Öğlen den bahsediyorum canımCanım nerede çok yüklenmisim ki menüde ? Ve artık benim için akşam yemekleri artık böyle genelde daha öncede demistim yoksa kg aliyorum . Zaten heppp ondan aldım yıllardır bekarken akşam yemezdim pekk iyiydi kilom
Yaşam tarzı haline getireceksen sorun yok canım diyet bitene kadar olsaydı ozaman sorun olur duCanım nerede çok yüklenmisim ki menüde ? Ve artık benim için akşam yemekleri artık böyle genelde daha öncede demistim yoksa kg aliyorum . Zaten heppp ondan aldım yıllardır bekarken akşam yemezdim pekk iyiydi kilom
Ay ! Ben onlarla doymadım bile kuzumÖğlen den bahsediyorum canım
Okadar tok tutuyor yaniAy ! Ben onlarla doymadım bile kuzumama aksamki pulbiberli yogurtla doydum hemde gece 12:30 da yatmama rağmenn
Yok artık April böyle olacak ne geldiyse başıma akşamları yememden oldu...Yaşam tarzı haline getireceksen sorun yok canım diyet bitene kadar olsaydı ozaman sorun olur du
Eğer o yoğurt kürü tok tutuyorsa bende senin gibi yapayım yoksa yapışacak bu kglar üstümeYok artık April böyle olacak ne geldiyse başıma akşamları yememden oldu...
Canım eğer sende kararlıysan yapabilirsin ama ben hergün onu yapmıyorum evet beni tok tutuyor. Canım istediği zaman yapıyorum onu yapmazsam cok hafif yiyorumEğer o yoğurt kürü tok tutuyorsa bende senin gibi yapayım yoksa yapışacak bu kglar üstümetabi sürekli olmak kaydıyla ömür boyu yani
Kararliyim canım ve bugünden itibaren başlıyorum senin sistemeCanım eğer sende kararlıysan yapabilirsin ama ben hergün onu yapmıyorum evet beni tok tutuyor. Canım istediği zaman yapıyorum onu yapmazsam cok hafif yiyorumsadece aksamlara özel tabi diğer öğünlerimde kendimi daha özgür hissediyorum ama bir aksam oluyor cıssss diyorum herşeye sevdim de bu tarzı bide ben acı sevmem ama yoğurta yiyebiliyorum böylelikle metobolizmam da çalışmış oluyor... Sende hayat tarzı haline getireceksen eğer tabi bu yola başvurabilirsin aksamlar olmayacaksa
Başla bakalimKararliyim canım ve bugünden itibaren başlıyorum senin sisteme
Ok canimBaşla bakalimelimizden geldiğince akşamları hafif yiyoruz ok ?
Canım senin az kilona göre menülerin güzelKızlar merhaba. 3 gündür o kadar gec geliyorum ki eve, hiç giremedimbu aralar bir konferansa hazırlık yapıyoruz o yüzden cok yogunum. tüm menulerimi yazayım
carsamba
1 elma 9.00
2 yumurtalı omlet / 1 kase corba - 13.30
2 yk mercimekli bulgur pşlavı / yarım kase yogurt - 20.00
salı
1 haslanmıs yumurta / 1 portakal - 7.30
1 kase yogurt - 12.30
1 dilim pizza - 21.30 ( eve gidip yerim diye kendimi tuttum ama sonra dayanamadım uzayınca)
p.tesi de tıpkı salı gibi sadece öglen yogurt yanına 1 avuc kuru dut yedim
genelde ortalama 2 lt su içtim ve 2 gün leslie yapabildim.
Günaydın en enn güzel perşembe olsun İnşallah , kızlar bugün hafif yiyelim hareket edelim bol bol malum yarın sabah tartı günü
senin menüler çok düzenli ya bayılıyorumDünkü menüm
Sabah 07:30
Yarım simit
Bir cay
Ara 10:00
Bir elma
Öğle 12:30
Bir kase mercimek cr
İki köfte
Dört kasik barbunya
Bir dilim ekmek
Ara 16:00
Bir elma
Üç altınbaşak
Bir yeşil cay
Aksam 19:30
Pul biberli yogurt bir kase
İki litre su
1 mile leslie
30 dk yuruyus
süpersin canım yarın okulun vardeğil mi bu kiloyu bildirim kilosu olarak alaıyım yarım bir daha yapmazsınGünaydın kızlaar bugün tartım bana gülümsedi 65.9 olmuşuum :)
Dünki menüm 08.00 bir dilim ekmek 7 zeytin bir omlet
11.00 bir bardak sütlü kahve
14.00 bir tabak tavuk göğsü dilimleri bir tabak yağsız salata
17.00 kepekle yaptığım bir tabak kısır iki bardakda ayran
3 lt su 30 dakikada yürüyüş
ay sen yine çok çalışıyorsun menüler güzel zaten başka türlü kilo veremiyoruz değil mi bizKızlar merhaba. 3 gündür o kadar gec geliyorum ki eve, hiç giremedimbu aralar bir konferansa hazırlık yapıyoruz o yüzden cok yogunum. tüm menulerimi yazayım
carsamba
1 elma 9.00
2 yumurtalı omlet / 1 kase corba - 13.30
2 yk mercimekli bulgur pşlavı / yarım kase yogurt - 20.00
salı
1 haslanmıs yumurta / 1 portakal - 7.30
1 kase yogurt - 12.30
1 dilim pizza - 21.30 ( eve gidip yerim diye kendimi tuttum ama sonra dayanamadım uzayınca)
p.tesi de tıpkı salı gibi sadece öglen yogurt yanına 1 avuc kuru dut yedim
genelde ortalama 2 lt su içtim ve 2 gün leslie yapabildim.
Canım hoşgeldin özledik! Hayırlı uğurlu olsun canım. Hemen kiloya müdahale etmen iyi olmuş cnm bugünde hafif ye ok ? Artistler eline su dökemez canım aaaa hangi kanal acaba çıkacak mı tvye? İzlerdikkardeşimi sözledik geldiiikk.. o da nee 1 kilo fazlası varmış ispanyolun.. hemen 2 gün ayran detoksu yaptııı
ama bu sabah tartılamadım.. kuzumun okulu sağlıklı yaşam ile ilgili miniklere sunum yapmamı istemişti.. bu sabah yaptım çok şükür stresten kurtuldum.. yerel bir tv de vardı röportaj da yaptılar.. artist oldum ya
Ayran detoksu nasil yapiyosun canim bende bugun limonlu su detox yapiyorum sabah 1bardak sut ictim baskada hicbirsey yemedim 2.5lt ye 5limon sıktim onu iciyorum sabahtankardeşimi sözledik geldiiikk.. o da nee 1 kilo fazlası varmış ispanyolun.. hemen 2 gün ayran detoksu yaptııı
ama bu sabah tartılamadım.. kuzumun okulu sağlıklı yaşam ile ilgili miniklere sunum yapmamı istemişti.. bu sabah yaptım çok şükür stresten kurtuldum.. yerel bir tv de vardı röportaj da yaptılar.. artist oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?