Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende aynen senin gibi dusunuyorum gecen hafta 1.400 buhafta 1.300 fazla verebilecegimi dusunmuyorum duraksama olabilir bu hafta oyuzden 300 gram diyorum 75.5 olsam yeter bana buhafta

Bende aynen senin gibi dusunuyorum gecen hafta 1.400 buhafta 1.300 fazla verebilecegimi dusunmuyorum duraksama olabilir bu hafta oyuzden 300 gram diyorum 75.5 olsam yeter bana buhafta
aynen bu hafat yüzdemizi 0.32 nin üstünde tutmak olsun hedefimiz bence yani 200 yada 300 gr vermeyi hedefleyin derim çok kilo verenler iki haftadır 1 kilodan fazla verenler yani ama 500 falan veripte verebilirim diyen varsa onlardan hedefler bakalım ne olacak

iyi değilim dersen sopayla kovalıcaksın yakındaD:
pozitif mesajlar yolla beynine çok mutlusun sen oh varya hayatta çok güzel şimdi düşün kiloda veriyorsun yakında alışverişe çıkacaksın şimdiki bedeninde 2 beden küçük kıyafetlere giriyorsun üzerindede o kadar güzel duruyorlarki bir hayal et ya hatta sınavların bitmiş okulun bitmesine az kalmış havalar ısınmaya başlamış sen böyel bir mutlusun bir mutlusun yeni kıyafetlerinle son sınavından çıkmışsın düşün bak bu hayali yine mutsuzsan sen bilirsin ben bile mutlu oldum ben kaçıyorum canım bu arada iyi geceler

bu mesajlarla mutlu olmayımda nolayım hayali bile güzel

günaydın kızlar 45dk eliptik yapıp geldim. bilgisayar başına geçince kalkamıyorum, o yüzden erkenden spor :)
dün biraz fazla yedim yattığımda bile midem kötüydü; ama zararlı şeyler yemedim

06:30 cevizli sucuk belki 200gr kadar yemişimdir
11:00 maydonozlu 2 yumurta, yarım kk peynir, 2dl tb ekmeği, 1domates, yarım kase yoğurt
akşama kadar atıştırdım: üzüm, ceviz, yaban mersini, yoğurt, meyve mix (
18:00 1dl somon başka bir şey de yemedim
dün spor yapamadım, çok ağrım vardı. su 3lt

kilo hedefleri alınmış kızlar. ben de 500 gr diyim ne olur ne olmaz

Herkese Günaydın
Sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 küçük bir dilim börek
16.30 1 fincan sütlü kahve
Akşam 1 kase salata 2 kaşık pirinç pilavı 1 parça haşlanmış tavuk
2 mil leslie 1.5 lt su

Kızlar dünkü mesajları okudumda biraz kg verdik dıye hemen geri cekiliyoruz gibime geldi 1. Olduk sonra 3.olduk sonra 2.olduk bunların sebebi geçen haftalarda ki azim istek ve istikrardi hafiften kg verdik ilk 3 teyiz diye sanki gevsedik gibi.Unuttugunuz birşey var eğer biraz olsun ipin ucunu bırakırsak motivasyon gideeer kg lar gelir
Yanlış anlamayın kg aldık veremiyoruz demiyorum ama biz kg lu hatunlara söyle bir şey var biraz kg verdik mi hemen bi duraklama ağırdan alma başlıyor eski hızımizla devam etsek iyi ama sanki psikoloji yavaslayinca kg vermede yavaşlıyor lütfen tam gaz devam april ve deadline bizim için ne kadar uğraşıyorlar onların ve kendi cabamizi boşa cikarmayalim

Günaydın kızlar erkek arkadşımdan ikinci kez tekme yedim ama ayaktayım.Dahada hırslanmıs şekilde döndüm hedefim 1 kilo :)

Dünki menüm 8.00 bir çatal peynir 5 zeytin bir domates şekersiz çay
12.00 bir tabak etli nohut yemeği 1 tabak salata
17.00 bir tabak acılı tarhana çorbası
2 lt su spor yine yok

Dünki menüm 8.00 bir çatal peynir 5 zeytin bir domates şekersiz çay
12.00 bir tabak etli nohut yemeği 1 tabak salata
17.00 bir tabak acılı tarhana çorbası
2 lt su spor yine yok
Canım hala hastamisin o yüzden mi B7 kadar az yedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…