Hosbuldum canmmm cok iyiyiz yavas yavas burdayim diy benm gobis cikmaya basladi sanki:) durumumuz da cok iyi gecen hafta kontrolumuzu olduk dovn sendromu icin sukur risk yok denecek kadar dusuk cikti:) 3hafta sonrada kizmiyiz erkek mi onu gorucez insallah :) bizden haberler bole siz nasilsiniz kac kg gitti takimin durumu nasil:)afrodit hoşgeldinnnasılsın bakalım nasıl gidiyor ne alemdesiniz bebişle
Ne cekiniyosum yanimda iki sevgili vardi gocamanbende çok merak ediyorum o filmi kardeşim falan olsaydı gitsem diye düşünüyordum geçen hep küçükler girdi filme annesiyle falan of ya öyle filmleride severim
maşallah bu aralar çok iyiyiz motiveyiz tabi arada değişsede idare ediyoruz her zamanki gibiHosbuldum canmmm cok iyiyiz yavas yavas burdayim diy benm gobis cikmaya basladi sanki:) durumumuz da cok iyi gecen hafta kontrolumuzu olduk dovn sendromu icin sukur risk yok denecek kadar dusuk cikti:) 3hafta sonrada kizmiyiz erkek mi onu gorucez insallah :) bizden haberler bole siz nasilsiniz kac kg gitti takimin durumu nasil:)
Ne cekiniyosum yanimda iki sevgili vardi gocamansende git izle madem seviyosun
Benim kiz icin gitmeseydim kocan kadar konusa giderdimgerçekten mi belki giderim bu aralar vizyonda güzel filmler var ya neye gitsem karar vermeliyim
Simdilik kilo almadim bakalim canm hatta 2kilo vermisim ilaclardan dolayi ishalim surekli Ama istah yerinde alirim mutlaka dikkat edicem artik:) cok iyi cok iyiiii hep iyi gidersiniz yaz geliyor bikiniler mayolar gundeme gelecek oyle deyin gaza gelin:)maşallah bu aralar çok iyiyiz motiveyiz tabi arada değişsede idare ediyoruz her zamanki gibiay çok sevindim sağlıklı olsun inşallah cinsiyeti şimdilik çok önemli değil ama yinede insan merak ediyor olur canım yavaştan göbüş ilerki aylarda daha belli olacak çok kilo almazsan sıkıntı olmaz
evet ya onuda merak ediyorum ona gidebilirim vakit bulursamBenim kiz icin gitmeseydim kocan kadar konusa giderdim
kiloyu çok düşünme canım fazla almadığın sürece alman gerek bebişin sağlığı için tabi daha kilo lama zamanın gelmedi artık hızlanır muhtemel ama çok iyisin demekki ideal kiloyla geçirirsin bu hamileliği sen doğumdan sonrada fıstık gibi olursun kısa süredeSimdilik kilo almadim bakalim canm hatta 2kilo vermisim ilaclardan dolayi ishalim surekli Ama istah yerinde alirim mutlaka dikkat edicem artik:) cok iyi cok iyiiii hep iyi gidersiniz yaz geliyor bikiniler mayolar gundeme gelecek oyle deyin gaza gelin:)
yok canım benim instagramım sosyal medyadan kaçış yaptım bir süre önce vardı da tekrar açarsam hesabımı haber veririm ama sevmediğim insanları ekledim biraz bişeyler oldu sinir oldum kapattımBu arada kizlarin senin instagram varmi ekleyelim birbirimizi deadline
Bende oyle durumlarda engeli basiyorum vallahi hic ugrasamamyok canım benim instagramım sosyal medyadan kaçış yaptım bir süre önce vardı da tekrar açarsam hesabımı haber veririm ama sevmediğim insanları ekledim biraz bişeyler oldu sinir oldum kapattım
Ayy insallah canm bnm agzin bal yesin:)kiloyu çok düşünme canım fazla almadığın sürece alman gerek bebişin sağlığı için tabi daha kilo lama zamanın gelmedi artık hızlanır muhtemel ama çok iyisin demekki ideal kiloyla geçirirsin bu hamileliği sen doğumdan sonrada fıstık gibi olursun kısa sürede
burcum sankim protein az alıyormuşsun gibi geliyor bana. bak ortine her öğün protein almaya çalışıyorum evdeysem. sen de dikkat et kuzum. az kalori alıyorsun ama hep karbonhidrat nerdeyse. şöyle bi süt iç, ayran ekle menülere, yoğurt ye...Dunku menum sabah maydanoz limonlusu
10.00 salata 1k.k peynir
1y.kpatatesomlet cay
yarimdilim kepekekmek
Oglen 14.00 1kofte 5.y.k makarna
17.00 2y.k bulgur 2y.k tavuk
2lt.su 45dkka tempolu yuruyus
günaydın canım... benim için günlerin pek farkı yok zatenGünaydın her ne kadar bana aymasadagüzel p.tesiler dilerim...
Günaydın canım niye aymadi sanaGünaydın her ne kadar bana aymasadagüzel p.tesiler dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?