Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öğlen giremezsen diye simdiden yapayım 59.9 çıktım 400 gr almısım ya cok cok cok ozur dilerim yuzde olarakta %-0.67 ciktim girmezsem yazarsiniz olur mu
Kilon cok yokya belki durma evresindesindir uzme canini

Supersin

Bakalım kaç çıkacak ama bişey yemeden tartıl ok ? Yoksa yine ağır çıkarsın

Kizlar cok mutluyum dunku odemim arti 300 gram daha gitmis 1.700 vermisim
Gecen hafta78.8 dim sanirim buhafta 77.1 ciktim cok mutluyum iseyyaradi dunku liminlu suyum
Ilk haftaya iyi giris dimi april deadline
Dalin nerdesin guzum iki kisiye gerek yok tek yendim seni

İşte bu ! Bak geçen hafta üzen tartı bu hafta yüzünü güldürdü çok güzel vermişsin tebrikler kuşummm

yaa çok şişko çıkmışımdır kesin..keşke kabul etmeseydim diye düşündüm sunumu ama oğlum gururlansın istedim..olay tvde çocuk olmak varmış diye bir program var orda çıkacak ctesi 11 ..
ayran detoksu dediğim 1.5 lt auran içinde 4er kaşık bulgur mercimek nohut var ondn yağptım
engelleme vardı galiba..kişiyi engelliyorsun senle ilgili hiçn-bir yorum yapamıyordu..onu denesene.. ama çok gıcık bir durum hsklısın
hayırlı olsun canım tekrardan tv ye mi çıkcaksın çok heyecanlı
zaten şişkoyum bir de üstüne 10 kilo ekle kameradan dolayı.. bakalım nasıl çıkacak
Yok sadece dune ozeldi acil zamanlar icin oyle yapacagim..

Daha tartilmadim benim ufaklik ates kusma dun aksamdan beri simdide ayaklarimda tartilamadim dunku limon degilde ufaklik uyutmadi gece git gel cift goruyorum basim donuyor
çok geçmiş olsun kuzucuğaa
süpersin yavyuuuuumm
harikasın datluuuuummm

Evet canım çok güzel vermişsin ilk bildirim on numara oldu ha hayyy Dalin ne cvp verecek bakalım havanı yesinler senin basarilarinin devamini dilerim

Canım insan sevince sevdiğinin kusurlarını görmezmiş ayyy sanki izleyenler çok zayıfda,sen her halinle güzelsin gördüm o güzel enerjiyi sende ben gözlerinin içi gülüyor inan kilon saklanıyor... Calisiyorum yarin ama eğer bulursam kanalı kaydedip izleyeceğim canımbenim

o senin güzelliğin güzel gönlün canım benimm

bu arada liste nerde ekleyeceğim bulamıyorum

Canım daha koymadık listeyi eğer deadline eklemezse 10 ' da ekleyeceğim ben
tamam kuşum..
unuturum falan yazayım buraya ben
75.6/75/0.6/%0.79
tam hedefim değil ama aldığımı verdim üstüne de verdim iyi oldu bence
haftaya hedefim 74.2

Günaydınlar olsun kızlarr... Bua rada hayırlı Cuma'larınız olsun..

dünkü menüm:
sabah(08:15) 1 çay, yarım simit, 3 cherry domates, 1 küçük salatalık, 1.5 kk peynir.
ara(11:00) 5 badem
öğle(12:15) 2 yk mor lahana, 1 yk yoğurt, 2 yk zeytinyağlı fasulye.
ara(15:00) 2 tane selanik gevreği, 1 yeşil çay.
akşam(19:15) 1dlm ekmek, 2 yk tavuk sote, 2yk yazdan kalma taze fasulye
ara(20:30) 2 tane ceviz.
1,5 ltsu.... 1,5 saat spor..

Limonlu su eminim işe yaramıştır.. aynı gün olmasa bile, ertesi gün etkisini gösterecektir.. Limonlu suyun içine az taze nane eklediğinde de güzel bir esans oluyor.. ben çok seviyorum..

huu huuu.... bakıyorum da hepimiz Cumaya hazırlık yapmışız... Süper olacak, süpperr...

Günaydın kızlar kilo bildirimlerinizi unutmayınız hayırlı cumalar

hayırlı Cuma'lar April ciiimmm

tamam kuşum..
unuturum falan yazayım buraya ben
75.6/75/0.6/%0.79
tam hedefim değil ama aldığımı verdim üstüne de verdim iyi oldu bence
haftaya hedefim 74.2
Canım güzel vermişsin işte hemen müdahale çok iyi oluyor tebrikler bebemmm :)))))

ortak naber
menün harikaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…