- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Bende aynen senin gibi dusunuyorum gecen hafta 1.400 buhafta 1.300 fazla verebilecegimi dusunmuyorum duraksama olabilir bu hafta oyuzden 300 gram diyorum 75.5 olsam yeter bana buhaftaiyiki doğmuş o zaman tamam sabit kalmak olsun bu hafat zaten 2 hafta iyi kilo verdi takım çok kilo verenler bence hedeflerini 500 ün üstünde tutmasın derim çabalasınlar ama fazlası zararlı olmasın ispanyolda söylemiş sağlıklı kilo verelim
aynen bu hafat yüzdemizi 0.32 nin üstünde tutmak olsun hedefimiz bence yani 200 yada 300 gr vermeyi hedefleyin derim çok kilo verenler iki haftadır 1 kilodan fazla verenler yaniBende aynen senin gibi dusunuyorum gecen hafta 1.400 buhafta 1.300 fazla verebilecegimi dusunmuyorum duraksama olabilir bu hafta oyuzden 300 gram diyorum 75.5 olsam yeter bana buhafta
İyi gecelerr canım bende yarın giremeyeceğin misafirim var izninizleiyi geceler kızlar hedef verenleri aldım not ettim deftere herkesinki belli olmaya yakın liste yapıp yazcam pazartesi kendinize iyi bakın
görüşürüz ben buralarda olurum bir aksilik olmazsaİyi gecelerr canım bende yarın giremeyeceğin misafirim var izninizlesonra yinee grsrzzzz
iyi değilim dersen sopayla kovalıcaksın yakındabende yeni geldim sen nasılsın tatlım
pozitif mesajlar yolla beynine çok mutlusun sen oh varya hayatta çok güzel şimdi düşün kiloda veriyorsun yakında alışverişe çıkacaksın şimdiki bedeninde 2 beden küçük kıyafetlere giriyorsun üzerindede o kadar güzel duruyorlarki bir hayal et yaiyi değilim dersen sopayla kovalıcaksın yakındaD:
bu mesajlarla mutlu olmayımda nolayımpozitif mesajlar yolla beynine çok mutlusun sen oh varya hayatta çok güzel şimdi düşün kiloda veriyorsun yakında alışverişe çıkacaksın şimdiki bedeninde 2 beden küçük kıyafetlere giriyorsun üzerindede o kadar güzel duruyorlarki bir hayal et yahatta sınavların bitmiş okulun bitmesine az kalmış havalar ısınmaya başlamış sen böyel bir mutlusun bir mutlusun yeni kıyafetlerinle son sınavından çıkmışsın düşün bak bu hayali yine mutsuzsan sen bilirsin ben bile mutlu oldum ben kaçıyorum canım bu arada iyi geceler
Süpersin canım darbelerde yikilmadan daha da güçlü olan insanlara hayran kalıyorumGünaydın kızlar erkek arkadşımdan ikinci kez tekme yedim ama ayaktayım.Dahada hırslanmıs şekilde döndüm hedefim 1 kilo :)
Canım hala hastamisin o yüzden mi B7 kadar az yedinDünki menüm 8.00 bir çatal peynir 5 zeytin bir domates şekersiz çay
12.00 bir tabak etli nohut yemeği 1 tabak salata
17.00 bir tabak acılı tarhana çorbası
2 lt su spor yine yok
aynen canım boğazımdan geçmiyo hala doktora gitmemekte ısrar edince zor geçiyoCanım hala hastamisin o yüzden mi B7 kadar az yedin
Bende şaşırdım bu sefer kendime ama beni seven ve destek olan insanlar var onu umursamamaya karar verdim :)Süpersin canım darbelerde yikilmadan daha da güçlü olan insanlara hayran kalıyorum
Ay canım benim ya git doktora niye gitmiyorsunaynen canım boğazımdan geçmiyo hala doktora gitmemekte ısrar edince zor geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?