ne yiyorsun caba canım ona bağlı olabilir kan şekerin aniden yükseliyordur belki ondandır uzun süre aç kalıyorsanya kızlar 2 gündür ben yemek yedikten sonra başımda baskı hissediyorum
öyle ağrı gibide değil farklı bişey
bide çok uykum geliyo neden olurki bu ya
dün mısır gevreği yerken oldu ara öğünde bi kaşık aldım başımda basınç çenemde ağrı hissettim bıraktım yemedim döktümne yiyorsun caba canım ona bağlı olabilir kan şekerin aniden yükseliyordur belki ondandır uzun süre aç kalıyorsan
evet canım olabilir mısır gevreğinde muhtemel şeker var ondan olabilir ama sanırım ilaca bağlı tekrar aldın mı ilaç bence içmeye devam et birde kontrole doktora gidiyor musun aradadün mısır gevreği yerken oldu ara öğünde bi kaşık aldım başımda basınç çenemde ağrı hissettim bıraktım yemedim döktüm
bu günde akşam için börülce salatası ve bamya yemeği yapmıştım yedikten sonra oldu
uykum geliyo aldım laptopu geçtim yatağa film aççam uyku düzenim altüst oldu ya
dünde bu saatte yattım gece 2 de kalktım sabah 5 e kadar döndüm durdum uyudum
7 te tekrar okula kalktım yine yattım çorba gibi oldum resmen
kan şekerindende olabilir ilacı 3 gün kestim birden yüklenince etki etti heralde
aldım dün cnm ilacımı yok gitmiyorum aslında gitmekte lazımevet canım olabilir mısır gevreğinde muhtemel şeker var ondan olabilir ama sanırım ilaca bağlı tekrar aldın mı ilaç bence içmeye devam et birde kontrole doktora gidiyor musun arada
bence gitmelisin ilacın dozonu arttırdığın ve bittiği için bir anda tekrar başlamış oldun bence git görün yakın zamanda korkma kan tahlili yaptır ki ilaç sonuçta gereksiz yere fazla doz kullanmaaldım dün cnm ilacımı yok gitmiyorum aslında gitmekte lazım
bide ben kafama göre arttırdım ilacın dozunu
gitmek lazım aslında ama sevmiyorum doktoru ya
yine kan tahlilleri yapçaklar korkuyorum
tamam cnmbence gitmelisin ilacın dozonu arttırdığın ve bittiği için bir anda tekrar başlamış oldun bence git görün yakın zamanda korkma kan tahlili yaptır ki ilaç sonuçta gereksiz yere fazla doz kullanma
Günaydın canım..Canım benimm zamana bırakmalısın evet ama senin de dediğin gibi sabredemiyor bazen insan.. ama hayırlısını dile sen yine de..iğne veya aşılama önerildi mi tatlım..
seni biliyorum tatlım..menüler süppperr
ağustos sonu gibi oluyor.. ama biz haziran sonuna kadar versek çok iyi olur yaasahi hangi aydı ya
canım ilacım bitti demiştin.. muhtemelen kan şekerin aniden yükseliyor.. çarpınton da oluyor mu.. biran önce doktoruna git ilacını ayarla..ya kızlar 2 gündür ben yemek yedikten sonra başımda baskı hissediyorum
öyle ağrı gibide değil farklı bişey
bide çok uykum geliyo neden olurki bu ya
canım ya üzülme zararlı bir şey yemediğin için sorun değil bence..günaydın benim güzel arkadaşlarım.
sporumu yaptım wc temizledim, kızım uyandı yine bugünlük iş olayı da bitti benim için hayatta izin vermez cadım.
kızlar ben iki gündür çok abarttım yaa. dışarda açlıktan ölürken sağlıklı bir şey olsun diyip, piko bile yemeyen ben eve gelince hurma, kabak çekirdeği, ceviz vs sardım. yedikçe yedimüzgünüm, mutsuzum ama pes etmedim. sporumu da yaptığım için sanırım sadece yediklerimi eritebilmişimdir. bunlar hep yemek yapmadığımdan başıma geliyor.düzenli yemek yapmaya başlamam lazım, hiç vaktim olmuyor. daha kahvaltı hazırlamadım, gözüm kuruyemiş arıyor. neyse bi süreliğine kuruyemiş almıyım eve. düzen tutturunca yine yerim bir iki.
spor çok iyi yapıyorsun maaşallah.. ben çok üşeniyorum bu aralarkızlar bu arada sporun ve abur cubur yememenin faydasını olabildiğine görüyorum sanırım. dün eşim vücudun sporcuların vücudu gibi olmuş dedi. yani kaslı falan değilim de toparlandım sanırım. eliptik bisiklet sırtı kolları falanda çalıştırdığı için sanırım. çok mutlu oldum ben yaa
hayırlısı canım stre yapmaGünaydın canım..
