Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kendi adima soyliyeyim gevseme yok bende aksine dahada idtikrarli ilerliyorum ama iki haftadada 1kilodan fazla verince 3. Hafta veremeyebilirim durma haftam olabilir diye 300 gram dedim yoksa yuksek verecegimi dusunuyorum ama bellide olmaz canim

merhaba kızlar.. dıarı çıkıcaz birazdan..
ben geldim kızlar geçen hafta herkes hedefine ulaşmış nerdeyse aferin bize bu haftaki hedefleri alalım
mlyt 1 kg demiş yokmu hedefi olan başka ben bu hafat azcık aşağıdan gelip 200 gr diyorum
benim hedefim 1 kilooooo

ne güzel yazmışsın kız evet salmak yok yine aynı şekilde devam tabiki ama uğraşırda veremezsek normal demek istedik biz aprille ama pes etmek yok yaza az kaldı düğünler nişanlar tatiller bayramlar hepsi kapıda ya fıstık gibi giyinip gezmek var güzel elbiselerle yada gittiğimiz yerlerde karşılaştığımız insanlara gıpta ile bakıp ayn ne kadar yakışmış elbisesi bende böyle durmaz ya şuramdan buramdan taşar sanki demek var artık bunu biz belirleyeceğiz daha vaktimiz var ama elimizden geleni yapmalıyız

Günaydın kızlar erkek arkadşımdan ikinci kez tekme yedim ama ayaktayım.Dahada hırslanmıs şekilde döndüm hedefim 1 kilo :)
seni haketmediği kesin inşallah allah seni seni hakedebilecek kalbi ruhu yüzü herşeyiyle güzel insanlarla karşılaştırsın hatta beni ve benim gibi bekarlarıda dur araya kaynıyım duamı beğendim
Bende şaşırdım bu sefer kendime ama beni seven ve destek olan insanlar var onu umursamamaya karar verdim :)
umursama kız seni sallamayanı sende sallama ki ne kadar güçlü olduğunu görsün sen kimsin demiş kadar hissettir yoluna devam et seni daha çok hakeen insanlar olacak emin ol

Kendi adima soyliyeyim gevseme yok bende aksine dahada idtikrarli ilerliyorum ama iki haftadada 1kilodan fazla verince 3. Hafta veremeyebilirim durma haftam olabilir diye 300 gram dedim yoksa yuksek verecegimi dusunuyorum ama bellide olmaz canim
evet biz çabalarız az olursa bişey yapamayız tabi ama bırakmayacağını biliyorum çok iyi gidiyorsun

merhaba kızlar.. dıarı çıkıcaz birazdan..

benim hedefim 1 kilooooo
iyi pazarlar canım bende çıkıcam birazdan ya off hedef büyük inşallah bakalım iddialı giriş bu haftaya

ahh teşekkür ederim canıım sizin gibi güzel arkadaşlarım var şanslıyım ya :) Amin amin kuzum

kızlar 407. etaba kadar iyi kilo vermemiz şart takım karne notu alacağız herkes ayağını denk alsın geçen sefer takımcak sınıfta kaldık nerdeyse o kadar kötüydü 3 hafta elimizden gelenin en iyisiniş yapıpı notumuzu kurtaralım çalışkan öğrenciler olarak hadi bakalım gevşemek yok

Nasil not aliyoruz canim anlamadim

evet cnm ben dün gece yatarken düşündüm bu hafta neler yapacağımı
bu ara süt ve süt ürünlerini azaltmıştım
yoğurt süt yumurtayı arttırıcam
suyuda azalttım onuda arttırıcam
yeşillik ve meyve daha fazla yer vericem
sebze aldım hatta bu akşam semizotu yapıcam
diyetisyen özellikle belirtmişti bana
semiz otu ve kabak müthiş kilo verdiriyo demişti sizinde aklınızda bulunsun

sabah 1 kase çorba
1 dilim ekmek
öğle 1 uskumru
çoban salata
ara 1 elma 1 y.çay
1 avuç b leblebi
1 kase çorba
1 b çayı
ara lıght süt
akşam tavuk ciğer
domates
çorba
ara nescafe
1t.kek
1-5 lt su

Dunku menum sabah maydanoz limonlusu
10.00 salata 1k.k peynir
1y.kpatatesomlet cay
yarimdilim kepekekmek
Oglen 14.00 1kofte 5.y.k makarna
17.00 2y.k bulgur 2y.k tavuk
2lt.su 45dkka tempolu yuruyus

Nasil not aliyoruz canim anlamadim
sealm canım eve yeni gelince sorunu yeni gördüm cuma listelerde sıralanıyoruz ya birinci ikinci diye her sıralamanın puan karşılığı var bende tam bilmiyorum editorumuz seabahar yapıyor belli aylarda takım notu alıyoruz ona göre 100 üzerinden

Bir ay icerisinde alinan yuzdelerde dereceye giriyor yani..
Deadline ben bugun kacamagimi yedim hakkim vardiya bu hafta buyuk kizla sindirellaya gittik ee cinemq neysiz olmazondan yedim ama kilo vermemin odulu olarak bu hafta baskada yok

Bir ay icerisinde alinan yuzdelerde dereceye giriyor yani..
Deadline ben bugun kacamagimi yedim hakkim vardiya bu hafta buyuk kizla sindirellaya gittik ee cinemq neysiz olmazondan yedim ama kilo vermemin odulu olarak bu hafta baskada yok
hmm tamam neyse bugün pazar hem haketmiştin zaten 750 grdan fazla vererek cumaya daha var dikkatli olursan bişeycikler olmaz ne güzel kızınla vakit geçirmişsin ayrıca sana bu motivasyon bir süre yeter bence

hmm tamam neyse bugün pazar hem haketmiştin zaten 750 grdan fazla vererek cumaya daha var dikkatli olursan bişeycikler olmaz ne güzel kızınla vakit geçirmişsin ayrıca sana bu motivasyon bir süre yeter bence
Eve gelene kadar yetti motivasyonum eve gelince ufaklik mahfetti beni cok anneci mizmiz kafami sisirdi
Kizlar bugun sindirellayi gorunce kendimi devkadin gibi hissettim o ne ince belliktir gerci bel bike yok ortada fragmano izleyin anlarsiniz film bitince yerimden kalkasim gelmedi oderece yani guzeldide ayrica

bende çok merak ediyorum o filmi kardeşim falan olsaydı gitsem diye düşünüyordum geçen hep küçükler girdi filme annesiyle falan of ya öyle filmleride severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…