Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

inan ben 65e düşene kadar 5ay diyet yaptım.
hem de kaptanım bilir,5 ay sıfır kaçamaksız bir diyet yaptım.
eğer vermek istediğimiz kilo bir kaç kilo değil de çoksa,
malesef diyetten sıkılmak olmuyor:bbo:
inş verirsin dilediğin kiloyu a.s.

slm kızlar nsl gidiyo bhk cım çok güzel anlatmış aysun bende bhk gibiydim kilolarımızda çok yakındı ben de 66 lı kilolara kadar düştşm ama dikkat etmediğim için hepsini fazla fazla aldım emeğim boşa gitti ve şimdi vermeyi boşver almasam sevineceğim

dr olsa giderim obezim ben galiba yedim doyayım diye birşey yok herkes 1 tabakla doyuyo 2. tabakta patladım offf falan diyoya ben 4-5 tabak yesemde rahatsız olmuyorum hatta üstüne çay kahve ıvır zıvırda rahatça yiyebiliyorum ve çok rahatım yani okadar yemiyom ama o kapasite var her sabah dikkat edeceğim diyorum ama kendimi bişeyler yerken buluyorum

bende kahvaltıda çok yiyorum, çoook yiyorum yani. belki kahvaltı bozdu benim durumumu. kahvaltıyo biraz kısabilsem, o kısmanın hatrına gün boyu yediklerime dikkat ederim. ay bide misafir geldimi malum bişeyler yapılıyo. sonra onlar mutfakta sen odada duramıyosun. en kötüsü kuru pasta alsan için onlara gidiyo.. en güzeli evdede bişey olmuycak ama malesef bu mümkün değil. bizim dışımızda yaşayanlar var çünkü. aslında herşey şu nefse bakıyor.
bide iştah olayına çünkü istahın olmadımı ne olsa canın istemiyorum hamileliğin ilk aylarında canım hiçbişey istemiyordu. bu iştah olayıda çok önemli.

selam takımcımmm
kahvaltıyı kısmaakk yookkkk
kahvaltı krallar gibi demişleerr
kısmanız gereken ne biliyormusunuz saat 19.30 dan sonrasııa.s
bu gerçekten göz ardı edilen ama bize çok çok zararı olan bir durum, sizler de akşam işten geldikten sonra akşam yemeklerinizin düzenini ayarlayabilirseniz çok çok harikulade olur
bhk'cım bilirim, tam 5 ay her gün salata çorba yedia.s
çelik annem senin iştah neden açıldı yahu, yoksaaa hamişmisin hı??

bu arada çantamda bir haber ilen geldimmm, bu cuma bildirim yapılmıyor bir sonraki hafta yapacağız
http://www.kadinlarkulubu.com/10753184-mesaj920.html

not: bhk cım geçen haftaki performansından ötürü tebrik ederim, canımcım, tüm gruplar içerisinde aldığın 2.lik umarım hep hep sürekli olur hihihih

betüşüm kelebeğimin fotolarını gördüm ben geçen, nasıl uzamış o saçlar inanamadım, maşallaaahh :)
not2: çelik anne efelerin efesini de öpüyorumm

not3:aysuncum, senin ufaklığı da ısırdıımmm

bu arada neden artık yediklerimiz paylaşmıyoruz:kedi:
bu konuda bi skıntı var sanırım, böylece nasıl olsa paylaşmıyoruz diye
hopur hopur gçtürüyoruz hı??
olmaz buna bir çare bulmak lazım
ne yapsak ne yapsaak...

nrmynim kaptanım,
ben de gördüm neticeleri de ama malum benim bir haftada vermiş olduğum kilo olmadıından ses etmedim a.s

neyse yine de sevindim :jeyyar:

bu arada iyice kız oldu benim kelebeğim :asigim:
kaptan ablasını da çok özledi.
bi haftasonu bize gelsin diyor :smiley-cool:

neys eben de kaçtım,
gece uykusuzluklarından aslında aşırı aşırı moralsizim.
öperim

kızlar selam kaç gündür hastayım boğazlarım çok kötü gıcık bi öksürüğüm var cuma dan beri uyumuyorum anca dün bir kaç saat uyuyabildim yorgunluktan yemek bile yemek gelmiyo içimden
ayy aslında çokta iyi oluyo iştahım kapandı
sadece sıcak içecekler içiyorum pek fazla bişey yemiyorum
böyle devam edersem iyi olucak sadece hafif atıştırıyorum yani 2 tabak yiceme 1 tabak yiyorum
evet yaa çok fazla abarttım ama nereye kadar
pazartesi ablam ayağından ameliyat oldu 2. ameliyatıydı ayağını 4 ay önce kırdı parçalı kırık pazarteside yanına gittim hastanede kaldım
bende ameliyat olacağım için bazı hastalarla konuştum ayy çok korktum yaa çok kötü oluyomuş kemik ağrısı bide kilo olunca bedenini zor kaldırıyomuşsun daha kötü oluyomuş
ne yalan söylim ordaki acı çeken hastaları görünce baya bi korktum eninde sonunda bende aynı şeyleri yaşıcam kaçışım yok ama kilo vererek o dönemimde daha rahat olurum
demekki bunları anlamak için görmek gerekiyomuş
artık akşam 7 den sonra sadece çay içicem yemek yemicem

