Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynı sorun bende de var.. yulaf kepeği veya ezmesi yiycem bugün..
bize de fotooo bize de fotoooo
belki cuma atarım cnm
ben artı çıkarsam ilacım yüzündendir cnm 3 gün içemedim bitmişti yoksa asla abur cubur kaçamaktan değil
ayrıca korkudan 2 gündür akşam yemeği bile yemedim yani

Son düzenleme:
Canım bizimde yok evet insan çok istiyor olmayınca huysuzlanıyor.dar geliyor bazen heryer,ama işte ne yazık ki kendini üzsende üzmesende iş olacağına varıyor...
Peki bir bilgi verdimi dr ? Nasıl büyürmüş yumurtalıklar?

cnm yanlış anlamassan bişey söylicem
dukan diyetini yapanlar çok çabuk hamile kalıyolarmış
çok denk geldim bu tarz konuşmalara
birde sihirli değnek olsa demişsin ya o değnek var aslında içimizde
inanmak azmetmek vazgeçmemek

klomen diye yumurtaları buyutmek için bir ,ilaç kullandım ama, sanırım bende işe yaramadı.. eğer olmaz ise bir sonraki ay iğne ile tedavi deneyeceğiz demişti.. hiç birşey yapmamaktansa, denemek lazım.. daha sonra jeşke dememek için.. bakalım bir sonraki ay ne olacak...

yok canım neden yanlış anlayayım.. şuan diyetisyen kontrolündeyim.. arada kaçamaklarım da olsa..
ama dediğini duymamıştım.. dukan diyetini de hiç bilmiyorum açıkçası.. biraz araştırayım bakayım nasıl bir diyetmiş.. :) teşekkür ederim canım benim... :)

ilk başlangıçta yani atak evresinde protein ağırlıklı besleniliyor sonrasında bir gün sebze et bir gün sadece et forumdada topiği var cnm hatta başlayanlar 2. ay gibi sürede gebe kalmışlardı :)
ria ederim cnm

himm.. intiresaann.. sağlıklı kilo vermek hepimizin amacı .. bugün verip yarın almak birşeyi ifade etmiyor..
dukan diyeti de sağlıklı bir diyet türü sanırım.. denemeğe değer..

evet canım insanız sabırsızız buda bziim aslında sınavımız hepimiz bişeyler için uğraşıyoruz bazılarımız pes ediyor bazılraı yılmadan devam ediyor hayatta her elenda böyle ama düşsekte kalksakta her zaman pes etmeyenler kazanır başka türlüsüne hiç denk gelmedim pes etmek vazgeçmek demektir ve vazgeçmemelisin hiç bir zaman ne umut etmekten ne dua etmekten nede çabalamaktan inşallah herşey çok güzel olur senin için ama üzülme hayatın ne zaman ne getireceği belli olmaz sadece dua et ve sabret elinden geldiğince

himm.. intiresaann.. sağlıklı kilo vermek hepimizin amacı .. bugün verip yarın almak birşeyi ifade etmiyor..
dukan diyeti de sağlıklı bir diyet türü sanırım.. denemeğe değer..
evet cnm istikrar sağlanırsa kalıcı
şöyle bişey var hangi diyet olursa olsun bunu diyet olarak yapar sonrasında ise hamoni gırtlak yemeye devam edersek elbette kilo alırız önemli olan bunu yaşam tarzı haline getirmek

Canım benimm zamana bırakmalısın evet ama senin de dediğin gibi sabredemiyor bazen insan.. ama hayırlısını dile sen yine de..iğne veya aşılama önerildi mi tatlım..
belki cuma atarım cnm
ben artı çıkarsam ilacım yüzündendir cnm 3 gün içemedim bitmişti yoksa asla abur cubur kaçamaktan değil
ayrıca korkudan 2 gündür akşam yemeği bile yemedim yani
seni biliyorum tatlım..menüler süppperr

Canım cikolatanin kh değeri ni biliyor musun

Canım cikolatanin kh değeri ni biliyor musun
tatlım çeşidine bağlı..
paketlerin arkasında besin kalori değerleri var ya orada yazan şeker ya da glukoz değeri onun puanı..
mesela ben m-life diye migrostan aldım şekersiz çikolata diye geçiyor kh değeri bir stick yani 22 gramda 12..

telefondan fatsecret indir.. yediğin tüm besinlerin hem kalori hem kh değeri yazıyor..

baktım netten ağustos olmadı eylülmüş
nerdeyse doğru tahmin etmişim ağustosta annemle incir tartışması yapmıştık bana zorla yedirmeye çalışıyordu taze incirleri gitmiş bir sürü almış kötü olacaklar sende ye diye tutturmuştu ben pek sevmem çok tatlı geliyorda neyse konumuza dönüyorum daha varmış ya incirler olana kadar neden fıstık gibi olmayalım değil mi hatta daha önce fıstık gibi oluruz biz

evet cnm gönlümün istediği karpuz kabuğu düşene kadar yada erikler olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…