Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam yaramaz kızımız da geldisen vermede o kiloyu ben sana sorarımsakın artıyla gelme cuma günü
hmm yaramazlık yapmasam şimdiye çoktan mezun olmuştum ben april ama vercem ya az kaldı zaten yaz geldi bizrz daha oyalanmak istemiyorum ben hep bu rakadaşlarım bozuyor benim düzeni ya

gruplar

90-80 arası ...........
ApriL_2007
gunessel

80-70 arası............
mlyt
jasmine53
ispanyol
delidivaneoldum
dalin26

70-60 arası .............
winchesterr
deadline
dagatesi

60 altı............
michi
Pridee izinli

ya bendede artı çıkıyo ne oluyo kızlar kaçamakta yapmadım normal beslendim
ama wc sorunu var onu nasıl çözcem
kayısı yıyorum sut içiyorum tık yok
ama bide ilacım bitmişti bnm o yüzdende olabilir bugün aldım
cumaya kadar elimden geleni yapıcam ama artı çıkarsam ne olur kızmayın kızlar
bu arada beni 2 aydır görmeyen bi arkadaşıma resim attım gözlerine inanamadı çok kilo vermişsin bravo dedi
bi ben anlamıyorum he verdiğimi

hmm yaramazlık yapmasam şimdiye çoktan mezun olmuştum ben april ama vercem ya az kaldı zaten yaz geldi bizrz daha oyalanmak istemiyorum ben hep bu rakadaşlarım bozuyor benim düzeni ya
mezun olmanı isterim ama gitmeni istememo arkadaşlarına sen uyma bakim

ayyy laf aramızda bende artıdayım bugün 200 gramcık ama yarından itibaren sıkacağım gidecek aman kimsee duymasın benimde öyle çok farkeden var ama ben yoo vermedim diyommmm

ayyy laf aramızda bende artıdayım bugün 200 gramcık ama yarından itibaren sıkacağım gidecek aman kimsee duymasın benimde öyle çok farkeden var ama ben yoo vermedim diyommmm
Seni dünkü misafir yaktı soylim sana
Bide en iyisini yapıyorsun kg verdim desen nasıl olsa verdin bi kereden bişey olmaz derler

inşallah cumaya kadar eksiye düşeriz
bende öyle diyorum birazda insan başkasından duyunca daha bi mutlu oluyo emeklerinin karşılığını almış gibi oluyorsun

Seni dünkü misafir yaktı soylim sana
Bide en iyisini yapıyorsun kg verdim desen nasıl olsa verdin bi kereden bişey olmaz derler
kuzum hemende anladın evet onlar yaktı birazcık kaçamaklarım oldu hakkımı kullanayım dedim.tabi hemende tartıda gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…