hmm yaramazlık yapmasam şimdiye çoktan mezun olmuştum ben apriltamam yaramaz kızımız da geldisen vermede o kiloyu ben sana sorarım sakın artıyla gelme cuma günü
april mlyt ve michiyi bir üst gruba geçir canısı onlar kademe atladıgruplar
90-80 arası
ApriL_2007
mlyt
darned
80-70 arası
@jasmine53
@ispanyol
@delidivaneoldum
@dalin26
70-60 arası
winchesterr
deadline
@dagatesi
@Michi
60 altı
@Pridee izinli
ya bendede artı çıkıyo ne oluyo kızlar kaçamakta yapmadım normal beslendimapril ben şey ımmm kilo almışım yani bugün tartıldım ya çok utanıyorumneden oldu ki gerçi hafta içi misafirim varken bişeyler kaçırmıştım tartıya yeni yansıdı cuma kilo verdim diye dolaşıyodum kapak oldu ay ben bu cumaya tekrar o grları verip birde üstüne 200 gr daha vermeliyim hedefimi -200 demiştim ya
mezun olmanı isterim ama gitmeni istememhmm yaramazlık yapmasam şimdiye çoktan mezun olmuştum ben aprilama vercem ya az kaldı zaten yaz geldi bizrz daha oyalanmak istemiyorum ben hep bu rakadaşlarım bozuyor benim düzeni ya
gerçektende öyle siteye girmesem laptopu bile açmıcam o dereceAslında o kadar alismisiz ki buraya gelmezsek büyük eksiklik oluyor
ayyy laf aramızda bende artıdayım bugün 200 gramcık ama yarından itibaren sıkacağım gidecek aman kimsee duymasınya bendede artı çıkıyo ne oluyo kızlar kaçamakta yapmadım normal beslendim
ama wc sorunu var onu nasıl çözcem
kayısı yıyorum sut içiyorum tık yok
ama bide ilacım bitmişti bnm o yüzdende olabilir bugün aldım
cumaya kadar elimden geleni yapıcam ama artı çıkarsam ne olur kızmayın kızlar
bu arada beni 2 aydır görmeyen bi arkadaşıma resim attım gözlerine inanamadı çok kilo vermişsin bravo dedi
bi ben anlamıyorum he verdiğimi
bende sosyal medyada takılmıyorum zaten artık birtek burası vargerçektende öyle siteye girmesem laptopu bile açmıcam o derece
tamam aprilim ya uymuyorum ama yatılı olunca herşey değişiyor sıkıntı orda benimmezun olmanı isterim ama gitmeni istememo arkadaşlarına sen uyma bakim
sosyal medya mı oraya zaman kalmıyor vallabende sosyal medyada takılmıyorum zaten artık birtek burası var
tamam aprilim ya uymuyorum ama yatılı olunca herşey değişiyor sıkıntı orda benim
Seni dünkü misafir yaktı soylim sanaayyy laf aramızda bende artıdayım bugün 200 gramcık ama yarından itibaren sıkacağım gidecek aman kimsee duymasınbenimde öyle çok farkeden var ama ben yoo vermedim diyommmm
Ben ev hanımı olmama rağmen yinede zaman sıkıntım oluyor ama inanirmisiniz is arasında bile gözüm burda bağımlılık yaptınız resmengerçektende öyle siteye girmesem laptopu bile açmıcam o derece
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasıl oldunBen geldim nasılsınız kızlar :)
bugün gittim doktora sinüzitlerim felaket olmus yine bugün iyiyim ya :)Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasıl oldun
Çok şükür dikkat et kendine canımbugün gittim doktora sinüzitlerim felaket olmus yine bugün iyiyim ya :)
inşallah cumaya kadar eksiye düşerizayyy laf aramızda bende artıdayım bugün 200 gramcık ama yarından itibaren sıkacağım gidecek aman kimsee duymasınbenimde öyle çok farkeden var ama ben yoo vermedim diyommmm
kuzum hemende anladın evet onlar yaktı birazcık kaçamaklarım oldu hakkımı kullanayım dedim.tabi hemende tartıda gözüktüSeni dünkü misafir yaktı soylim sana
Bide en iyisini yapıyorsun kg verdim desen nasıl olsa verdin bi kereden bişey olmaz derler
inşallah canım bütün çabamız da oinşallah cumaya kadar eksiye düşeriz
bende öyle diyorum birazda insan başkasından duyunca daha bi mutlu oluyo emeklerinin karşılığını almış gibi oluyorsun
heheehh dillerdeyizBen ev hanımı olmama rağmen yinede zaman sıkıntım oluyor ama inanirmisiniz is arasında bile gözüm burda bağımlılık yaptınız resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?