- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
3 ilaç içiyorum tatlım ya bide onlara yüklenmeyim dedim :)Ay canım benim ya git doktora niye gitmiyorsun
Anladım canım allah şifa versin3 ilaç içiyorum tatlım ya bide onlara yüklenmeyim dedim :)
Amin kuzum çok sağolAnladım canım allah şifa versin
Kendi adima soyliyeyim gevseme yok bende aksine dahada idtikrarli ilerliyorum ama iki haftadada 1kilodan fazla verince 3. Hafta veremeyebilirim durma haftam olabilir diye 300 gram dedim yoksa yuksek verecegimi dusunuyorum ama bellide olmaz canimKızlar dünkü mesajları okudumda biraz kg verdik dıye hemen geri cekiliyoruz gibime geldi 1. Olduk sonra 3.olduk sonra 2.olduk bunların sebebi geçen haftalarda ki azim istek ve istikrardi hafiften kg verdik ilk 3 teyiz diye sanki gevsedik gibi.Unuttugunuz birşey var eğer biraz olsun ipin ucunu bırakırsak motivasyon gideeer kg lar gelir
Yanlış anlamayın kg aldık veremiyoruz demiyorum ama biz kg lu hatunlara söyle bir şey var biraz kg verdik mi hemen bi duraklama ağırdan alma başlıyor eski hızımizla devam etsek iyi ama sanki psikoloji yavaslayinca kg vermede yavaşlıyor lütfen tam gaz devam april ve deadline bizim için ne kadar uğraşıyorlar onların ve kendi cabamizi boşa cikarmayalim
benim hedefim 1 kiloooooben geldim kızlar geçen hafta herkes hedefine ulaşmış nerdeyse aferin bizebu haftaki hedefleri alalım
mlyt 1 kg demiş yokmu hedefi olan başkaben bu hafat azcık aşağıdan gelip 200 gr diyorum
Kızlar dünkü mesajları okudumda biraz kg verdik dıye hemen geri cekiliyoruz gibime geldi 1. Olduk sonra 3.olduk sonra 2.olduk bunların sebebi geçen haftalarda ki azim istek ve istikrardi hafiften kg verdik ilk 3 teyiz diye sanki gevsedik gibi.Unuttugunuz birşey var eğer biraz olsun ipin ucunu bırakırsak motivasyon gideeer kg lar gelir
Yanlış anlamayın kg aldık veremiyoruz demiyorum ama biz kg lu hatunlara söyle bir şey var biraz kg verdik mi hemen bi duraklama ağırdan alma başlıyor eski hızımizla devam etsek iyi ama sanki psikoloji yavaslayinca kg vermede yavaşlıyor lütfen tam gaz devam april ve deadline bizim için ne kadar uğraşıyorlar onların ve kendi cabamizi boşa cikarmayalim
Günaydın kızlar erkek arkadşımdan ikinci kez tekme yedim ama ayaktayım.Dahada hırslanmıs şekilde döndüm hedefim 1 kilo :)
umursama kız seni sallamayanı sende sallama ki ne kadar güçlü olduğunu görsün sen kimsin demiş kadar hissettir yoluna devam et seni daha çok hakeen insanlar olacak emin olBende şaşırdım bu sefer kendime ama beni seven ve destek olan insanlar var onu umursamamaya karar verdim :)
evet biz çabalarız az olursa bişey yapamayız tabi ama bırakmayacağını biliyorum çok iyi gidiyorsunKendi adima soyliyeyim gevseme yok bende aksine dahada idtikrarli ilerliyorum ama iki haftadada 1kilodan fazla verince 3. Hafta veremeyebilirim durma haftam olabilir diye 300 gram dedim yoksa yuksek verecegimi dusunuyorum ama bellide olmaz canim
iyi pazarlar canım bende çıkıcam birazdan yamerhaba kızlar.. dıarı çıkıcaz birazdan..
