- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım malesefff hiç haber yok bende çok merak ediyorummkızlar @dalin26 den haber alan var mı yaa
evi öyle bi dağıttım ki adım ataca yer kalmadı. kıyafetleri çıkardım. atılacak, verilecekler, offffff bütün salon kıyafet dolu. dans edecek yer de kalmadı. eşim gelsin, bebişi verip işe girişcem. bu kızla iş yapmak imkansızevet çocuklada çıkılmaz soğuksa o zaman müzik aç evde oyun havası falan al kızını kucağına onu hoplat zıplat oynatben evde kimse olmayınca öyle yapıyorum biri görse bu kız deli der oynamayıda bilemem zaten kendi çapımda takılıyorum müsli güzel fikirmiş birde elmaları ince yuvarlak yuvarlak doğrayıp tarçın serpip fırında kurutabilirsin tadı çok güzel oluyormuş sağlıklı cips aklında bulunsun
ben de çalışmak istiyorum gel yer değiştirelim. şu ev işi yerine 10-12 saat kendi işimde çalışmayı tercih ederim. sanırım seneye kadar bi yardımcı alıp, kendi iş yerimi açıcam. çok sıkıldım evdenoff spor yapmalıyım üşeniyorum.. daha çamaşır asıcam banyoyu temizliycem, yemek yapçam.. pazartesi sendromunu evde yaşayacağımı düşünmezdim hiç.. allah biliyır ya çalışmaya başlamak istemiyorum hiç ben ev kadını olmak istiyorum.. evimde kuzumla vakit geçireyim ben büyüteyim onu, emekler yapayım aşkıma kuzularıma.. ama mecbur çalışıcaz.. aslında daha ekime çooookkk vaaarrr..o zamana kadar evde keyif benimdir..
ben de taşınmak için toplanıcam ama nerdee.. vakit bulamadım bugün.. şimdi uyuyorken sporumu yaptım, birazdan uyanır, sonra oğluşum okuldan gelir..evi öyle bi dağıttım ki adım ataca yer kalmadı. kıyafetleri çıkardım. atılacak, verilecekler, offffff bütün salon kıyafet dolu. dans edecek yer de kalmadı. eşim gelsin, bebişi verip işe girişcem. bu kızla iş yapmak imkansız
ben de çalışmak istiyorum gel yer değiştirelim. şu ev işi yerine 10-12 saat kendi işimde çalışmayı tercih ederim. sanırım seneye kadar bi yardımcı alıp, kendi iş yerimi açıcam. çok sıkıldım evden
hoşgeldin nasılsın canım ? bende bikaç gündür uğrayamadım iş yoğunluğu haftasonu misafir derkenBen geldim
Hoş buldum canım yokluğun belli oluyorduhoşgeldin nasılsın canım ? bende bikaç gündür uğrayamadım iş yoğunluğu haftasonu misafir derken
April canım benim hedef 1 kg Bu sefer çıta yi yüksek tuttumHAFTALIK HEDEF TABLOSU
bakalım kimler sınıfı geçmiş???
ApriL_2007 : 500 gr
jasmine53 : 500 gr
ispanyol : 800 gr
dagatesi : 400 gr
deadline : 500 gr
michi : 900 gr
gunessel : 500 gr
busra-88 : 1 kg
winchester : 500 gr
dalin26 : 1 kg
mlyt : 500 gr
Burcu_87 : 1 kg
KIZLAR HATIRLAYALIM BAKALIM YENİDEN...
benim içinde öyle oluyor eksiklik hissediyorum gelmeyince aklım hepp burada ama ikiarada birderede yazılanların hepsini okuyorum ne kadar yoğun olsamdaHoş buldum canım yokluğun belli oluyordu
tamam kuşum ekliyeceğim zaten birazdanApril canım benim hedef 1 kg Bu sefer çıta yi yüksek tuttum
Aslında o kadar alismisiz ki buraya gelmezsek büyük eksiklik oluyorbenim içinde öyle oluyor eksiklik hissediyorum gelmeyince aklım hepp burada ama ikiarada birderede yazılanların hepsini okuyorum ne kadar yoğun olsamda
Kesinlikle gidicek canım 400 gitti bile bu sefer olucak tabi sizlerin sayesindetamam kuşum ekliyeceğim zaten birazdanozaman napıon devam bakalım gidecek mi o 1kg
biz ve sendeki azim sayesindeKesinlikle gidicek canım 400 gitti bile bu sefer olucak tabi sizlerin sayesinde
april ben şey ımmm kilo almışım yani bugün tartıldım ya çok utanıyorumtamam kuşum ekliyeceğim zaten birazdanozaman napıon devam bakalım gidecek mi o 1kg
tamam yaramaz kızımız da geldiapril ben şey ımmm kilo almışım yani bugün tartıldım ya çok utanıyorumneden oldu ki gerçi hafta içi misafirim varken bişeyler kaçırmıştım tartıya yeni yansıdı cuma kilo verdim diye dolaşıyodum kapak oldu ay ben bu cumaya tekrar o grları verip birde üstüne 200 gr daha vermeliyim hedefimi -200 demiştim ya
Teşekkür ediyorum canım bende senin ve bütün takimlabiz ve sendeki azim sayesindebaşarılar seninle gurur duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?