canım çok geçmiş olsun. rabbim tez zamanda şifa versin inşallahKizlar benim bugundiyetim karavana oldu ama yinede susaate kadar bozmadim ama bu saatten sonra ne yerim bilemem.
Benim ufak kiz 3gundur ishal kusma durduramayinca bugun hastahaneye dr yatisimizi yapti simdi serum bagladilar uyuyor
yok canım yaa. hergün yapamıyorum maalesef. kızım sabah uyursa anca yapıyorum. belki iki günde birGünaydın iyi sporlar canım , tabiki eksileride göreceksin sen yeterki azimli ol. Canım hergünse bu yapılan spor 1 saat de yeterki
hastanede olmasan bi güzel dayak yerdin ama hadi neyse. şaka bi yana kızın iyi miGunaydin kizlar dunku menum
Sabah maydanoz limon kuru
10.00 patates omlet ev acmasi cay
14.00 light biskuvi
16.00 1etlipide 1.s.b. yogurt
19.00 1 elma
5tane cipsspor yok 1.5 lt su hastahanede oldugumdan boyle
Rotavirus cikti gece iyiydi ama hemsire rotavirusunde 2gun tutuliyor ama dr soyler dedi dua edin kizlar cikalimhastanede olmasan bi güzel dayak yerdin ama hadi neyse. şaka bi yana kızın iyi mi
inşallah en yakın zamanda iyileşir de çıkarsınız canımRotavirus cikti gece iyiydi ama hemsire rotavirusunde 2gun tutuliyor ama dr soyler dedi dua edin kizlar cikalim
geçmiş olsun canım kızına iyileşsinde bir iki gün kalmanız sorun değil çok çok geçmiş olsunRotavirus cikti gece iyiydi ama hemsire rotavirusunde 2gun tutuliyor ama dr soyler dedi dua edin kizlar cikalim
mesaj alındıumarım mesaj alınmıştır
yarın pazartesi olmasa çok mutlu olabilirdim tabi :)sealm kızlar mutlu huzurlu pazarlar dilerim hepinize
yarın pazartesi olmasa çok mutlu olabilirdim tabi :)
evet canım kilo veremediysekte moral bozmak yok hırslanmak var cumaya kadar 5 gün var daha değil mi benim hedefim var onu tuttururum inşallah buraya 500 demiştim ama daha fazla olmasına gayret ediyorum inşallah yapacağımyarın ara tartı vardı dimiiiiiiiii
aynen cnm bide ben regliyim tabi ona sığınmıyorum çok fazla dikkat ediyorumevet canım kilo veremediysekte moral bozmak yok hırslanmak var cumaya kadar 5 gün var daha değil mi benim hedefim var onu tuttururum inşallah buraya 500 demiştim ama daha fazla olmasına gayret ediyorum inşallah yapacağım
olsun canım sen iki gündür mazeretlisin olur böyle şeyler hem cumaya daha çok var toparlarsın cumaya kadar eve gidince kızın iyileşsin deYarin deneme tartisi var
2gundur ne spor ne guzel bir diyet ins. Arti cikmam
iyi eğlenceler canımneyse ben çıkıyorum kızlar doğum günü var arkadaşımın ona hediye alcam
gittim geldim cnm cıs yemedim sadece nescafe içmek zorunda kaldım o kadar harikayım bennnn )olsun canım sen iki gündür mazeretlisin olur böyle şeyler hem cumaya daha çok var toparlarsın cumaya kadar eve gidince kızın iyileşsin de
iyi eğlenceler canımbu hafta dikkat edersen bu hafta çok vermesen bile haftaya baya iner kilon
tüketiyo beni pazar gelinceevet pazartesi sendromu kabusu değil mi benim için henüz sıkıntı yok ya ondan rahatım tüm pazartesi işi olanlara kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?