sealm bebem ben survivor izliyorumbütün takım pazar gezmesindemi nerdesinizzzz kızlarrrrrrrr huu huuuu
slm cnm ne bileyim kimsenin sesi çıkmayınca :)sealm bebem ben survivor izliyorumpazar gezmeside neymiş
tv de bişey bulamadım ben ve şu anda çok aptalca bişey yapıyorum saçma sapan ayrılık şarkıları dinleyip arabeske bağladımBende eve geldim acil ask araniyor izliyoruz bebisi yatirdim..
Oynak biseyler dinle barislm cnm ne bileyim kimsenin sesi çıkmayınca :)
tv de bişey bulamadım ben ve şu anda çok aptalca bişey yapıyorum saçma sapan ayrılık şarkıları dinleyip arabeske bağladım
güzelmiy canım dizi ben survivor izlediğimden sadece televizyonda başka bişeye yer kalmıyorBende eve geldim acil ask araniyor izliyoruz bebisi yatirdim..
kız yapma öyle şeyler mutlu şarkılar dinle mutlu ol niye depresife bağlıyorsunslm cnm ne bileyim kimsenin sesi çıkmayınca :)
tv de bişey bulamadım ben ve şu anda çok aptalca bişey yapıyorum saçma sapan ayrılık şarkıları dinleyip arabeske bağladım
Ilk bolum anlamaya calisiyorum canimgüzelmiy canım dizi ben survivor izlediğimden sadece televizyonda başka bişeye yer kalmıyor
kız yapma öyle şeyler mutlu şarkılar dinle mutlu ol niye depresife bağlıyorsun
hastaneden çıktınız mı nasıl senin kız canımIlk bolum anlamaya calisiyorum canim
Biraz daha iyi canim gece nobete kalkmam icin saat 17.00 den beri yatiyorhastaneden çıktınız mı nasıl senin kız canım
geçti geçtigüzelmiy canım dizi ben survivor izlediğimden sadece televizyonda başka bişeye yer kalmıyor
kız yapma öyle şeyler mutlu şarkılar dinle mutlu ol niye depresife bağlıyorsun
evett bakalım neler olccak yarınnHu huubizdede maç var. Ama ben çok iyiyim annemden geldik biraz önce iyi geldi banada yemegimide erken yedim rahatım şimdi yeşil elma yedim yeşil cayımı da içip geceyi tamamlıyacağım kızlar eee malum yarın tartı günü
Biz bi düseydik iyiydi şu 8 li rakamdan ama tabi acele de etmemek lazım bunuda biliyorumevett bakalım neler olccak yarınn
düşücez cnm çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikBiz bi düseydik iyiydi şu 8 li rakamdan ama tabi acele de etmemek lazım bunuda biliyorum
80 lerde bi 2mizmi varız cnm başka varmıydıBiz bi düseydik iyiydi şu 8 li rakamdan ama tabi acele de etmemek lazım bunuda biliyorum
Nasil yaptin ayran detox unuherkese iyi aksamlar hemen dunku menumu yazayım sabah : 08.00 1 kk peynir 5 tuzsuz zeytin 1 dilim cavdar 1 tane domates ( geri kalan gun boyunca ayran detoksumu uyguladim) Su: 3 lt spor: annemle acik hava yuruyusu yaptik 45 dk
bizde bu hırs varken herşey olur dimi yaadüşücez cnm çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
bakalım neler olacak ama canım yarın görmesende cuma güzel sonuçlar alacağına eminimayy yarin insallah eksileri gorurum ac ac dolastim detoks yapiyom diye :)
Mlyt var canım ayy o bizdende hırslı çıktı son günlerde çok iyi gidiyor80 lerde bi 2mizmi varız cnm başka varmıydı
kahvaltı boyle sonra 4 er yemek kasigi nohut bulgur yesil mercimek hasla 1 salatalik rendele 1 lt ayrana koy kahvaltidan 2 saat sonra icmeye basliyorsun surekli iki saatte bir ben ilk uyguladigimda pogaca yememe ragmen 1 kilo gitmisti geri de almamistim bakalim busefer kac gitmis yarin belli olacakNasil yaptin ayran detox unu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?