bu sabah sahanda yumurta yedim 1 tane
yarım dilim kek
2 bardak çay
çayı şekersiz içiyorum
şimdilik bunları yedim akşam yediklerimi yazarım

selam kızlar. ben hesapladım şubat tatilinin bitirip okula başlamamız gereken haftaya kadar beklenmedik bir durum dışında diyetteyim. tam 40 gün var. bu gün kırkıncı günüm. hatta komik gelecek size ama yemin ettim. yeminimi bozarsam 3 gün oruç tutucam.. 40ımı çıkarırım artık burdakafamçokkarıştı
şart kural belli abartmayacağım. bayaa diyetteyim yani. Allahım korusun bozmayayım şunu ya. bıktım artık hakikaten. birazda suya dayanıcam. bu gün okula elma götürecektim, geç kalma telaşından unuttum. okula elma falan götürüp aralarda yokedeceğim. bu biraz öğle yemeği açlığımı bastırı inşallah.
Bilemiyorum artık son çarem kızlar, yoksa ben yola gelemeyeceğim.

aysuncum evet elma iyi bi seçim bence açlığını bastırır tok tutar seni
bakalım 40 günde kaç kilo vericeksin 40 gün sonra şükür orucu tutarsın artık .

bende kesin kararlıyım bu sefer yemeklerimi değiştirmicem ama normal yediğimden daha az yicem ve arada atıştırmıcam inşallah bu sefer olucak

yeni yılınız kutlu olsun takımcım yeni yılda sağlık mutluluk ve huzurdan sonra en çok zayıflamak istiyorum Allah ım ne olur kolaylık ver

hepinizi öptm

kaptancım bu arada hamiş değilim ve olmamalıyım

canım arkadaşlarım yeni yılınızı kutlar bütün sevdiklerinizle sağlıklı mutlu bir yıl dilerim..
yeni yılda inşallah tüm dileklerimiz gerçekleşir ..

Allah kolaylık verir çelik annem sen bu kadar içten istedikten sonra.
öperim seni ve efeyi Şeniz

canım arkadaşlarım yeni yılınızı kutlar bütün sevdiklerinizle sağlıklı mutlu bir yıl dilerim..
yeni yılda inşallah tüm dileklerimiz gerçekleşir ..

senin de yeni yılın kutlu olsunopuyorumnanaktan

teşekkürler bhk cım iyki takıma döndün öptm cnm

bu arada oruç tutuyorum evdeyken 3 gün tutmak istedim akşama ne yesem diye şimdiden düşünüyorum

slm takımcım 2010 yılında zayıf olmak dileğiyle artık bişeyler yapmaya başladım bundan sonra 8 de 10 da 12 de 2 de 4de ve son ollarak 6 da bişeyler yiycem bu saatler dışında bişey yemiycemki önceden arada yediklerimi ben bile sayamıyodum ve bu saatlerde yememezlık yapmıycam 8de ince 1 -2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı peynir zeytin bal yumurta ne varsa yani azar azar

10 da okulda çay saatimiz yarım simit veya kek ( bu kısım pek hoşuma giymedi ama siz ne diyosunuz)

12 de oğlusumla yoğurt ve meyve yerim veya çorba içerim

2 de okuldayım bilmiyorum ne yapsam yanımda meyve falan götürsem yiyemiyorum sınıfta öğrenciler öğrt odasında 4 hamile varr

4 te tarçınlı süüüüüüüt veya ?????

6 da ne varsa 2kaşık yemek 2 kaşık pilav ve yoğurt

6 dan sonra dayanabilirsem süper olacak ilk zamalar zor olsada zamanla alışırım inş

çelikcim eğer geç yatıyorsan 9da da bi meyve öğünü yapman güzel olur metabolizman açısındana.s

hadi gazan mübarek olsun :)

Merhabalar 1. takimin guzelleri! hepinize sevdiklerinizle mutlu, huzurlu, saglikli, bereketli, hep yapmak isteyip de yapamadiklarinizi basarabileceginiz guzel bir yeni yil diliyorum.. a.s.

kizlar bende de yeme duzeni diye bir sey kalmadi. eve dondugumuzden beri surekli misafirler derken, kendime dikkat edemedim..

bir degisiklik katmakta fayda var hayatimiza.. spora baslamak vs gibi..

duzenli spor yapaniniz var mi bu arada?

merhaba merhabaa merhaba takımcımmmm
yeni yılda hepimiz sağlıkla istediğimiz kilolara ulaşabilelim inş.

bhk.cım betülüm kelebeğimi ben de ben de çok çok özledimm
aysuncum demek bebişin dişleri çıktı ha, hadi sağlıkla inş.
çelik annee yeni yeme düzenini beğendim, kek olayı braz tartışmalı ama bu düzene geçerken belki yardımcı bir süreç olabilr,
aysuncum, yemin etmek enteresan bir uygulama, hadi gazan mübarek olsun inş.
lolocum ne almdesin sağlık sıhahtin de yerinde mi hı?
herbaliimm kelebeğimmm naptın bakalım, gitti mi misafirler hı :))

benim yeme düzenimde de değişklikler var, yeşil çayımı içmeyi unuttummm bu aralar bir de saat başı içtiğim suyu muu
yeniden bi çimdikle hayata dönmeliyim
öpüyorum hepiniziiii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…