- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Simdi basil canim hala yogun bakimdami rabbim acil sifalar versinllah razı olsun saolun.4 bucuk yasında astım hastası agır astım atagı gecırıyor.solunumu durdu makıneye baglandı.kahroluyorum
çok geçmiş olsun canım allah şifa verisn inşallah iyi olacak sen moralini yüksek tut dualarımız seninlekızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
suanda dusundugum tek sey evladımın bıan once saglıgına kavusması allah bıze bagıslasın acısını gostermesın bıze.sızlerde bızım ıcın dua edın nolur.
Annemlerin gelmesi iyi oldu -200 olmuşum
Inşallah canım benimhedefe son 300 gr bu azimle daha fazla bile verebilirsin süpersin
Kaçamağa rağmen süper Tebrikler canımbend dün kaçırmasaydım bugün daha fazla eksideydim ya bugün telafi etmem lazım dün kaçırmadım aslında akşamı 9 da yedim ondan direk fazlalık olarak döndü ama cumaya göre benimde -200
sağol canım yaza az kaldı elimizden geleni yapalım ki yazın sıcaklarda birde fazlalıklarımızdan dolayı bunalmayalım bu hafat çok çabalıyorumKaçamağa rağmen süper Tebrikler canım
Evet yaza çok az kaldı kabanlar çıkınca altından süpriz hatunlar olarak cikicaz biz bile kendimize inanmiycaz ben bizim takıma güveniyorum ilk 3 un dışına cikmiycaz kizlarsağol canım yaza az kaldı elimizden geleni yapalım ki yazın sıcaklarda birde fazlalıklarımızdan dolayı bunalmayalım bu hafat çok çabalıyorum
Evet yaza çok az kaldı kabanlar çıkınca altından süpriz hatunlar olarak cikicaz biz bile kendimize inanmiycaz ben bizim takıma güveniyorum ilk 3 un dışına cikmiycaz kizlar
cnmmm dualarımız senle minik yavrun inşallah çok çabuk iyileşir tekrar koşar oynar üzme kendini sakınkızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
suanda dusundugum tek sey evladımın bıan once saglıgına kavusması allah bıze bagıslasın acısını gostermesın bıze.sızlerde bızım ıcın dua edın nolur.
cnm 82.8 dim cumaselam kızlar bugün ön tartı günümüzde alabilirmiyiz sonuçları kim ne durumdaymış bakalım bekliyorum
hayallah ya nedir bu çocuklarımızdaki hastalıklar bu günlerde benimkide sabah grip olmuşBende +200 deyim haftasonu ne spor yapabildim nede diyet birazdan yine baska dr gidicez sabahtan 3defa kustu 2defa yine altina yapti bugunluk sporumu yaptim ama diyeti bende buhafta pek yapabilecehimi sanmiyorum kizlar cumaya kadar +larim yukselmez ins.
tebrikler canımcnm 82.8 dim cuma
ama sonra regli yüzünden 83.1 olmuştum
o hesaba göre 800 gram
bildirime görede 500 gram verdim
hedefi tutturdum yanii 82.3
tamam canım çocukların sağlığı daha önemli sen kafanı takma iyi olsun kuzucuklar yeter çok saçma şeyler yememeye çalış yinede sonuçta mazeretin var artı içinBende +200 deyim haftasonu ne spor yapabildim nede diyet birazdan yine baska dr gidicez sabahtan 3defa kustu 2defa yine altina yapti bugunluk sporumu yaptim ama diyeti bende buhafta pek yapabilecehimi sanmiyorum kizlar cumaya kadar +larim yukselmez ins.
evet ya hastalıklar tekrar geldi iyileşir umarımhayallah ya nedir bu çocuklarımızdaki hastalıklar bu günlerde benimkide sabah grip olmuş
teşekkür ederim cnm daha 3 gün var önümüzde bakalım neler olcaktebrikler canım
tamam canım çocukların sağlığı daha önemli sen kafanı takma iyi olsun kuzucuklar yeter çok saçma şeyler yememeye çalış yinede sonuçta mazeretin var artı için
evet ya hastalıklar tekrar geldi iyileşir umarım
canım benimm kıyamam size.. moralini yüksek tut canım bak iki kuzun daha var sen ayakta duracaksınki onlar da üzülmesinler.. astım krizi çocuklarda yetişkinlere göre daha kolay atlatılıyor.. inşallah biran önce atlatacaktır kuzun.. dualarım sizinle..llah razı olsun saolun.4 bucuk yasında astım hastası agır astım atagı gecırıyor.solunumu durdu makıneye baglandı.kahroluyorum
Bende +200 deyim haftasonu ne spor yapabildim nede diyet birazdan yine baska dr gidicez sabahtan 3defa kustu 2defa yine altina yapti bugunluk sporumu yaptim ama diyeti bende buhafta pek yapabilecehimi sanmiyorum kizlar cumaya kadar +larim yukselmez ins.
çok geçmiş olsun arkadaşlar .. neoldu kuzucuklara böyle. inşallah çabucak iyileşirlerhayallah ya nedir bu çocuklarımızdaki hastalıklar bu günlerde benimkide sabah grip olmuş
kız ne kadar az yemişsin öyle yaa.. maaşşallah san çok iyi gidiyorsunsabah kahvaltım bir kase lahana çorbası
gün içinde
bir elma
1 nescafe
1 küçük ayva
1 kivi
2 dilim greyfurt
akşam yemeği bir kase lahana çorbası
bir kase et sulu çorba
3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?