bende tarçın attım suya sabah bi kalktım su kahverengi olmuş döktüm lavaboyaAyran detoksu nasil yapiyosun canim bende bugun limonlu su detox yapiyorum sabah 1bardak sut ictim baskada hicbirsey yemedim 2.5lt ye 5limon sıktim onu iciyorum sabahtan
Dun cortu taplamasi yedim odem tuttu sanirim birgunde verdigimi geri aldim hemen bugun detox yaptim ins. Iseyyarar bakalim yarina
evet bencede april bu arada dün uyuyakalmışım ya mesajını görmemişim kaç gündür düzensiz uyuyunca erkenden uyudum sonra gece bir ara yine uykum kaçtı neyse yuvarlanıp gidiyorum
senin menüler çok düzenli ya bayılıyorum
süpersin canım yarın okulun vardeğil mi bu kiloyu bildirim kilosu olarak alaıyım yarım bir daha yapmazsın
ay sen yine çok çalışıyorsun menüler güzel zaten başka türlü kilo veremiyoruz değil mi biz
Geceden bekletilmis tarcin suyunu icmeyeceksin.bende tarçın attım suya sabah bi kalktım su kahverengi olmuş döktüm lavaboya
şimdi nanae aldım taze ve limon atıcam
bu arada kızlar bugün kilo bildirimi yapan varmı????
herkes bnm gibi yarınımı bekliyor
Sende karisma kimseye bosver bence seni kafaya takmislar banlanacs bisey demesen bile banliyolarslm kızlar ya vallahı cıldırıcam bıllahı cıldırıcam.gunler once kapanmıs mevzuya yazmıs gene aynı konuları acmısben k.i.b bıldırdım baskada hıc bır polemıge gırmedım.ona 1 gun bana 2 gun ban aklım almıor artık bu sıtenın banlama prensıbını sartını kosulunu.hakıkaten ıyıce tuhaflastı.bırılerının ozellıkle sayın kazenın bu konuya bır el atması gerekıyor.
ya kufur edenı banlarsın hakaret edenı banlarsın.karsılıklı kavga edenı banlarsın.bana bırsey yazılmıs bende k.i.b e bastım.ve o kısıyede bundan sonra bu konuyla alakalı saygısız msj almak ıstemıyorum dedım bu yanı olay 2 gun bana 1 gun ona.Sende karisma kimseye bosver bence seni kafaya takmislar banlanacs bisey demesen bile banliyolar
sımdı gene banlarnırsam sasırmam vallahı.o yuzden kılo bıldırımımı yapım
78.00 kg -500 e 750 grmlık hedefıme ulasamadım
sana sataşanı direk yukarda yoksay diye bir buton var o kişinin profiline gir ve yoksay seninle hiçbirşekilde iletişime geçemez böylelikleslm kızlar ya vallahı cıldırıcam bıllahı cıldırıcam.gunler once kapanmıs mevzuya yazmıs gene aynı konuları acmısben k.i.b bıldırdım baskada hıc bır polemıge gırmedım.ona 1 gun bana 2 gun ban aklım almıor artık bu sıtenın banlama prensıbını sartını kosulunu.hakıkaten ıyıce tuhaflastı.bırılerının ozellıkle sayın kazenın bu konuya bır el atması gerekıyor.
tamam canım hiç yoktan iyi bu olaylarının üstüne yine iyi diyelim ban yemezsin inşallah yarın sabah bir daha tartılırsın düşme varsa yazarsın olurmu buralarda olmazsan bunu alırım listeyesımdı gene banlarnırsam sasırmam vallahı.o yuzden kılo bıldırımımı yapım
78.00 kg -500 e 750 grmlık hedefıme ulasamadım
yarını bekliyoruz canım 14 ten önce gelmeye çalışbende tarçın attım suya sabah bi kalktım su kahverengi olmuş döktüm lavaboya
şimdi nanae aldım taze ve limon atıcam
bu arada kızlar bugün kilo bildirimi yapan varmı????
herkes bnm gibi yarınımı bekliyor
hayırlı olsun canım tekrardankardeşimi sözledik geldiiikk.. o da nee 1 kilo fazlası varmış ispanyolun.. hemen 2 gün ayran detoksu yaptııı
ama bu sabah tartılamadım.. kuzumun okulu sağlıklı yaşam ile ilgili miniklere sunum yapmamı istemişti.. bu sabah yaptım çok şükür stresten kurtuldum.. yerel bir tv de vardı röportaj da yaptılar.. artist oldum ya
bende diyom niye böyle oldu tamam cnm ee kurumuş çubuğu tekrar kullanabilirmiyiz peki
Geceden bekletilmis tarcin suyunu icmeyeceksin.
Sabah suya at suazaldikca ekle aksam sudan cikar kurumaya birak..
Evet bugun şok gecirdigimden detox a verdim kendimi
Pazardan maydanoz aldim limonlu maydanoznkurunu yapicam iki hafta
Yogurt kuru bende bi ise yaramadi
tamam cnm yarın sabahtan yazarım ben o zaman okul saati ayy inşallah yarına kadar bi kaç yüz gram daha gider :)yarını bekliyoruz canım 14 ten önce gelmeye çalışsıkıntı olamz gerçi yarın işim yokta olsun söyleyeyim dedim
begenmedim bugun cabala hedefine bari ulas hani yarisiyoduk biz boylemi olur kendine gel bakim bugun yapma bildirimini yarina yap kimseyede karisma
yok yok ıyı degıl -750 yapamadım ya sınırden kendımı yıcem.sana sataşanı direk yukarda yoksay diye bir buton var o kişinin profiline gir ve yoksay seninle hiçbirşekilde iletişime geçemez böyleliklealıntı yapsada görmüyorsun snırım en güzeli baktın beğenmediğin biri var direk yoksay onu
tamam canım hiç yoktan iyi bu olaylarının üstüne yine iyi diyelim ban yemezsin inşallah yarın sabah bir daha tartılırsın düşme varsa yazarsın olurmu buralarda olmazsan bunu alırım listeye
Evet ben sudaki tat vermesi azalana kadar aksam kurutuyorum sabah suya katiyodum..bende diyom niye böyle oldu tamam cnm ee kurumuş çubuğu tekrar kullanabilirmiyiz peki
Niye bu hafta boyle oldun bende dun sabahki tartimda 1.400 gram vermistim dunku eksi tuzlu yemegi yiyince sabah 600 gram vermis gibi gozuktunhaklısın hedefımı bıle tutturamadım bu hafta
canım çok güzel menünsaatlerin gıda seçimlerin on numara senin kgna göre... Devam güzellik ve tabii spor da çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?