Ayran corbasi deniliyor yaptigina tamam anladim canim ins. Ac kalmana degecek rakam gorursun tartidakahvaltı boyle sonra 4 er yemek kasigi nohut bulgur yesil mercimek hasla 1 salatalik rendele 1 lt ayrana koy kahvaltidan 2 saat sonra icmeye basliyorsun surekli iki saatte bir ben ilk uyguladigimda pogaca yememe ragmen 1 kilo gitmisti geri de almamistim bakalim busefer kac gitmis yarin belli olacak
Aynen öyle canım iyi geceler tatlı rüyalarherkese iyi geceler erken yatalim erken kalkalim en az 7-8 saat uyuyalim metabolizmamiz hizli calissin
o kaç kiloydu cnmMlyt var canım ayy o bizdende hırslı çıktı son günlerde çok iyi gidiyor
tam 80 di canım geçen haftao kaç kiloydu cnm
bi üst guruba geçmişmiyditam 80 di canım geçen hafta
daha geçmedi canım bu hafat kilo verirse inşallah geçiyor şu an hala sizin gruptabi üst guruba geçmişmiydi
baktım cnm evet öyleymiş bizde haftaya geçcez inşallah aprilimledaha geçmedi canım bu hafat kilo verirse inşallah geçiyor şu an hala sizin grupta
inşallah kız az kaldı sizinde çok heyecanlıbaktım cnm evet öyleymiş bizde haftaya geçcez inşallah aprilimle
iyi geceler cnmiyi geceler kızlaryarın görüşürüz
Rabbim şifasını versin canım İnşallah ,çok üzüldüm...dualarımız sizinle çabucak iyileşsin İnşallahkızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
suanda dusundugum tek sey evladımın bıan once saglıgına kavusması allah bıze bagıslasın acısını gostermesın bıze.sızlerde bızım ıcın dua edın nolur.
Rabbim acil sifalar versin canim kac yasindaki kiyamam hayirlisiyla evinize donersiniz ins. Canimkızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
suanda dusundugum tek sey evladımın bıan once saglıgına kavusması allah bıze bagıslasın acısını gostermesın bıze.sızlerde bızım ıcın dua edın nolur.
canım çok geçmiş olsun.. inşallah en kısa sürede atlatır yavrucak..kızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
Ne oldu öyle birden bire yavrum benim ya allah acil şifalar versin dualarimiz sizinlekızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
Sifayi veren allah tir canım sen ümidini kesme ben bütün işimi gücümü bir tarafa bıraktım size dua ediyorum lütfen bizi habersiz bırakmallah razı olsun saolun.4 bucuk yasında astım hastası agır astım atagı gecırıyor.solunumu durdu makıneye baglandı.kahroluyorum
kızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
llah razı olsun saolun.4 bucuk yasında astım hastası agır astım atagı gecırıyor.solunumu durdu makıneye baglandı.kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?