Yunurta hemen hemen hergun yiyorum canim sut enaz 1cay bardagi iciyorum sutu yazmayi unutuyorum cogu zaman canimburcum sankim protein az alıyormuşsun gibi geliyor bana. bak ortine her öğün protein almaya çalışıyorum evdeysem. sen de dikkat et kuzum. az kalori alıyorsun ama hep karbonhidrat nerdeyse. şöyle bi süt iç, ayran ekle menülere, yoğurt ye...
Dunde bende aynen senin dedigin gibiydim onume ne gelirsek yemek istercesine icimde dedigin heyvan vardikızlar içime öküz oturmuş gibi. yapacağım bi ton iş var, kızım 1sn susmuyor, yemeğe saldırıyorum doyamıyorum
Dunde bende aynen senin dedigin gibiydim onume ne gelirsek yemek istercesine icimde dedigin heyvan vardi
Kizimda aglayip zirliyordu biran pisikopata baglandim bi bagirmisim sonra kendime geldim vallahiama sakin o okuzu dinleme yoksa pisman olursun
içimizdeki öküze dur demeliyiz az kaldı zaten hep onu dinlediğimizden böyleyiz biz dışarda o incecik kadınlar neden hep öyle kalıyorlar bizim gibi yemeğe saldırmadıkları için biraz zor oluyor ama yemek uemekten başka kafamızı dağıtacak şeyler yapmalıyız bu durumda müzüik dinlemek dışarı çıkmak gibi alın bebişleri dışarı çıkın en güzeli kafanızı dağıtmaya çalışınkızlar içime öküz oturmuş gibi. yapacağım bi ton iş var, kızım 1sn susmuyor, yemeğe saldırıyorum doyamıyorum
hava soğuk canım yaa. eşim de işe gitmeye karar verdi bugün. yalnız da yürüyemem ki... 7kaşık müsli koydum tabağa tek tek cips gibi yiyorumiçimizdeki öküze dur demeliyiz az kaldı zaten hep onu dinlediğimizden böyleyiz biz dışarda o incecik kadınlar neden hep öyle kalıyorlar bizim gibi yemeğe saldırmadıkları için biraz zor oluyor ama yemek uemekten başka kafamızı dağıtacak şeyler yapmalıyız bu durumda müzüik dinlemek dışarı çıkmak gibi alın bebişleri dışarı çıkın en güzeli kafanızı dağıtmaya çalışın
evet çocuklada çıkılmaz soğuksa o zaman müzik aç evde oyun havası falan al kızını kucağına onu hoplat zıplat oynathava soğuk canım yaa. eşim de işe gitmeye karar verdi bugün. yalnız da yürüyemem ki... 7kaşık müsli koydum tabağa tek tek cips gibi yiyorum
3qksam sutve musli karisimiyla ogunumu atladim ve kilo vermem dahada hozlanmisti carsamba persembe yine aynisini yapicam ins.neyse müsli koydum bi tabak yavaş yavaş yerim artık
arada böyle yapıp arada normal öğün yaparsan daha etkili olur vucut bir süre sonra alışıyor ya aklında olsun ama güzel fikirmiş3qksam sutve musli karisimiyla ogunumu atladim ve kilo vermem dahada hozlanmisti carsamba persembe yine aynisini yapicam ins.75 tam olsam super olur ve 75 olunca yoliyecegim tatliyi sabirsizlikla bekliyorum
Bak bu fikri begendim guzelmis aklimda bulunsunevet çocuklada çıkılmaz soğuksa o zaman müzik aç evde oyun havası falan al kızını kucağına onu hoplat zıplat oynatben evde kimse olmayınca öyle yapıyorum biri görse bu kız deli der oynamayıda bilemem zaten kendi çapımda takılıyorum müsli güzel fikirmiş birde elmaları ince yuvarlak yuvarlak doğrayıp tarçın serpip fırında kurutabilirsin tadı çok güzel oluyormuş sağlıklı cips aklında bulunsun
Bu kizlara be oldu boyle dahada aska gelecekleri yerde ortalikta degiller 3hafta ustuste ilk3e girmemiz ne guzel haydin kizlar aylik dereceyede girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?