Tartidan kaçmaz canım tabi benden dekuzum hemende anladın evet onlar yaktı birazcık kaçamaklarım oldu hakkımı kullanayım dedim.tabi hemende tartıda gözüktü
İyi geceler canım grsrssssKızlar herkese iyi geceler erken yatalim erken kalkalim enerji dolu olalım
aynı sorun bende de var.. yulaf kepeği veya ezmesi yiycem bugün..ya bendede artı çıkıyo ne oluyo kızlar kaçamakta yapmadım normal beslendim
ama wc sorunu var onu nasıl çözcem
kayısı yıyorum sut içiyorum tık yok
ama bide ilacım bitmişti bnm o yüzdende olabilir bugün aldım
cumaya kadar elimden geleni yapıcam ama artı çıkarsam ne olur kızmayın kızlar
bu arada beni 2 aydır görmeyen bi arkadaşıma resim attım gözlerine inanamadı çok kilo vermişsin bravo dedi
bi ben anlamıyorum he verdiğimi
Canım menün güzel ama sen iyi değilsin herhalde kötü birsey yok inşallah anlatmak istersen yardimci olmaya çalışırızGünay:ınlar olsun kızlar.. Dünkü menüm:
sabah(08:15) tost ekmeğiyle tost, içi karışık:domates, biber, peynir ve salam, 1 limonlu çay..
öğle(12:30) salata- 2 yk mor lahana, 2yk kısır, 2 yk zeytinyağlı fasulye, 1 yk süzme yoğurt.
ara(15:00) 1 elma
akşam(19:30) 4 kaşık makarna..
1,5 saat spor.. 1,5 lt su..
kızlar bu aralar pek iyi değilim.. sitede oluyorum genelde ama ya okuyamıyorum, ya da yazmak istemiyorum. Kusura bakmayın.. Kendinize iyi bakın..
Sağolasın canım..Canım menün güzel ama sen iyi değilsin herhalde kötü birsey yok inşallah anlatmak istersen yardimci olmaya çalışırız
Hepimizin oluyor canım çok normal bazen hayata ara vermek ister insan ama sakın unutma biz burda ve yanındayız canimSağolasın canım..
Benimkisi biraz hatta tamamen psikolojik.. zayıflamaya çalışıyorum bir yandan , bebiş için uğraşıyorum öte yandan.. biraz daraldım sanırım.. ara ara dönemlerim olur benim.. yine öyle bir zamana denk geldim sanırım...
Kuzum canımmmm lütfen bozma moralini yalnıZ değilsin hepimiz aynıyızzzSağolasın canım..
Benimkisi biraz hatta tamamen psikolojik.. zayıflamaya çalışıyorum bir yandan , bebiş için uğraşıyorum öte yandan.. biraz daraldım sanırım.. ara ara dönemlerim olur benim.. yine öyle bir zamana denk geldim sanırım...
canım benimm neden iyi değilsin kii yapabileceğimiz bir şey var mııGünay:ınlar olsun kızlar.. Dünkü menüm:
sabah(08:15) tost ekmeğiyle tost, içi karışık:domates, biber, peynir ve salam, 1 limonlu çay..
öğle(12:30) salata- 2 yk mor lahana, 2yk kısır, 2 yk zeytinyağlı fasulye, 1 yk süzme yoğurt.
kızlar bu aralar pek iyi değilim.. sitede oluyorum genelde ama ya okuyamıyorum, ya da yazmak istemiyorum. Kusura bakmayın.. Kendinize iyi bakın..
gayet iyi olmuş menün canım..Günaydın herkese dünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek 2 dilim peynir
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 yarım porsiyon dürum
16.00 yarım yeşil elma
Aksam 18.30 1 porsiyon ızgara tavuk 1 bardak ayran
Malesef belim yüzünden yine spor yok
Ama su 2 lt oldu
üzülme nolursun.. yaz bize dök içini daha iyi gelecektir sana..Sağolasın canım..
süpersin kuzucumGünaydın kızlaar dünki menüm bir ince dilim reçelli ekmek bir kepekle krep 1 domates birazcık marul ve şekersiz çay
12.00 bir tabak acılı tarhana çorbası ,bir tabakda menemen
18.00 bir tabak domates çorbası,2 parça tavuk ızgara,1 yk makarna
2 lt su 55 squat 75 mekik 30 sn plank 30 dakikada bisiklet
Menüde sporda çok iyi tatlım :)dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta beyazı, 2 dilim peynir,7 badem
12:30 2 yumurtalı tereyağlı omlet, 1 nescafe sütlü, 25 gr tam buğday ekmeği, 1 stick (22 gr)şekersiz çikolata
18:30 haşlanmış tavuk göğsü, yarım kase yoğurt
20:00 2 ceviz, 2 kayısı
su 3 lt
spor 35 dk leslie ile yürüyüş
Günay:ınlar olsun kızlar.. Dünkü menüm:
jasmine canım benim sen rahat olmaya çalış ki herşey yolunda olsun insan kendini daralttıkça iyice stres oluyor biraz nefes aarada hepimize oluyor bayadır burdayız mesela yorulmuş olabilirsin ama kendini bırakma bebek konusundada rahat ol doğru zamanda hayırlısıyla olur inşallah sadece sabret biraz dahaSağolasın canım..
canım benimm neden iyi değilsin kii yapabileceğimiz bir şey var mıı
üzülme nolursun.. yaz bize dök içini daha iyi gelecektir sana..
insanın düşünenlerinin olması ne de güzel birşey.. sağolasınız arkadaşlarım..jasmine canım benim sen rahat olmaya çalış ki herşey yolunda olsun insan kendini daralttıkça iyice stres oluyor biraz nefes aarada hepimize oluyor bayadır burdayız mesela yorulmuş olabilirsin ama kendini bırakma bebek konusundada rahat ol doğru zamanda hayırlısıyla olur inşallah sadece sabret biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?