gider canım inşallahtamam cnm yarın sabahtan yazarım ben o zaman okul saati ayy inşallah yarına kadar bi kaç yüz gram daha gider :)
ama hedefe yaklaştın sonuçta o da önemli yinede tebrik ederim haftaya hedefini geçeceğine inanıyorum bunlar alışma süreçlerihaklısın hedefımı bıle tutturamadım bu hafta
tuzlu ekşi şeyler ödem yapıyor canım o yüzden o bol su iç şimdi yatana kadar inşallah iner birazEvet ben sudaki tat vermesi azalana kadar aksam kurutuyorum sabah suya katiyodum..
Niye bu hafta boyle oldun bende dun sabahki tartimda 1.400 gram vermistim dunku eksi tuzlu yemegi yiyince sabah 600 gram vermis gibi gozuktunodem tuttum sanirim ins. Yarina kadar 1.400 donebilirim
tatlım sen bu hafta sabitte olabilrsin artı olmamaya dikkat et bol su iç gece yatmadan limonlu ılık su iç hattaYa bugün hafif beslenmeye çalıştım yarın artıda çıkarsam şimdiden özür dilerim herkesten
Evet bende oyle dusunuyorum bugun 2.5litre ye 5limon sıkarak ictim ceza olarak kendime oyle yaptim birdahada eksi tuzlu yemiyecegimgider canım inşallah
ama hedefe yaklaştın sonuçta o da önemli yinede tebrik ederim haftaya hedefini geçeceğine inanıyorum bunlar alışma süreçleri
tuzlu ekşi şeyler ödem yapıyor canım o yüzden o bol su iç şimdi yatana kadar inşallah iner biraz
tatlım sen bu hafta sabitte olabilrsin artı olmamaya dikkat et bol su iç gece yatmadan limonlu ılık su iç hattastrestende veremiyor olablirsin sınavlar falan başladıysa streste çok etkili sen pes etme
5 limon mu ? Tansiyonun düşer aman dikkat!Evet bende oyle dusunuyorum bugun 2.5litre ye 5limon sıkarak ictim ceza olarak kendime oyle yaptim birdahada eksi tuzlu yemiyecegim
Canım sabah ola hayrolaYa april menülerim kötü değil ama artıdayım napıcam ya motivasyonumu arttırmam gerek bir şekilde
gider canım inşallah
ama hedefe yaklaştın sonuçta o da önemli yinede tebrik ederim haftaya hedefini geçeceğine inanıyorum bunlar alışma süreçleri
tuzlu ekşi şeyler ödem yapıyor canım o yüzden o bol su iç şimdi yatana kadar inşallah iner biraz
tatlım sen bu hafta sabitte olabilrsin artı olmamaya dikkat et bol su iç gece yatmadan limonlu ılık su iç hattastrestende veremiyor olablirsin sınavlar falan başladıysa streste çok etkili sen pes etme
Limon detox diye geciyor aslinda sabah ogle aksam ogunlerde5 limon mu ? Tansiyonun düşer aman dikkat!
canım yiyebilirsin tabiki öyle kısıtlama ama sana pazartesileri yemeni öneririm şöyle ki cumaya kadar o ödem rahat gitmiş olur hemde pazartesi kontrol tartısında da moralin bozulmamış olur aklında olsunEvet bende oyle dusunuyorum bugun 2.5litre ye 5limon sıkarak ictim ceza olarak kendime oyle yaptim birdahada eksi tuzlu yemiyecegim
ay evet 5 limon fazla olmuş april demi5 limon mu ? Tansiyonun düşer aman dikkat!
ilginçmiş ben olsam direk tansiyon şeker yerlerde olur bende ben çok etkileniyorum ama herkeste aynı değil tabiki benim birde mide problemim var limonlu su çok içemem zaten ondan önce ama hergün yapmayacaksın değilmi hergün yaparsan tehlikeli olabilir bugünden bir sıkıntı yapmasadaLimon detox diye geciyor aslinda sabah ogle aksam ogunlerde
1caybardagi leblebide vardi ama hic bisey yemedim gun icinde sadece 1bardak sut ve aksam yarim kabak dolmasi okadar inan ne tansiyonum dustu ne aciktim ya limonlü sudan kaynaklaniyor ac olmayisim yada kendime bayagi sinir oldum bilinc altimla alakali olabilir bakalim yarin ola hayr ola odemler yok ola
Hosgeldin
april dün ne izliyorsun diye sormuştun ya ben de cevap yazmamışım şimdi cevap veriyorum sana çünkü yine aynı diziden devam ediyorum the big bang theory izliyorum 3. sezondan başladım 4 te falan kalmıştım aslında ama 2 den izleyesim geldi daha uzun sürsün diye zaten unutmuşum ben ta ilk yayınlanırken izliyordum dersler dolayısıyla yarım kalmıştıHosgeldiniyi uzun sürmedi bari ayrılığımız:)))))))
Ok demek ki sende etki yapmamış güzel o zaman bakalım yarın neler olacak heyecan dorukta ...Limon detox diye geciyor aslinda sabah ogle aksam ogunlerde
1caybardagi leblebide vardi ama hic bisey yemedim gun icinde sadece 1bardak sut ve aksam yarim kabak dolmasi okadar inan ne tansiyonum dustu ne aciktim ya limonlü sudan kaynaklaniyor ac olmayisim yada kendime bayagi sinir oldum bilinc altimla alakali olabilir bakalim yarin ola hayr ola odemler yok ola
Yok sadece dune ozeldi acil zamanlar icin oyle yapacagim..ilginçmiş ben olsam direk tansiyon şeker yerlerde olur bende ben çok etkileniyorum ama herkeste aynı değil tabiki benim birde mide problemim var limonlu su çok içemem zaten ondan önce ama hergün yapmayacaksın değilmi hergün yaparsan tehlikeli olabilir bugünden bir sıkıntı yapmasada
Daha tartilmadim benim ufaklik ates kusma dun aksamdan beri simdide ayaklarimda tartilamadim dunku limon degilde ufaklik uyutmadi gece git gel cift goruyorum basim donuyorOk demek ki sende etki yapmamış güzel o zaman bakalım yarın neler olacak heyecan dorukta ...
April çok artıda cıkmtım ben atayım kendimi camdanGünaydın kızlar kilo bildirimlerinizi unutmayınızhayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?