Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende eve geldim acil ask araniyor izliyoruz bebisi yatirdim..
güzelmiy canım dizi ben survivor izlediğimden sadece televizyonda başka bişeye yer kalmıyor

slm cnm ne bileyim kimsenin sesi çıkmayınca :)

tv de bişey bulamadım ben ve şu anda çok aptalca bişey yapıyorum saçma sapan ayrılık şarkıları dinleyip arabeske bağladım
kız yapma öyle şeyler mutlu şarkılar dinle mutlu ol niye depresife bağlıyorsun

Hu huu bizdede maç var. Ama ben çok iyiyim annemden geldik biraz önce iyi geldi banada yemegimide erken yedim rahatım şimdi yeşil elma yedim yeşil cayımı da içip geceyi tamamlıyacağım kızlar eee malum yarın tartı günü

evett bakalım neler olccak yarınn

herkese iyi aksamlar hemen dunku menumu yazayım sabah : 08.00 1 kk peynir 5 tuzsuz zeytin 1 dilim cavdar 1 tane domates ( geri kalan gun boyunca ayran detoksumu uyguladim) Su: 3 lt spor: annemle acik hava yuruyusu yaptik 45 dk

Nasil yaptin ayran detox unu

Nasil yaptin ayran detox unu
kahvaltı boyle sonra 4 er yemek kasigi nohut bulgur yesil mercimek hasla 1 salatalik rendele 1 lt ayrana koy kahvaltidan 2 saat sonra icmeye basliyorsun surekli iki saatte bir ben ilk uyguladigimda pogaca yememe ragmen 1 kilo gitmisti geri de almamistim bakalim busefer kac gitmis yarin belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…