Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok geçmiş olsun canım allah şifa verisn inşallah iyi olacak sen moralini yüksek tut dualarımız seninle

selam kızlar bugün ön tartı günümüzde alabilirmiyiz sonuçları kim ne durumdaymış bakalım bekliyorum

bend dün kaçırmasaydım bugün daha fazla eksideydim ya bugün telafi etmem lazım dün kaçırmadım aslında akşamı 9 da yedim ondan direk fazlalık olarak döndü ama cumaya göre benimde -200

bend dün kaçırmasaydım bugün daha fazla eksideydim ya bugün telafi etmem lazım dün kaçırmadım aslında akşamı 9 da yedim ondan direk fazlalık olarak döndü ama cumaya göre benimde -200
Kaçamağa rağmen süper Tebrikler canım

sağol canım yaza az kaldı elimizden geleni yapalım ki yazın sıcaklarda birde fazlalıklarımızdan dolayı bunalmayalım bu hafat çok çabalıyorum
Evet yaza çok az kaldı kabanlar çıkınca altından süpriz hatunlar olarak cikicaz biz bile kendimize inanmiycaz ben bizim takıma güveniyorum ilk 3 un dışına cikmiycaz kizlar

cnmmm dualarımız senle minik yavrun inşallah çok çabuk iyileşir tekrar koşar oynar üzme kendini sakın

selam kızlar bugün ön tartı günümüzde alabilirmiyiz sonuçları kim ne durumdaymış bakalım bekliyorum
cnm 82.8 dim cuma
ama sonra regli yüzünden 83.1 olmuştum
o hesaba göre 800 gram
bildirime görede 500 gram verdim
hedefi tutturdum yanii 82.3

Bende +200 deyim haftasonu ne spor yapabildim nede diyet birazdan yine baska dr gidicez sabahtan 3defa kustu 2defa yine altina yapti bugunluk sporumu yaptim ama diyeti bende buhafta pek yapabilecehimi sanmiyorum kizlar cumaya kadar +larim yukselmez ins.

hayallah ya nedir bu çocuklarımızdaki hastalıklar bu günlerde benimkide sabah grip olmuş

cnm 82.8 dim cuma
ama sonra regli yüzünden 83.1 olmuştum
o hesaba göre 800 gram
bildirime görede 500 gram verdim
hedefi tutturdum yanii 82.3
tebrikler canım

tamam canım çocukların sağlığı daha önemli sen kafanı takma iyi olsun kuzucuklar yeter çok saçma şeyler yememeye çalış yinede sonuçta mazeretin var artı için
hayallah ya nedir bu çocuklarımızdaki hastalıklar bu günlerde benimkide sabah grip olmuş
evet ya hastalıklar tekrar geldi iyileşir umarım

teşekkür ederim cnm daha 3 gün var önümüzde bakalım neler olcak

sabah kahvaltım bir kase lahana çorbası
gün içinde
bir elma
1 nescafe
1 küçük ayva
1 kivi
2 dilim greyfurt
akşam yemeği bir kase lahana çorbası
bir kase et sulu çorba
3 lt su

llah razı olsun saolun.4 bucuk yasında astım hastası agır astım atagı gecırıyor.solunumu durdu makıneye baglandı.kahroluyorum
canım benimm kıyamam size.. moralini yüksek tut canım bak iki kuzun daha var sen ayakta duracaksınki onlar da üzülmesinler.. astım krizi çocuklarda yetişkinlere göre daha kolay atlatılıyor.. inşallah biran önce atlatacaktır kuzun.. dualarım sizinle..

çok geçmiş olsun arkadaşlar .. neoldu kuzucuklara böyle. inşallah çabucak iyileşirler
sabah kahvaltım bir kase lahana çorbası
gün içinde
bir elma
1 nescafe
1 küçük ayva
1 kivi
2 dilim greyfurt
akşam yemeği bir kase lahana çorbası
bir kase et sulu çorba
3 lt su
kız ne kadar az yemişsin öyle yaa.. maaşşallah san çok iyi gidiyorsun

ben de tartıldım sadece 100 gr vermişim.. son iki gün detoks yapayım bakalım..
dünkü menüm
10:00 1 dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 yağsız krep
13:00 şekersiz türk kahvesi, 1 kare bitter çikolata
18:00 ciğer tava 2 dilim ekmek
20:00 yarım yeşil elma 2 ceviz
su 3 lt
spor yok
tüm gün dışarda avize ve genç odası baktık çok yorucuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…