Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydınlar olsun kızlar...
Dünkü menüm:
sabah(10:00) 1 tane pasta tabağı büyüklüğünde, yufka kadar ince olmayan yöresel ekmek, 3 cherry domates, 2kk peynir, 1çk bal
akşam(16:00) 3 yk mantı, 1 kase yoğurt, 2yk yeşil salata.
ara(19:30) 3 eti form, çay

Yunurta hemen hemen hergun yiyorum canim sut enaz 1cay bardagi iciyorum sutu yazmayi unutuyorum cogu zaman canim
Ben sut canavariyim diyetten once 1lt gunde icmisligim var ama haklisin hergun icmeye dikkat edecegim

kızlar içime öküz oturmuş gibi. yapacağım bi ton iş var, kızım 1sn susmuyor, yemeğe saldırıyorum doyamıyorum

kızlar içime öküz oturmuş gibi. yapacağım bi ton iş var, kızım 1sn susmuyor, yemeğe saldırıyorum doyamıyorum
Dunde bende aynen senin dedigin gibiydim onume ne gelirsek yemek istercesine icimde dedigin heyvan vardi
Kizimda aglayip zirliyordu biran pisikopata baglandim bi bagirmisim sonra kendime geldim vallahiama sakin o okuzu dinleme yoksa pisman olursun

Dunde bende aynen senin dedigin gibiydim onume ne gelirsek yemek istercesine icimde dedigin heyvan vardi
Kizimda aglayip zirliyordu biran pisikopata baglandim bi bagirmisim sonra kendime geldim vallahiama sakin o okuzu dinleme yoksa pisman olursun
içimizdeki öküze dur demeliyiz az kaldı zaten hep onu dinlediğimizden böyleyiz biz dışarda o incecik kadınlar neden hep öyle kalıyorlar bizim gibi yemeğe saldırmadıkları için biraz zor oluyor ama yemek uemekten başka kafamızı dağıtacak şeyler yapmalıyız bu durumda müzüik dinlemek dışarı çıkmak gibi alın bebişleri dışarı çıkın en güzeli kafanızı dağıtmaya çalışın

neyse müsli koydum bi tabak yavaş yavaş yerim artık

hava soğuk canım yaa. eşim de işe gitmeye karar verdi bugün. yalnız da yürüyemem ki... 7kaşık müsli koydum tabağa tek tek cips gibi yiyorum

hava soğuk canım yaa. eşim de işe gitmeye karar verdi bugün. yalnız da yürüyemem ki... 7kaşık müsli koydum tabağa tek tek cips gibi yiyorum
evet çocuklada çıkılmaz soğuksa o zaman müzik aç evde oyun havası falan al kızını kucağına onu hoplat zıplat oynat ben evde kimse olmayınca öyle yapıyorum biri görse bu kız deli der oynamayıda bilemem zaten kendi çapımda takılıyorummüsli güzel fikirmiş birde elmaları ince yuvarlak yuvarlak doğrayıp tarçın serpip fırında kurutabilirsin tadı çok güzel oluyormuş sağlıklı cips aklında bulunsun

neyse müsli koydum bi tabak yavaş yavaş yerim artık
3qksam sutve musli karisimiyla ogunumu atladim ve kilo vermem dahada hozlanmisti carsamba persembe yine aynisini yapicam ins.75 tam olsam super olur ve 75 olunca yoliyecegim tatliyi sabirsizlikla bekliyorum

3qksam sutve musli karisimiyla ogunumu atladim ve kilo vermem dahada hozlanmisti carsamba persembe yine aynisini yapicam ins.75 tam olsam super olur ve 75 olunca yoliyecegim tatliyi sabirsizlikla bekliyorum
arada böyle yapıp arada normal öğün yaparsan daha etkili olur vucut bir süre sonra alışıyor ya aklında olsun ama güzel fikirmiş

Bak bu fikri begendim guzelmis aklimda bulunsun

Bu kizlara be oldu boyle dahada aska gelecekleri yerde ortalikta degiller 3hafta ustuste ilk3e girmemiz ne guzel haydin kizlar aylik dereceyede girelim

Merhabaa ben geldiimm dünki menüüm 9.00 bir dilim ekmek bir domates8 zeytin ve kepekle krep
12.00 bir tabak kıymalı menemen ve ayran
19.00 bir tabak fasulye bir tabak salata ve bir bardak ayran
2 lt su 15 dk bisiklet 50 squat 30 sn plank 30 mekik 30 bacak hareketi

Bu kizlara be oldu boyle dahada aska gelecekleri yerde ortalikta degiller 3hafta ustuste ilk3e girmemiz ne guzel haydin kizlar aylik dereceyede girelim
evet ya kayıplara karıştılar inşallah herşey yolundadır neysem biz varız idare ediyoruz gelisinler ifadelerini alalım

selamlar canlaaarrrr..
evişi yemek çocuk ancak girebildim

2 gündür wc ye çıkamama rağmen eksideyimmm..
dünkü menüm
10:00 2 dilim peynir, 3 çeri domates, yarımdan az salatalık, sucuklu yumurta
16:00 ciğer tava, 1 kaşık pilav
19:00 2 ceviz, 3 dilim muz, 2 kayısı
toplam 1100 kalori, kh değeri 40
su 3 lt
spor yok tüm gün dışardaydık , bu sefer genç odası baktık..
yavaş yavaş evi toplamaya başlıycam, nisan sonu gibi taşınıcaz kısmetse..

off spor yapmalıyım üşeniyorum.. daha çamaşır asıcam banyoyu temizliycem, yemek yapçam.. pazartesi sendromunu evde yaşayacağımı düşünmezdim hiç.. allah biliyır ya çalışmaya başlamak istemiyorum hiç ben ev kadını olmak istiyorum.. evimde kuzumla vakit geçireyim ben büyüteyim onu, emekler yapayım aşkıma kuzularıma.. ama mecbur çalışıcaz.. aslında daha ekime çooookkk vaaarrr..o zamana kadar evde keyif benimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…