamanda akşam yemeği yemek zorunda kalırsak bu bize otomatik olarak kg olarak geri dönecektir biz kg vermeyi gerçekten istediğimiz için bütün önümüze gelebilecek şartları imkansızliklari göz önünde bulundurmaliyizDünkü menüm
Sabah 07:30
Yarım simit
Bir cay
Ara 10:00
Bir elma
Öğle 12:30
Bir kase mercimek cr
İki köfte
Dört kasik barbunya
Bir dilim ekmek
Ara 16:00
Bir elma
Üç altınbaşak
Bir yeşil cay
Aksam 19:30
Pul biberli yogurt bir kase
İki litre su
1 mile leslie
30 dk yuruyus
menün süper canımDünkü listem
Sabah 8.15 1 Nescafe 2si bir arada 2 dilim peynir 2 tane zeytin
10.30 1 tane yeşil elma
14.00 2 dilim haşlanmış et 1 büyük kase salata
16.00 Nescafe 2si bir arada
19.00 kozlenmis biber 2 parça haşlanmış et küçük kase yoğurt
3 mil leslie
1.5 lt su
Kepekli kısır harika fikirGünaydın kızlaar bugün tartım bana gülümsedi 65.9 olmuşuum :)
Dünki menüm 08.00 bir dilim ekmek 7 zeytin bir omlet
11.00 bir bardak sütlü kahve
14.00 bir tabak tavuk göğsü dilimleri bir tabak yağsız salata
17.00 kepekle yaptığım bir tabak kısır iki bardakda ayran
3 lt su 30 dakikada yürüyüş
acayip tok tuttu niye daha önce denemediysem :))Kepekli kısır harika fikir
Bundan sonra kısırı böyle deniyeyimacayip tok tuttu niye daha önce denemediysem :))
Diyetle beraber oldugu icin pek anlamadim acikcasi ama tadi guzelKızlar bu yoğurtlu karışım ise yaradı mı
Canım nerede çok yüklenmisim ki menüde ? Ve artık benim için akşam yemekleri artık böyle genelde daha öncede demistim yoksa kg aliyorum . Zaten heppp ondan aldım yıllardır bekarken akşam yemezdim pekk iyiydi kilomListenin toplamı güzel ama bir ogune çok yuklenip diğerini boş gecirmemek lazim çünkü farklı bir ortamda veya zamanda akşam yemeği yemek zorunda kalırsak bu bize otomatik olarak kg olarak geri dönecektir biz kg vermeyi gerçekten istediğimiz için bütün önümüze gelebilecek şartları imkansızliklari göz önünde bulundurmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?