Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

afrodit hoşgeldinn nasılsın bakalım nasıl gidiyor ne alemdesiniz bebişle
Hosbuldum canmmm cok iyiyiz yavas yavas burdayim diy benm gobis cikmaya basladi sanki:) durumumuz da cok iyi gecen hafta kontrolumuzu olduk dovn sendromu icin sukur risk yok denecek kadar dusuk cikti:) 3hafta sonrada kizmiyiz erkek mi onu gorucez insallah :) bizden haberler bole siz nasilsiniz kac kg gitti takimin durumu nasil:)

maşallah bu aralar çok iyiyiz motiveyiz tabi arada değişsede idare ediyoruz her zamanki gibi ay çok sevindim sağlıklı olsun inşallah cinsiyeti şimdilik çok önemli değil ama yinede insan merak ediyor olur canım yavaştan göbüş ilerki aylarda daha belli olacak çok kilo almazsan sıkıntı olmaz

Simdilik kilo almadim bakalim canm hatta 2kilo vermisim ilaclardan dolayi ishalim surekli Ama istah yerinde alirim mutlaka dikkat edicem artik:) cok iyi cok iyiiii hep iyi gidersiniz yaz geliyor bikiniler mayolar gundeme gelecek oyle deyin gaza gelin:)

kiloyu çok düşünme canım fazla almadığın sürece alman gerek bebişin sağlığı için tabi daha kilo lama zamanın gelmedi artık hızlanır muhtemel ama çok iyisin demekki ideal kiloyla geçirirsin bu hamileliği sen doğumdan sonrada fıstık gibi olursun kısa sürede

Bu arada kizlarin senin instagram varmi ekleyelim birbirimizi deadline
yok canım benim instagramım sosyal medyadan kaçış yaptım bir süre önce vardı da tekrar açarsam hesabımı haber veririm ama sevmediğim insanları ekledim biraz bişeyler oldu sinir oldum kapattım

yok canım benim instagramım sosyal medyadan kaçış yaptım bir süre önce vardı da tekrar açarsam hesabımı haber veririm ama sevmediğim insanları ekledim biraz bişeyler oldu sinir oldum kapattım
Bende oyle durumlarda engeli basiyorum vallahi hic ugrasamam en guzelini yapmissin

Ayy insallah canm bnm agzin bal yesin:)

Dunku menum sabah maydanoz limonlusu
10.00 salata 1k.k peynir
1y.kpatatesomlet cay
yarimdilim kepekekmek
Oglen 14.00 1kofte 5.y.k makarna
17.00 2y.k bulgur 2y.k tavuk
2lt.su 45dkka tempolu yuruyus
burcum sankim protein az alıyormuşsun gibi geliyor bana. bak ortine her öğün protein almaya çalışıyorum evdeysem. sen de dikkat et kuzum. az kalori alıyorsun ama hep karbonhidrat nerdeyse. şöyle bi süt iç, ayran ekle menülere, yoğurt ye...

dünkü menüm
07:00 1 armut, 5 badem
11:00 2 h. yumurta, 1 domates, yarım kk peynir, 5 badem
13:00 5-6 kuru kayısı kadar meyve mix
16:30 5-6 sarma, 1 kase çorba, 2 minik köfte, az salata

su: 2,5lt, spor:45dk eliptik, 30dk yürüyüş

bugün de fitness e başladım (evde) 5dk dayandım, zordu baya. kızım ağladı sonra, bırakmak zorunda kaldım

Dünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 haşlanmış yumurta 3 tane zeytin sebze
10.30 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 5 tane sarma Salata 1 kepçe çorba
15.00 10 tane fındık
17.00 firinda kızarmış patates toplam 1 patates 1 büyük kase yoğurt
1.5lt su dün bel ağrısı yüzünden yuruyemedim spor yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…