Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayran corbasi deniliyor yaptigina tamam anladim canim ins. Ac kalmana degecek rakam gorursun tartida

kızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
suanda dusundugum tek sey evladımın bıan once saglıgına kavusması allah bıze bagıslasın acısını gostermesın bıze.
sızlerde bızım ıcın dua edın nolur.

Rabbim şifasını versin canım İnşallah ,çok üzüldüm...dualarımız sizinle çabucak iyileşsin İnşallah

Rabbim acil sifalar versin canim kac yasindaki kiyamam hayirlisiyla evinize donersiniz ins. Canim

canım çok geçmiş olsun.. inşallah en kısa sürede atlatır yavrucak..
neyi vardı peki neden yoğun bakımda

Ne oldu öyle birden bire yavrum benim ya allah acil şifalar versin dualarimiz sizinle

llah razı olsun saolun.4 bucuk yasında astım hastası agır astım atagı gecırıyor.solunumu durdu makıneye baglandı.kahroluyorum

llah razı olsun saolun.4 bucuk yasında astım hastası agır astım atagı gecırıyor.solunumu durdu makıneye baglandı.kahroluyorum
Sifayi veren allah tir canım sen ümidini kesme ben bütün işimi gücümü bir tarafa bıraktım size dua ediyorum lütfen bizi habersiz bırakma

Rabbim acil şifalar versin canım.. En yakın zamanda sağlığına kavuşur inşaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…