- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Kilon cok yokya belki durma evresindesindir uzme caniniöğlen giremezsen diye simdiden yapayım 59.9 çıktım 400 gr almısım ya cok cok cok ozur dilerim yuzde olarakta %-0.67 ciktim girmezsem yazarsiniz olur mu
Supersin
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uyur kalırsam diye hemen gururla bildirimimi yapayım vee mışıl mışıl uyuyım
geçen hafta 84. 1
bu hafta 82.8
hedef 100 gramdı
1.300 verildi
dırın dırın dırınnnnnnnn
Yok canım atma sen bize lazımsınApril çok artıda cıkmtım ben atayım kendimi camdan
Bakalım kaç çıkacak ama bişey yemeden tartıl ok ? Yoksa yine ağır çıkarsınDunku menum
sabah 1s.bardagi soguksut
Aksam yarim kabakdolmasi
Iki defa bagirsak calistirici bitiki cayi ( simdilik iseyyaramadi ama sancim geliyor arada)
Gun boyu 5limon 2.5lt suya sıktim onu octim
45 dkk tempolu yuruyus
5.000 adimda disarida yuruyusbakalim wc ye cikarsam tartilirim oyle bildirim yaparim
Gunaydin canimgünaydınlar
İşte bu ! Bak geçen hafta üzen tartı bu hafta yüzünü güldürdü
geçen hafta 84. 1
bu hafta 82.8
hedef 100 gramdı
1.300 verildi
dırın dırın dırınnnnnnnn
yaa çok şişko çıkmışımdır kesin..keşke kabul etmeseydim diye düşündüm sunumu ama oğlum gururlansın istedim..olay tvde çocuk olmak varmış diye bir program var orda çıkacak ctesi 11 ..Canım hoşgeldin özledik! Hayırlı uğurlu olsun canım. Hemen kiloya müdahale etmen iyi olmuş cnm bugünde hafif ye ok ? Artistler eline su dökemez canım aaaa hangi kanal acaba çıkacak mı tvye? İzlerdikbizde iyiyiz canım devam kg vermeye bakalım bu hafta kaçıncı olacağız iNşallah güzel sonuçlar görürüz yine...
ayran detoksu dediğim 1.5 lt auran içinde 4er kaşık bulgur mercimek nohut var ondn yağptımAyran detoksu nasil yapiyosun canim bende bugun limonlu su detox yapiyorum sabah 1bardak sut ictim baskada hicbirsey yemedim 2.5lt ye 5limon sıktim onu iciyorum sabahtan
Dun cortu taplamasi yedim odem tuttu sanirim birgunde verdigimi geri aldim hemen bugun detox yaptim ins. Iseyyarar bakalim yarina
engelleme vardı galiba..kişiyi engelliyorsun senle ilgili hiçn-bir yorum yapamıyordu..onu denesene.. ama çok gıcık bir durum hsklısınslm kızlar ya vallahı cıldırıcam bıllahı cıldırıcam.gunler once kapanmıs mevzuya yazmıs gene aynı konuları acmısben k.i.b bıldırdım baskada hıc bır polemıge gırmedım.ona 1 gun bana 2 gun ban aklım almıor artık bu sıtenın banlama prensıbını sartını kosulunu.hakıkaten ıyıce tuhaflastı.bırılerının ozellıkle sayın kazenın bu konuya bır el atması gerekıyor.
zaten şişkoyum bir de üstüne 10 kilo ekle kameradan dolayı.. bakalım nasıl çıkacakhayırlı olsun canım tekrardantv ye mi çıkcaksın çok heyecanlı
çok geçmiş olsun kuzucuğaaYok sadece dune ozeldi acil zamanlar icin oyle yapacagim..
