Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende tarçın attım suya sabah bi kalktım su kahverengi olmuş döktüm lavaboya
şimdi nanae aldım taze ve limon atıcam
bu arada kızlar bugün kilo bildirimi yapan varmı????
herkes bnm gibi yarınımı bekliyor

Aynen canım yarın tüm gün: )

slm kızlar ya vallahı cıldırıcam bıllahı cıldırıcam.gunler once kapanmıs mevzuya yazmıs gene aynı konuları acmısben k.i.b bıldırdım baskada hıc bır polemıge gırmedım.ona 1 gun bana 2 gun ban aklım almıor artık bu sıtenın banlama prensıbını sartını kosulunu.hakıkaten ıyıce tuhaflastı.bırılerının ozellıkle sayın kazenın bu konuya bır el atması gerekıyor.

Geceden bekletilmis tarcin suyunu icmeyeceksin.
Sabah suya at suazaldikca ekle aksam sudan cikar kurumaya birak..
Evet bugun şok gecirdigimden detox a verdim kendimi
Pazardan maydanoz aldim limonlu maydanoznkurunu yapicam iki hafta
Yogurt kuru bende bi ise yaramadi

Sende karisma kimseye bosver bence seni kafaya takmislar banlanacs bisey demesen bile banliyolar

Sende karisma kimseye bosver bence seni kafaya takmislar banlanacs bisey demesen bile banliyolar
ya kufur edenı banlarsın hakaret edenı banlarsın.karsılıklı kavga edenı banlarsın.bana bırsey yazılmıs bende k.i.b e bastım.ve o kısıyede bundan sonra bu konuyla alakalı saygısız msj almak ıstemıyorum dedım bu yanı olay 2 gun bana 1 gun ona.
bu keılde bı banlama olamaz yanı.

sımdı gene banlarnırsam sasırmam vallahı.o yuzden kılo bıldırımımı yapım
78.00 kg -500 e 750 grmlık hedefıme ulasamadım

begenmedim bugun cabala hedefine bari ulas hani yarisiyoduk biz boylemi olur kendine gel bakim bugun yapma bildirimini yarina yap kimseyede karisma

sana sataşanı direk yukarda yoksay diye bir buton var o kişinin profiline gir ve yoksay seninle hiçbirşekilde iletişime geçemez böylelikle alıntı yapsada görmüyorsun snırım en güzeli baktın beğenmediğin biri var direk yoksay onu
tamam canım hiç yoktan iyi bu olaylarının üstüne yine iyi diyelim ban yemezsin inşallah yarın sabah bir daha tartılırsın düşme varsa yazarsın olurmu buralarda olmazsan bunu alırım listeye

yarını bekliyoruz canım 14 ten önce gelmeye çalış sıkıntı olamz gerçi yarın işim yokta olsun söyleyeyim dedim

hayırlı olsun canım tekrardan tv ye mi çıkcaksın çok heyecanlı

bende diyom niye böyle oldu tamam cnm ee kurumuş çubuğu tekrar kullanabilirmiyiz peki

yarını bekliyoruz canım 14 ten önce gelmeye çalış sıkıntı olamz gerçi yarın işim yokta olsun söyleyeyim dedim
tamam cnm yarın sabahtan yazarım ben o zaman okul saati ayy inşallah yarına kadar bi kaç yüz gram daha gider :)

yok yok ıyı degıl -750 yapamadım ya sınırden kendımı yıcem.
obur konuyuda bılmıyodum bak en ıyısı yok saymalı degısık turevdekı karakterlerı

bende diyom niye böyle oldu tamam cnm ee kurumuş çubuğu tekrar kullanabilirmiyiz peki
Evet ben sudaki tat vermesi azalana kadar aksam kurutuyorum sabah suya katiyodum..

haklısın hedefımı bıle tutturamadım bu hafta
Niye bu hafta boyle oldun bende dun sabahki tartimda 1.400 gram vermistim dunku eksi tuzlu yemegi yiyince sabah 600 gram vermis gibi gozuktun odem tuttum sanirim ins. Yarina kadar 1.400 donebilirim

dünçarşıda işim vardı o yüzden kahvaltıyı atladım
öğle yemeğimide 4 buçukta yedim
1 tavuk göğsü ızgara
bol yeşillikli salata
1 dilim ekmek
bide funda suyu aldım
ona başladım bakalım işe yarıcakmı
akşamda yürek soteledim onu yedim ekmeksiz
2 lt su içtim yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…