Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hadi ya ama ben pro olmadan öncede çizelgem vardıki
imza ayarları var cnm ya belki imzan gözükmüyodu ama çizelgeler gözüküyodu @Kazen e bi sormak lazım
ya süreklği bişeyler değişiyor ya öyle tahmin ettim önceden vardı bende şimdi yok baktım bende prodandır diye düşündüm zaten ne yapamasam prolar yapıyordur kesin modundayım kedi uzanamadığı ciğer hesabı

gecmis olsun ya dualarimiz sizinle

ayrica bugun tartida eksileri gordum cumaya supriz olsun umarim hedefi tuttururum . ya bisi sorcam ben leslie ile biraz inceldim ama bacaklar ayni onlar erisi istiyorum ne onerirsiniz ??

hahaah alemsin ya olabilir cnm

ayrica bugun tartida eksileri gordum cumaya supriz olsun umarim hedefi tuttururum . ya bisi sorcam ben leslie ile biraz inceldim ama bacaklar ayni onlar erisi istiyorum ne onerirsiniz ??
canım bacak için bölgesel video yap arada ben bunu seviyorum 10 dklık bir süre bunu yap alışınca değiştir öneririm başka videolar sana bende video bol

ahaha vallahi öyleyimbitmiyo depresifliklerim :)) bendemi komedilere başlasam fantastik beni güldürmüyo :)

ahaha vallahi öyleyimbitmiyo depresifliklerim :)) bendemi komedilere başlasam fantastik beni güldürmüyo :)
komedi falan takılıyorum depresif değilsem fantastik izliyorum ben komedi iyidir benimde bitmiyor depresif halim havadan nem kapıyorum bazen rahat ol ya herşey yolunda

komedi falan takılıyorum depresif değilsem fantastik izliyorum ben komedi iyidir benimde bitmiyor depresif halim havadan nem kapıyorum bazen rahat ol ya herşey yolunda
yok abi benim derdimi biliyosun deli ediyo beni iki günde biiir

Kızlar merhaba ne güzel sohbetler edilmiş sendromlu ptesiyi bitirdim en sonunda benim kilom sabit aynı yerde duruyordu .... Bildirimi de unutmayalım dimi gelmişken

biliyorum takma kafana canım rahat olmaya çalış sen çok güçlü bir insansın seni kimse tutamaz herşey çok güzel olacak herşeyi zamana bırak
öyle yaptım artık kuzum sen neler yaptın geçtimi hastalığın

Dünkü menüm
Sabah 10:00
İki dilim ekmek
Bes zeytin
İki haslanmis yumurta
Bir kk peynir
Domates salatalik biber
İki cay
Aksam 17:30
Üc köfte
Salata
İki bardak ayran
Bir dilim ekmek
Ara 19:30
Bir yesil elma
Bir yesil cay bergamotlu
Bir litre su
Yarım saat yürüyüş

Merhaba ben de bugün diyete başlayıp araniza katılma karari alanlardanim. Motivasyona çok ihtiyacım var.
Merhaba hosgeldin yalnız direkt takıma yazmaman lazım cuma zayıflamasına katilmak isteyenler topiğind yazacaksın oradan takımında yer olanlar çağıracaklar canım üzgünüm ki bizim takım çok kalabalık şu anlık ...

Aradigim yer burasi mi güneşsel sevgili arkadasim?
selam canım gunesselin arkadaşı mısın takım kalabalık olduğu için söylemiş april o nedenle yeni arkadaş almak istemiyorduk şimdilik ama arkadaşım var diye geldiysen iş değişebilir konuşmamız lazım aprille öncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…