Daha tartilmadim benim ufaklik ates kusma dun aksamdan beri simdide ayaklarimda tartilamadim dunku limon degilde ufaklik uyutmadi gece git gel cift goruyorum basim donuyor
süpersin yavyuuuuumm
geçen hafta 84. 1
bu hafta 82.8
hedef 100 gramdı
1.300 verildi
dırın dırın dırınnnnnnnn
harikasın datluuuuummmKizlar cok mutluyum dunku odemim arti 300 gram daha gitmis 1.700 vermisim
Gecen hafta78.8 dim sanirim buhafta 77.1 ciktim cok mutluyum iseyyaradi dunku liminlu suyum
Ilk haftaya iyi giris dimi april deadline
Dalin nerdesin guzumiki kisiye gerek yok tek yendim seni
Evet canım çok güzel vermişsin ilk bildirim on numara olduKizlar cok mutluyum dunku odemim arti 300 gram daha gitmis 1.700 vermisim
Gecen hafta78.8 dim sanirim buhafta 77.1 ciktim cok mutluyum iseyyaradi dunku liminlu suyum
Ilk haftaya iyi giris dimi april deadline
Dalin nerdesin guzumiki kisiye gerek yok tek yendim seni
Tesekkurler canim evet bakalim gozler dalindeEvet canım çok güzel vermişsin ilk bildirim on numara olduha hayyy Dalin ne cvp verecek bakalım havanı yesinler senin basarilarinin devamini dilerim
Canım insan sevince sevdiğinin kusurlarını görmezmişyaa çok şişko çıkmışımdır kesin..keşke kabul etmeseydim diye düşündüm sunumu ama oğlum gururlansın istedim..olay tvde çocuk olmak varmış diye bir program var orda çıkacak ctesi 11 ..
ayran detoksu dediğim 1.5 lt auran içinde 4er kaşık bulgur mercimek nohut var ondn yağptım
engelleme vardı galiba..kişiyi engelliyorsun senle ilgili hiçn-bir yorum yapamıyordu..onu denesene.. ama çok gıcık bir durum hsklısın
zaten şişkoyum bir de üstüne 10 kilo ekle kameradan dolayı.. bakalım nasıl çıkacak
çok geçmiş olsun kuzucuğaa
süpersin yavyuuuuumm
harikasın datluuuuummm
o senin güzelliğin güzel gönlün canım benimmCanım insan sevince sevdiğinin kusurlarını görmezmişayyy sanki izleyenler çok zayıfda,sen her halinle güzelsin gördüm o güzel enerjiyi sende ben gözlerinin içi gülüyor inan kilon saklanıyor... Calisiyorum yarin ama eğer bulursam kanalı kaydedip izleyeceğim canımbenim
Canım daha koymadık listeyi eğer deadline eklemezse 10 ' da ekleyeceğim benbu arada liste nerde ekleyeceğim bulamıyorum
tamam kuşum..Canım daha koymadık listeyi eğer deadline eklemezse 10 ' da ekleyeceğim ben
huu huuu....tamam kuşum..
unuturum falan yazayım buraya ben
75.6/75/0.6/%0.79
tam hedefim değil ama aldığımı verdim üstüne de verdim iyi oldu bence
haftaya hedefim 74.2
Limonlu su eminim işe yaramıştır.. aynı gün olmasa bile, ertesi gün etkisini gösterecektir..Dunku menum
sabah 1s.bardagi soguksut
Aksam yarim kabakdolmasi
Iki defa bagirsak calistirici bitiki cayi ( simdilik iseyyaramadi ama sancim geliyor arada)
Gun boyu 5limon 2.5lt suya sıktim onu octim
45 dkk tempolu yuruyus
5.000 adimda disarida yuruyusbakalim wc ye cikarsam tartilirim oyle bildirim yaparim
huu huuu.... bakıyorum da hepimiz Cumaya hazırlık yapmışız... Süper olacak, süpperr...Günaydın herkese dünkü listem Sabah
8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta
10.00 1 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 1 tabak salata 2 dilim haşlanmış tavuk
16.00 2 bardak şekersiz çay
Aksam 17.00 1 kase yoğurtlu kür
2 lt su 3 mil leslie
Günaydın kızlar kilo bildirimlerinizi unutmayınızhayırlı cumalar
Canım güzel vermişsin işte hemen müdahale çok iyi oluyortamam kuşum..
unuturum falan yazayım buraya ben
75.6/75/0.6/%0.79
tam hedefim değil ama aldığımı verdim üstüne de verdim iyi oldu bence
haftaya hedefim 74.2
ortak naberGünaydınlar olsun kızlarr... Bua rada hayırlı Cuma'larınız olsun..
dünkü menüm:
sabah(08:15) 1 çay, yarım simit, 3 cherry domates, 1 küçük salatalık, 1.5 kk peynir.
ara(11:00) 5 badem
öğle(12:15) 2 yk mor lahana, 1 yk yoğurt, 2 yk zeytinyağlı fasulye.
ara(15:00) 2 tane selanik gevreği, 1 yeşil çay.
akşam(19:15) 1dlm ekmek, 2 yk tavuk sote, 2yk yazdan kalma taze fasulye
ara(20:30) 2 tane ceviz.
1,5 ltsu.... 1,5 saat spor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?