Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben diyemiyorum yuruyus bandini al 10 kilo verecegim bak gorursun demistim gerci 4 5 kilo verecegim kaldi sonrasinda bende derim
ben koşu bandı alıcamda onuda bisiklet gibi atarım bi kenara diye korkuyorum ya

ben koşu bandı alıcamda onuda bisiklet gibi atarım bi kenara diye korkuyorum ya
Benim diyetteki en buyuk istikrarimi kamcilayanlardan biri yuryus bandi 3 hafta olacak hergun yuruyorum istedigim kiloya gelinceye kadar ins. Hergun yuruyecegim sonrasindada korumak icin haftada 3gun yuruyecegim oyle dusunuyorum sonucta spor herzaman yararli ve bende kararliyim yuruyus bandini kenara birakmayi dusunmuyorum bence sende kendini kamcila canim

Ben diyemiyorum yuruyus bandini al 10 kilo verecegim bak gorursun demistim gerci 4 5 kilo verecegim kaldi sonrasinda bende derim
az kaldı hadi tam gaz......

canım madem yürüyüş bandın var hani dedin ya süreyi uzatmak istemiyorum diye. hızı arttır o zaman öyle daha faydalı diye okumuştum. bi de hafif tempoda koşu çok faydalıymış.

Hiz konusunda zorluyorum rampa seklinde tempolu yuruyorum canim zaten mesela ilk basladigim zamanlarda 45dkkada 310 cal yakkarken bugun 45dkkda 425 cal yaktim yukselttim tempoyu yani

Hiz konusunda zorluyorum rampa seklinde tempolu yuruyorum canim zaten mesela ilk basladigim zamanlarda 45dkkada 310 cal yakkarken bugun 45dkkda 425 cal yaktim yukselttim tempoyu yani
benim demek istediğimde tam olarak oydu

bu ara baya borçlandım piyasaya yarılıyım alcam inşallah

çok haklısın canım yemedim zaten 9 da vurdum kafayı yattım hırsım var yoksa kesin kola cips ne bulursam götürürdüm ama artık öyle değil

erkek arkadaşımla ayrıldık ya zaten çok tuhatı ilişkimiz bitti işte dün
Hakkinda hayirlisi olsun canim yipratan iliskileri uzatmanin anlami yok dunyaya bir defa geliyoruz yasamin hayatin keyfini cikar sana deger veren kiymetini bilenlerle beraber ol gerisini salla gitsin

Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah maydanoz limon kuru
Sabah 9.00 1h.yumurta
13.00 1t. kabak yemegi 1d.k.ekmek 1kase yogurt
15.00sekersizkahve
16.00 elma
18.00 1kase sut ve 7y.k.musli
3.lt limonlusu 45 dkka tempolu yuruyus
Gun icinde 3fincan yesilcay
Sozde yumurta diyeti yapacaktim sonra vaz gectim

Günaydınlar olsun kızlar...
2 gündür iş yerin mesaideydim.. eve gidincede kendimi anca yatağa atmaktan dün giriş yapamadım.. önceki gün girişimle çıkışım bir oldu zaten.. affınıza sığınıyorum..

Dünkü menüm:
sabah(08:00) 1 baget sandviç, 3 cherry dom.,kk penir.,1 limonlu çay
öğle(12:30) sabahın aynısı
ara(15:30) 2 ceviz.
akşam(19:30) 2 küçük but, 2yk yoğurt,1yk salta, 1dlm ekmek.
spor maalesef 2 gündür yok nasılda alışmışım vücudum 2 günde hantallaştı
su 2lt..

bugünsabah tattıldığımda 200 gr eksik gelmiştim.. yarın a 500 e tamamlayabilirsem süpper olcak.. haftalık hedefime ulaşmış olcam..

Günaydın canım....
kabak yemeği çok iyi bir tercih.. biraz daha zaman geçsin bende başlicam yapmaya
yumurta diyeti, gün içinde sadece yumurta yiyerek mi oluyor.. İnsan bıkar ama yaa...

Günaydın canım..
akşam 16 dan sonra hiç bişey yemedin mi??
süppersin.. zaten o başlı başına bir diyet..

evet ilaçlar kilo aldırmaz ama hazımsızlık yapabilir.. metabolizmayı yavaşlatabilir canım.. bunu da gözden kaçırmamak lazım..
ama diğer açıdan bakarsak hepimizin sorunu boğazımızdan geçiyor.. zamanında tutaydık şimdi böyle kasmazdık kendimizi...
oofff offf... acı gerçekler...

kızlar menüler süper gidiyor.. harikasınız
benim menüm
12:00 2 dilim tb ekmeği, 2 yumurtalı omlet, 1 dilim peynir, 3 çeri domates
15:30 yarım kase yoğurt 1 kaşık yulaf kepeği, yarım muz karışımı
16:30 sütlü nescafe, 10 badem, 3 kuru kayısı
18:30 yoğurtlu ıspanak
su 3.5 lt
spor leslie ile 3 mil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…