o kadar yol kat ettik vazgeçmek yok tam yol ileriBende senin gibiyimde suanki halimi soyledim ama gelecege yonelik yapacagimdayim
Esim bile istikrarima hayret ediyor
ben koşu bandı alıcamda onuda bisiklet gibi atarım bi kenara diye korkuyorum yaBen diyemiyorum yuruyus bandini al 10 kilo verecegim bak gorursun demistimgerci 4 5 kilo verecegim kaldi sonrasinda bende derim
Benim diyetteki en buyuk istikrarimi kamcilayanlardan biri yuryus bandi 3 hafta olacak hergun yuruyorum istedigim kiloya gelinceye kadar ins. Hergun yuruyecegim sonrasindada korumak icin haftada 3gun yuruyecegim oyle dusunuyorum sonucta spor herzaman yararli ve bende kararliyim yuruyus bandini kenara birakmayi dusunmuyorum bence sende kendini kamcila canimben koşu bandı alıcamda onuda bisiklet gibi atarım bi kenara diye korkuyorum ya
az kaldı hadi tam gaz......Ben diyemiyorum yuruyus bandini al 10 kilo verecegim bak gorursun demistimgerci 4 5 kilo verecegim kaldi sonrasinda bende derim
canım madem yürüyüş bandın var hani dedin ya süreyi uzatmak istemiyorum diye. hızı arttır o zaman öyle daha faydalı diye okumuştum. bi de hafif tempoda koşu çok faydalıymış.Benim diyetteki en buyuk istikrarimi kamcilayanlardan biri yuryus bandi 3 hafta olacak hergun yuruyorum istedigim kiloya gelinceye kadar ins. Hergun yuruyecegim sonrasindada korumak icin haftada 3gun yuruyecegim oyle dusunuyorum sonucta spor herzaman yararli ve bende kararliyim yuruyus bandini kenara birakmayi dusunmuyorum bence sende kendini kamcila canim
Hiz konusunda zorluyorum rampa seklinde tempolu yuruyorum canim zaten mesela ilk basladigim zamanlarda 45dkkada 310 cal yakkarken bugun 45dkkda 425 cal yaktim yukselttim tempoyu yaniaz kaldı hadi tam gaz......
canım madem yürüyüş bandın var hani dedin ya süreyi uzatmak istemiyorum diye. hızı arttır o zaman öyle daha faydalı diye okumuştum. bi de hafif tempoda koşu çok faydalıymış.
benim demek istediğimde tam olarak oyduHiz konusunda zorluyorum rampa seklinde tempolu yuruyorum canim zaten mesela ilk basladigim zamanlarda 45dkkada 310 cal yakkarken bugun 45dkkda 425 cal yaktim yukselttim tempoyu yani
bu ara baya borçlandım piyasaya yarılıyım alcam inşallahBenim diyetteki en buyuk istikrarimi kamcilayanlardan biri yuryus bandi 3 hafta olacak hergun yuruyorum istedigim kiloya gelinceye kadar ins. Hergun yuruyecegim sonrasindada korumak icin haftada 3gun yuruyecegim oyle dusunuyorum sonucta spor herzaman yararli ve bende kararliyim yuruyus bandini kenara birakmayi dusunmuyorum bence sende kendini kamcila canim
çok haklısın canım yemedim zaten 9 da vurdum kafayı yattım hırsım var yoksa kesin kola cips ne bulursam götürürdüm ama artık öyle değilgüzelim sinirini stresini sakın yemeklerden çıkarmaya çalışma. ben defalarca denedim, başkasına sinir olduğum yetmedi kendime de oldum. daha fazla yedim daha fazla şiştim. sonuç.... koca bir göbek... müzik dinle spor yap aynı etkiyi gösteriyor.
eşim için depresyonu falan araştırırken gördüm ki hayatım boyunca çoğu zaman depresyondaymışım... ne tuhaf di mi
bu arada eşim aşırı yediğinden çok kilo aldı. ilaçlar yüzünden diyor. ben de dedim ilaçlar değil sorun bir oturuşta bir ekmek yemen... bizim forumda bi kız var ilaçları alıp kilo bile veriyor maşallah dedim. beyefendi yiyor yiyor suçu ilaçlara atıyor. boğazını tutsun önce... :)
erkek arkadaşımla ayrıldık ya zaten çok tuhatı ilişkimiz bitti işte dünkız noldu ne ayrılığı hayırdır inş
Hakkinda hayirlisi olsun canim yipratan iliskileri uzatmanin anlami yok dunyaya bir defa geliyoruz yasamin hayatin keyfini cikar sana deger veren kiymetini bilenlerle beraber ol gerisini salla gitsinerkek arkadaşımla ayrıldık ya zaten çok tuhatı ilişkimiz bitti işte dün
Boşver canım birisi gider birisi gelir.erkek arkadaşımla ayrıldık ya zaten çok tuhatı ilişkimiz bitti işte dün
Gunaydin april nasil gidiyor diyetBoşver canım birisi gider birisi gelir.
Günaydın canım....Gunaydin kizlar dunku menum
Sabah maydanoz limon kuru
Sabah 9.00 1h.yumurta
13.00 1t. kabak yemegi 1d.k.ekmek 1kase yogurt
15.00sekersizkahve
16.00 elma
18.00 1kase sut ve 7y.k.musli
3.lt limonlusu 45 dkka tempolu yuruyus
Gun icinde 3fincan yesilcay
Sozde yumurta diyeti yapacaktim sonra vaz gectim
Günaydın canım..Günaydıın kızlar dünki menüm 9.00 5 zeytin iki çatal yumurta bir tane kepekle krep bir bardakda süt
12.00 bir tabak tarhana çorbası üç kaşıkda nohut yemeği
16.00 3 dilim somon ve salata
2 lt su spor ne yazıkki yok
Günaydın canım.... bende sabah tartıldığımda -200 çıktım..ben de tartıldım bu sabah ..düne göre -300 ..çok mutlu oldum.
şimdi kızımı aşıya götürücemm..
evet ilaçlar kilo aldırmaz ama hazımsızlık yapabilir.. metabolizmayı yavaşlatabilir canım.. bunu da gözden kaçırmamak lazım..güzelim sinirini stresini sakın yemeklerden çıkarmaya çalışma. ben defalarca denedim, başkasına sinir olduğum yetmedi kendime de oldum. daha fazla yedim daha fazla şiştim. sonuç.... koca bir göbek... müzik dinle spor yap aynı etkiyi gösteriyor.
eşim için depresyonu falan araştırırken gördüm ki hayatım boyunca çoğu zaman depresyondaymışım... ne tuhaf di mi
bu arada eşim aşırı yediğinden çok kilo aldı. ilaçlar yüzünden diyor. ben de dedim ilaçlar değil sorun bir oturuşta bir ekmek yemen... bizim forumda bi kız var ilaçları alıp kilo bile veriyor maşallah dedim. beyefendi yiyor yiyor suçu ilaçlara atıyor. boğazını tutsun önce... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?