Sanırım önümüzdeki ay da iğne ile büyütmeyi deneyeceğiz... bakalım, hayırlısı..
suyu da artıtırsan mükemmel ourGünaydınlar olsun kızlar..
Dünkü menüm:
sabah(085:15) 3 cherry domates, 1 küçük salatalık, 2kk pynir, 2 dlm ekmek, 1 limonlu çay
öğle(12:30) 2yk mor lahana, 1yk kısır, 2 yk zeytinyağlı fasulye, 1yk yoğurt.
akşam(19:00) 10 tane az yağda kızarmış barbun, 2dlm ekmek.
30 dk tempolu yürüyüş, 1 lt su..
sabah sabah köfteyi nerden buldun.. sporun muhteşemGünaydın kızlarr dünki menüm 9.00 2 marul bir domates 3 tanede köfte
12.00 2 tane tavuk but bir bardak ayran
18.00 bir tabak mantar çorbası öğlenden kalan bir tavuk ve ayran
2 lt su 120 mekik 60 suat 15 dk bisiklet
günaydın benim güzel arkadaşlarım.
sporumu yaptım wc temizledim, kızım uyandı yine bugünlük iş olayı da bitti benim için hayatta izin vermez cadım.
kızlar ben iki gündür çok abarttım yaa. dışarda açlıktan ölürken sağlıklı bir şey olsun diyip, piko bile yemeyen ben eve gelince hurma, kabak çekirdeği, ceviz vs sardım. yedikçe yedimüzgünüm, mutsuzum ama pes etmedim. sporumu da yaptığım için sanırım sadece yediklerimi eritebilmişimdir. bunlar hep yemek yapmadığımdan başıma geliyor.düzenli yemek yapmaya başlamam lazım, hiç vaktim olmuyor. daha kahvaltı hazırlamadım, gözüm kuruyemiş arıyor. neyse bi süreliğine kuruyemiş almıyım eve. düzen tutturunca yine yerim bir iki.
Tabiki canim spor cok yararli zatlyiflamak icin bile olmasa saglikli yasam icin sart dogru yoldayuzkızlar bu arada sporun ve abur cubur yememenin faydasını olabildiğine görüyorum sanırım. dün eşim vücudun sporcuların vücudu gibi olmuş dedi. yani kaslı falan değilim de toparlandım sanırım. eliptik bisiklet sırtı kolları falanda çalıştırdığı için sanırım. çok mutlu oldum ben yaa
Canim seni suan cok iyi anliyorum 6yil oncesine kadar bende senin psikolojindeydim pkos um bende 4yil yumurta tedavisi 3asilama 2tupbebek 1dondurulmus hepsini yasadim ama kizim nasil bana geldi biliyormusun herseyi kafamdan atip diyetisyene baslayip bir paket yumurtlama ilaci alip kendiliginden ansizin geldi yani benim demek istedigim hersey beyinde bitiyor. Ikinci kizimda yumurtlama takibiyle ayni sekilde oldu yani ben dr gormeden hamis kalamayanlardanimGünaydın canım..
Sanırım önümüzdeki ay da iğne ile büyütmeyi deneyeceğiz... bakalım, hayırlısı..
Iyiden iyiye sen kh diyeti yapiyosun hadi bakalim sonuc nasil olacakdünkü menüm
09:00 2 haşlanmış yumurta üzerine bir tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 dilim peynir, 2ceviz
13:30 yarım kase yoğurt, içine 2 kaşık yulaf ezmesi, 1.5 kaşık yulaf kepeği, azıcık da nesquik koydum
15:00 nescafe ikisi birarada, 2 minik kare %80 kakaolu bitter çikolata (birdaha almıycam tadı çikolata gibi olmuyor)
18:30 tavuk göğsü, 1 bardak kola zero
192 ceviz
toplam 1100 kalori, kh değeri 48
su 3 lt
spor 1.5 saat yürüyüş
şimdilik çok iyi gidiyor bakalım cuma günü görücem farkıIyiden iyiye sen kh diyeti yapiyosun hadi bakalim sonuc nasil olacak
Günaydın canım en azından sorunun farkında olman güzel çözümde bulmussun kuruyemiş almamak iyi yöntem en azından bir sorun ve çözüm var bunların hepsi sende bitiyor is uygulamaya kalıyor hadi bakalım göreyim senigünaydın benim güzel arkadaşlarım.
Insanin çabasının farkedilmesi müthiş bir duygu tamam kendimiz için vericez ama biraz dışarıdan da farkedilse fena olmaz hanikızlar bu arada sporun ve abur cubur yememenin faydasını olabildiğine görüyorum sanırım. dün eşim vücudun sporcuların vücudu gibi olmuş dedi. yani kaslı falan değilim de toparlandım sanırım. eliptik bisiklet sırtı kolları falanda çalıştırdığı için sanırım. çok mutlu oldum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?