benim hedefim 1 kilooooo
ahh teşekkür ederim canıım sizin gibi güzel arkadaşlarım var şanslıyım ya :) Amin amin kuzumne güzel yazmışsın kız evet salmak yok yine aynı şekilde devam tabiki ama uğraşırda veremezsek normal demek istedik biz aprille ama pes etmek yok yaza az kaldı düğünler nişanlar tatiller bayramlar hepsi kapıda ya fıstık gibi giyinip gezmek var güzel elbiselerle yada gittiğimiz yerlerde karşılaştığımız insanlara gıpta ile bakıp ayn ne kadar yakışmış elbisesi bende böyle durmaz ya şuramdan buramdan taşar sanki demek var artık bunu biz belirleyeceğiz daha vaktimiz var ama elimizden geleni yapmalıyız
seni haketmediği kesin inşallah allah seni seni hakedebilecek kalbi ruhu yüzü herşeyiyle güzel insanlarla karşılaştırsın hatta beni ve benim gibi bekarlarıda dur araya kaynıyım duamı beğendim
umursama kız seni sallamayanı sende sallama ki ne kadar güçlü olduğunu görsün sen kimsin demiş kadar hissettir yoluna devam et seni daha çok hakeen insanlar olacak emin ol
Nasil not aliyoruz canim anlamadimkızlar 407. etaba kadar iyi kilo vermemiz şart takım karne notu alacağız herkes ayağını denk alsın geçen sefer takımcak sınıfta kaldık nerdeyse o kadar kötüydü 3 hafta elimizden gelenin en iyisiniş yapıpı notumuzu kurtaralım çalışkan öğrenciler olarak hadi bakalım gevşemek yok
evet cnm ben dün gece yatarken düşündüm bu hafta neler yapacağımıkızlar 407. etaba kadar iyi kilo vermemiz şart takım karne notu alacağız herkes ayağını denk alsın geçen sefer takımcak sınıfta kaldık nerdeyse o kadar kötüydü 3 hafta elimizden gelenin en iyisiniş yapıpı notumuzu kurtaralım çalışkan öğrenciler olarak hadi bakalım gevşemek yok
sealm canım eve yeni gelince sorunu yeni gördüm cuma listelerde sıralanıyoruz ya birinci ikinci diye her sıralamanın puan karşılığı var bende tam bilmiyorum editorumuz seabahar yapıyor belli aylarda takım notu alıyoruz ona göre 100 üzerindenNasil not aliyoruz canim anlamadim
Bir ay icerisinde alinan yuzdelerde dereceye giriyor yani..sealm canım eve yeni gelince sorunu yeni gördüm cuma listelerde sıralanıyoruz ya birinci ikinci diye her sıralamanın puan karşılığı var bende tam bilmiyorum editorumuz seabahar yapıyor belli aylarda takım notu alıyoruz ona göre 100 üzerinden
hmm tamam neyse bugün pazar hem haketmiştin zaten 750 grdan fazla vererek cumaya daha var dikkatli olursan bişeycikler olmazBir ay icerisinde alinan yuzdelerde dereceye giriyor yani..
Deadline ben bugun kacamagimi yedim hakkim vardiya bu hafta buyuk kizla sindirellaya gittik ee cinemq neysiz olmazondan yedim ama kilo vermemin odulu olarak bu hafta baskada yok
Eve gelene kadar yetti motivasyonum eve gelince ufaklik mahfetti beni cok anneci mizmiz kafami sisirdihmm tamam neyse bugün pazar hem haketmiştin zaten 750 grdan fazla vererek cumaya daha var dikkatli olursan bişeycikler olmazne güzel kızınla vakit geçirmişsin ayrıca sana bu motivasyon bir süre yeter bence
bende çok merak ediyorum o filmi kardeşim falan olsaydı gitsem diye düşünüyordum geçen hep küçükler girdi filme annesiyle falan of ya öyle filmleride severimEve gelene kadar yetti motivasyonum eve gelince ufaklik mahfetti beni cok anneci mizmiz kafami sisirdi
Kizlar bugun sindirellayi gorunce kendimi devkadin gibi hissettim o ne ince belliktir gerci bel bike yok ortada fragmano izleyin anlarsinizfilm bitince yerimden kalkasim gelmedi oderece yani guzeldide ayrica
afrodit hoşgeldinnKislaar ben geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?