ya süreklği bişeyler değişiyor ya öyle tahmin ettim önceden vardı bende şimdi yok baktım bende prodandır diye düşündüm zaten ne yapamasam prolar yapıyordur kesin modundayım kedi uzanamadığı ciğer hesabıhadi ya ama ben pro olmadan öncede çizelgem vardıki
imza ayarları var cnm ya belki imzan gözükmüyodu ama çizelgeler gözüküyodu @Kazen e bi sormak lazım
gecmis olsun ya dualarimiz sizinlekızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
suanda dusundugum tek sey evladımın bıan once saglıgına kavusması allah bıze bagıslasın acısını gostermesın bıze.sızlerde bızım ıcın dua edın nolur.
hahaah alemsin ya olabilir cnmya süreklği bişeyler değişiyor ya öyle tahmin ettim önceden vardı bende şimdi yok baktım bende prodandır diye düşündüm zaten ne yapamasam prolar yapıyordur kesin modundayım kedi uzanamadığı ciğer hesabı
canım bacak için bölgesel video yap arada ben bunu seviyorum 10 dklık bir süre bunu yap alışınca değiştir öneririm başka videolar sana bende video bolayrica bugun tartida eksileri gordum cumaya supriz olsun umarim hedefi tuttururum . ya bisi sorcam ben leslie ile biraz inceldim ama bacaklar ayni onlar erisi istiyorum ne onerirsiniz ??
ahaha vallahi öyleyimbitmiyo depresifliklerim :)) bendemi komedilere başlasam fantastik beni güldürmüyo :)daha varmış ama azda kalmış şimdi hazırla kendinidepresif prensessin tam ya iyi olda bu devirde depresif olmayan yok zaten bende depresifim bu aralar mevsim geçişi depresyonu hangimiz mutluyuz ki sürekli ben komedi dizisi izledim 2 bölüm şimdi iyiyim
komedi falan takılıyorum depresif değilsem fantastik izliyorum ben komedi iyidirahaha vallahi öyleyimbitmiyo depresifliklerim :)) bendemi komedilere başlasam fantastik beni güldürmüyo :)
yok abi benim derdimi biliyosun deli ediyo beni iki günde biiirkomedi falan takılıyorum depresif değilsem fantastik izliyorum ben komedi iyidirbenimde bitmiyor depresif halim havadan nem kapıyorum bazen rahat ol ya herşey yolunda
yok abi benim derdimi biliyosun deli ediyo beni iki günde biiir
öyle yaptım artık kuzum sen neler yaptın geçtimi hastalığınbiliyorum takma kafana canım rahat olmaya çalış sen çok güçlü bir insansın seni kimse tutamaz herşey çok güzel olacak herşeyi zamana bırak
ne proymuş arkadaş! yasanırım o seçenek prolarda var ben öyle tahmin ettim prolarda imza var sadece
geçti canım bomba gibiyim şüküröyle yaptım artık kuzum sen neler yaptın geçtimi hastalığın
evet ya yeter bende pro olcam dememe az kaldı ama olmuycam biri beni yapmazsane proymuş arkadaş! yane ararsan orda
Merhaba hosgeldin yalnız direkt takıma yazmaman lazım cuma zayıflamasına katilmak isteyenler topiğind yazacaksın oradan takımında yer olanlar çağıracaklar canım üzgünüm ki bizim takım çok kalabalık şu anlık ...Merhaba ben de bugün diyete başlayıp araniza katılma karari alanlardanim. Motivasyona çok ihtiyacım var.
Merhaba hosgeldin yalnız direkt takıma yazmaman lazım cuma zayıflamasına katilmak isteyenler topiğind yazacaksın oradan takımında yer olanlar çağıracaklar canım üzgünüm ki bizim takım çok kalabalık şu anlık .
Himm peki.
selam canım gunesselin arkadaşı mısın takım kalabalık olduğu için söylemiş april o nedenle yeni arkadaş almak istemiyorduk şimdilik ama arkadaşım var diye geldiysen iş değişebilir konuşmamız lazım aprille öncelikleAradigim yer burasi mi güneşsel sevgili arkadasim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?