Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar herkese iyi geceler erken yatalim erken kalkalim enerji dolu olalım

kızlar ne bu hal.. hepiniz artıdamısınız.. yapmayınnnnnnn.. cumaya kadar gidecek onlaaarrr..

aynı sorun bende de var.. yulaf kepeği veya ezmesi yiycem bugün..
bize de fotooo bize de fotoooo

Günay:ınlar olsun kızlar.. Dünkü menüm:
sabah(08:15) tost ekmeğiyle tost, içi karışık:domates, biber, peynir ve salam, 1 limonlu çay..
öğle(12:30) salata- 2 yk mor lahana, 2yk kısır, 2 yk zeytinyağlı fasulye, 1 yk süzme yoğurt.
ara(15:00) 1 elma
akşam(19:30) 4 kaşık makarna..
1,5 saat spor.. 1,5 lt su..

kızlar bu aralar pek iyi değilim.. sitede oluyorum genelde ama ya okuyamıyorum, ya da yazmak istemiyorum. Kusura bakmayın.. Kendinize iyi bakın..

Günaydın herkese dünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek 2 dilim peynir
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 yarım porsiyon dürum
16.00 yarım yeşil elma
Aksam 18.30 1 porsiyon ızgara tavuk 1 bardak ayran
Malesef belim yüzünden yine spor yok
Ama su 2 lt oldu

Canım menün güzel ama sen iyi değilsin herhalde kötü birsey yok inşallah anlatmak istersen yardimci olmaya çalışırız

Canım menün güzel ama sen iyi değilsin herhalde kötü birsey yok inşallah anlatmak istersen yardimci olmaya çalışırız
Sağolasın canım..
Benimkisi biraz hatta tamamen psikolojik.. zayıflamaya çalışıyorum bir yandan , bebiş için uğraşıyorum öte yandan.. biraz daraldım sanırım.. ara ara dönemlerim olur benim.. yine öyle bir zamana denk geldim sanırım...

Hepimizin oluyor canım çok normal bazen hayata ara vermek ister insan ama sakın unutma biz burda ve yanındayız canim

Günaydın kızlaar dünki menüm bir ince dilim reçelli ekmek bir kepekle krep 1 domates birazcık marul ve şekersiz çay
12.00 bir tabak acılı tarhana çorbası ,bir tabakda menemen
18.00 bir tabak domates çorbası,2 parça tavuk ızgara,1 yk makarna
2 lt su 55 squat 75 mekik 30 sn plank 30 dakikada bisiklet

Kuzum canımmmm lütfen bozma moralini yalnıZ değilsin hepimiz aynıyızzz

canım benimm neden iyi değilsin kii yapabileceğimiz bir şey var mıı
gayet iyi olmuş menün canım..
üzülme nolursun.. yaz bize dök içini daha iyi gelecektir sana..
süpersin kuzucum

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta beyazı, 2 dilim peynir,7 badem
12:30 2 yumurtalı tereyağlı omlet, 1 nescafe sütlü, 25 gr tam buğday ekmeği, 1 stick (22 gr)şekersiz çikolata
18:30 haşlanmış tavuk göğsü, yarım kase yoğurt
20:00 2 ceviz, 2 kayısı
su 3 lt
spor 35 dk leslie ile yürüyüş

Menüde sporda çok iyi tatlım :)

Tunaydin kizlar dunku menum
Sabah gec kalktim canim bisey yemek istemedi sonrasinda 12.30 da bol limonlu bir tabak pirasa yedim 15.00 1kase tavukcorba 4y.k bulgurpilavi
18.00 2y.k kuru fasulye 4y.k eriste 2lt su 45 dkka tempolu yuruyus

jasmine canım benim sen rahat olmaya çalış ki herşey yolunda olsun insan kendini daralttıkça iyice stres oluyor biraz nefes aarada hepimize oluyor bayadır burdayız mesela yorulmuş olabilirsin ama kendini bırakma bebek konusundada rahat ol doğru zamanda hayırlısıyla olur inşallah sadece sabret biraz daha

ben geldim nasılsınız bakalım bu aralar çok sitede aktif değilmişim gibi hissediyormusunuz kitap okumaya verdimde kendimi aslında buralardayım yani sıkıntı yok şükür son günlerde takipteyim sizi tatlılar şimdi kalkıpmazıcık zumba yapayımda kenidme geleyim sonra uğrarım tekrar yaza az kaldı ya nisan gelid nerdeyse bizim hızlanmamız lazım yada aynı tempoda kalmamız en kötü yazın ince kıyafetler falan her fazlalık ekstra meydanda oluyor düşündükçe son gayret asılasım geliyor artık sakın moralinizi bozmayın başaracağızz

canım benimm neden iyi değilsin kii yapabileceğimiz bir şey var mıı
üzülme nolursun.. yaz bize dök içini daha iyi gelecektir sana..
insanın düşünenlerinin olması ne de güzel birşey.. sağolasınız arkadaşlarım..
Bu aralar kafamı dağıtmam, ortam değiştirmem lazım sanırım.. şuan öyle başım ağrıyor ki anlatamam.. canım sıkkın hiç birşeyden tat almıyorum.. şuan işteyim ama ruh gibiyim.. kilodan önce bebek konusu kafamı allak bullak ediyor.. ama onun için öncelikle normal kiloma dönmem lazım.. ama o süreçte çok uzuyor.. yumurtalarımın hiç büyümediğini öğrendim cuma günü.. o zamandan beridir pertim.. Hayırlısı diyorum elbet onun da zamanı gelecektir die ama.. insanoğlu işte.. sabredemiyor.. herşey bir anda olsun bitsin istiyor... bir değnek olsa da , puff diye tüm isteklerimiz olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…