- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
oyyyy çok eğlendim parmağımda yüzük yok ohh oh eminemevet ama seni anlatıyor parmağımda yüzükler kolumda bilezikler diye topaloğlundan şarkı gelsin sana bende ilk uyandırdığı izlenimal sana gelsin şarkı
ama güzel resim tekrar bakınca alınma aprilll şaka yapıyorumm bugün havamdayım galiba
bende ondan dedim tam senlik işte sevmiyorsun ama seninle ilgisi varoyyyy çok eğlendim parmağımda yüzük yok ohh oh eminemaltıncıyız ya güzelim anlatıyor bide diğer yönden bana da öyle çağrışım yapmıştı altın görmekten bögggg geldiği için bide fotomuzda olsun dedimm (he dipnot ayrıca hiç sevmem alyans bile takmam)
eşimde takmıyorbende ondan dedim tam senlik işte sevmiyorsun ama seninle ilgisi varalyans niye takmıyorsun eşin kızmıyormu bende hiç takı sevmem ya küpe hariç
iyi o zaman sıkıntı yok gönülden bağlı olmak yetereşimde takmıyorsevmiyoruz ailece biz gönülden bağlıyız oyüzden kimse kimseye kızmıyor.bende küpe severimmmm
zaten sorunda altın olması boşver canım zaten biz gencecik kızların ne işi var altınla falan iyiki sevmiyosuniyi o zaman sıkıntı yok gönülden bağlı olmak yetertakılara karşı benimde bir antipatim var altını sevmem zaten ama diğerlerinide pek takamıyorum hele yüzük hevesim hiç yok
zaten sorunda altın olması boşver canım zaten biz gencecik kızların ne işi var altınla falan iyiki sevmiyosunben bir tek nişanlandığım zaman o ilk üç ay sevmiştim o yüzüğü heves iştee
canım bende zaten çıkıyorum gelebilirsem geç saatte gelirim grsrzzzz.uykum geldi ne garippgğzel heyecanlar april eminim ondandır o da ben şimdi çıkıyorum birazdan gelirim gelince görüşürüz april
aynen öyle
ded iyi geceler cnm vaktin varsa yeni açtığım konuya bir bakabilirmisin bi sorunum varda
Günaydın canımm bol eksiler ama fazla spora yüklenme yağlar bile kasa dönüşüyor öyle duymuştum yürüyüş iyi ya :)kızlaaaar günaydınmusmutlu bi haftanız olsun.
sabah erkenden kalktım ve 1 saat eliptiğe bindim. niyetim 2 saatti bu sayede 1 saat kesintisiz binmek o kadar da çok gelmedi. baya bi ter attım. kilomun fazla çıkmasını çözdüm sayılır. boyum uzun olduğundan spor yaparken kilo vermem, yani tartıda kilo vermiş görünmem ilk zamanlar çok zor oluyor. şöyle ki inceliyorum ama kilo veremiyorum; çünkü kaslar çok ağır. aksini düşünmek bile istemiyorum. ama yine de bu hafta güzel bi eksi görmek istiyorum tartıda.
Günaydın iyi sporlar canım , tabiki eksileride göreceksin sen yeterki azimli ol. Canım hergünse bu yapılan spor 1 saat de yeterkikızlaaaar günaydınmusmutlu bi haftanız olsun.
sabah erkenden kalktım ve 1 saat eliptiğe bindim. niyetim 2 saatti bu sayede 1 saat kesintisiz binmek o kadar da çok gelmedi. baya bi ter attım. kilomun fazla çıkmasını çözdüm sayılır. boyum uzun olduğundan spor yaparken kilo vermem, yani tartıda kilo vermiş görünmem ilk zamanlar çok zor oluyor. şöyle ki inceliyorum ama kilo veremiyorum; çünkü kaslar çok ağır. aksini düşünmek bile istemiyorum. ama yine de bu hafta güzel bi eksi görmek istiyorum tartıda.
çok güzel ! Menü alkısssHerkese merhabaa dünkü menüm 07.00 bir fincan yeşil çay
9.00 bir tabak kıymalı yumurta ve şekersiz çay
12.00 bir bardak ayran ve bir parça tavuk haşlama
18.00 biir tabak çorba ve kalan tavuktan iki parça
2 lt su 1 saat yürüyüş
Dikkat ediyoruz canım bi geçen gün kaçamak yaptım ama dünden itibaren dikkat etmeye başladımm :)Günaydın iyi pazarlar arkadaşlarlütfen pazar diye şımarmayalım yediklerimize dikkat!
Ogün özeldi cnm sonradan dikkat ettiğin belli zaten menülerin başarılıDikkat ediyoruz canım bi geçen gün kaçamak yaptım ama dünden itibaren dikkat etmeye başladımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?