Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evi öyle bi dağıttım ki adım ataca yer kalmadı. kıyafetleri çıkardım. atılacak, verilecekler, offffff bütün salon kıyafet dolu. dans edecek yer de kalmadı. eşim gelsin, bebişi verip işe girişcem. bu kızla iş yapmak imkansız

ben de çalışmak istiyorum gel yer değiştirelim. şu ev işi yerine 10-12 saat kendi işimde çalışmayı tercih ederim. sanırım seneye kadar bi yardımcı alıp, kendi iş yerimi açıcam. çok sıkıldım evden

ben de taşınmak için toplanıcam ama nerdee.. vakit bulamadım bugün.. şimdi uyuyorken sporumu yaptım, birazdan uyanır, sonra oğluşum okuldan gelir..
yarın temizlik yapmayacağım başlarım bir ucundan artık..
ben de bazen sıkılıyorum evde ama kuzumu düşününce evde onunla olmak daha lkeyifli geliyor.. ilk kuzumda da 8 aylıkken başladım ama işim çok yoğundu nöbet de vardı.. bir de o memeye çok düşkündü..nöbetteyken bazen gece 3-4 de kvler taksi tutup getirilerdi emzirmeye..çok ağlardı sabahları kuzum.. biraz dert oldu o içime.. o yüzden bunda hiç istemiyorum gitmeyi.. bir de ben 2 sene evimden eşimden ayrı kaldım özledim evde olmayı ,eşimi beklemeyi ona yemek yapmayı falan..

HAFTALIK HEDEF TABLOSU
bakalım kimler sınıfı geçmiş???

ApriL_2007 : 500 gr
jasmine53 : 500 gr
ispanyol : 800 gr
dagatesi : 400 gr
deadline : 500 gr
michi : 900 gr
gunessel : 500 gr
busra-88 : 1 kg
winchester : 500 gr
dalin26 : 1 kg
mlyt : 500 gr
Burcu_87 : 1 kg

KIZLAR HATIRLAYALIM BAKALIM YENİDEN...

April canım benim hedef 1 kg Bu sefer çıta yi yüksek tuttum

tamam kuşum ekliyeceğim zaten birazdanozaman napıon devam bakalım gidecek mi o 1kg
april ben şey ımmm kilo almışım yani bugün tartıldım ya çok utanıyorum neden oldu ki gerçi hafta içi misafirim varken bişeyler kaçırmıştım tartıya yeni yansıdı cuma kilo verdim diye dolaşıyodum kapak oldu ay ben bu cumaya tekrar o grları verip birde üstüne 200 gr daha vermeliyim hedefimi -200 demiştim ya

tamam yaramaz kızımız da geldisen vermede o kiloyu ben sana sorarımsakın artıyla gelme cuma günü

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

ApriL_2007 : 200 gr
jasmine53 : 500 gr
ispanyol : 1 kg
dagatesi :
deadline : 200 gr
michi :
gunessel : 300 gr
busra-88 : 500 gr
winchester : 1 kg
dalin26 :
mlyt : 1 kg
Burcu_87 : 300 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…