teşekkür ederim cnm şu 80 lerden kurtulmak istiyorum artıkcanım benimm kıyamam size.. moralini yüksek tut canım bak iki kuzun daha var sen ayakta duracaksınki onlar da üzülmesinler.. astım krizi çocuklarda yetişkinlere göre daha kolay atlatılıyor.. inşallah biran önce atlatacaktır kuzun.. dualarım sizinle..
çok geçmiş olsun arkadaşlar .. neoldu kuzucuklara böyle. inşallah çabucak iyileşirler
kız ne kadar az yemişsin öyle yaa.. maaşşallah san çok iyi gidiyorsun
çok yol katettin kısa sürede canım.. çok iyi gidiyorsun hiç bozma.. yaza kadar fıstık gibi olacaksın.. zaten öylesin de daha da fıstık fıpfıstık olacaksın en fıstık , çok fıstık, en birinci fıstık, fıstıkların fıstıkı olacaksınteşekkür ederim cnm şu 80 lerden kurtulmak istiyorum artık
bilsem yemeden gidicek bu 2 kilo hiç yemicem ama yemeyince gitmyio işte :)
ayy çok tatlısın sen yaçok yol katettin kısa sürede canım.. çok iyi gidiyorsun hiç bozma.. yaza kadar fıstık gibi olacaksın.. zaten öylesin de daha da fıstık fıpfıstık olacaksın en fıstık , çok fıstık, en birinci fıstık, fıstıkların fıstıkı olacaksın
ben de tartıldım sadece 100 gr vermişim.. son iki gün detoks yapayım bakalım..
dünkü menüm
10:00 1 dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1 yağsız krep
13:00 şekersiz türk kahvesi, 1 kare bitter çikolata
18:00 ciğer tava 2 dilim ekmek
20:00 yarım yeşil elma 2 ceviz
su 3 lt
spor yok
tüm gün dışarda avize ve genç odası baktık çok yorucuydu
olur canım ne kadı ki baksana ilk hedefine geldin son 2 kiloayy çok tatlısın sen ya
çok teşekkür ederim bu sıralar tıpkı ilk başladığım gibi azimliyim
dilerim hepimiz için yaza herşey çok güzel olur
evet o çizelgeyi gördüğümde zaten acayip gaza geliyorumolsun ispanyol cumaya daha var eksidesin sonuçta kime bakıyorsunuz genç odasını
olur canım ne kadı ki baksana ilk hedefine geldin son 2 kilo
ayy umarımmmayy çok tatlısın sen ya
çok teşekkür ederim bu sıralar tıpkı ilk başladığım gibi azimliyim
dilerim hepimiz için yaza herşey çok güzel olur
oğluma bakıyoruz.. kısmetse nisan mayıs gibi evimize taşınıcaz.. oğlumun odasını kızıma uyarlayıp, oğluma da genç odası almayı düşünüyoruz.olsun ispanyol cumaya daha var eksidesin sonuçta kime bakıyorsunuz genç odasını
olur canım ne kadı ki baksana ilk hedefine geldin son 2 kilo
hani çizelge göremiyorum beennevet o çizelgeyi gördüğümde zaten acayip gaza geliyorum
2 kilo sonra ona 70 i eklicem
o zaman daha bi uzun yol kat etmiş gibi görününce çoğu gitmiş azı kalmış oluyo mutlu oluyorum :)
forum seçenekelerinde imzaları çizelgeleri göster gibi bi şey vardı o işaretli değildir cnmayy umarımmm
oğluma bakıyoruz.. kısmetse nisan mayıs gibi evimize taşınıcaz.. oğlumun odasını kızıma uyarlayıp, oğluma da genç odası almayı düşünüyoruz.
hani çizelge göremiyorum beenn
OOOOO ŞİMDİ OLDUUU ÇOK GÜZELforum seçenekelerinde imzaları çizelgeleri göster gibi bi şey vardı o işaretli değildir cnm
forum seçenekelerinde imzaları çizelgeleri göster gibi bi şey vardı o işaretli değildir cnm
bende de kapalıymış ya açtım şimdi çok gzüel oldu bendede vardı çizelge sonra imzamda görünmüyor diye silmiştim meğerse görünüyormuş ben görmüyormuşumOOOOO ŞİMDİ OLDUUU ÇOK GÜZEL
çizelgeye tıkla cnm ordan çizelgeni oluştur alttaaki url yi kopyalaYA BU ÇİZELGEYİ BEN DE YAPAYIM DEDİM AMA NEREYE KOPYALIYORDUK BULAMIYORUM
çizelgeye tıkla cnm ordan çizelgeni oluştur alttaaki url yi kopyalabende de kapalıymış ya açtım şimdi çok gzüel oldu bendede vardı çizelge sonra imzamda görünmüyor diye silmiştim meğerse görünüyormuş ben görmüyormuşumdaha yapmam nerden yapılıyor hatırlamıyorum
kız napıyom bakalım sen bu aralar pek sesin çıkmıyor iyimisin nasılsın sınavlar başlamak üzere tahminimce baya yoğunsunkızlar şimdi geldim evee bütün mesaları tek tek okuycam dünki menüm: 9.00 bir küçük tabak menemen ve şekersiz çay
12.00 bir tabak tavuk şiş ve ayran birde tabak salata
16.00 çorba,bi tabak tavuk haşlama yanına soğan
2 saat yürüyüş 3 lt su
imza ayarları seçeneği çıkmıyor bende .. ondan yapamıyorum..çizelgeye tıkla cnm ordan çizelgeni oluştur alttaaki url yi kopyala
imza ayarlarıma gel oraya yapıştır sayfayı yenile bu kadar
imza ayarları seçeneği çıkmıyor bende .. ondan yapamıyorum..
depresif modda olmama ragmen arada hatırlatıyorum kendimi :) nisanda başlayacakmış sınavlar yaaakız napıyom bakalım sen bu aralar pek sesin çıkmıyor iyimisin nasılsın sınavlar başlamak üzere tahminimce baya yoğunsunmenü güzel senin her zamanki güzel menün su ve spor çok iyi
sanırım o seçenek prolarda var ben öyle tahmin ettim prolarda imza var sadeceimza ayarları seçeneği çıkmıyor bende .. ondan yapamıyorum..
hadi ya ama ben pro olmadan öncede çizelgem vardıkisanırım o seçenek prolarda var ben öyle tahmin ettim prolarda imza var sadece
daha varmış ama azda kalmış şimdi hazırla kendinidepresif modda olmama ragmen arada hatırlatıyorum kendimi :) nisanda başlayacakmış sınavlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?