Kahvaltı ve öğlen süper akşamki ekmek birazcık fazla olmuş sankiGünaydınlar olsun kızlar..
Dünkü menüm:
sabah(085:15) 3 cherry domates, 1 küçük salatalık, 2kk pynir, 2 dlm ekmek, 1 limonlu çay
öğle(12:30) 2yk mor lahana, 1yk kısır, 2 yk zeytinyağlı fasulye, 1yk yoğurt.
akşam(19:00) 10 tane az yağda kızarmış barbun, 2dlm ekmek.
30 dk tempolu yürüyüş, 1 lt su..
Günaydın canımgünaydınlaarr
hahahaCanim seni suan cok iyi anliyorum 6yil oncesine kadar bende senin psikolojindeydim pkos um bende 4yil yumurta tedavisi 3asilama 2tupbebek 1dondurulmus hepsini yasadim ama kizim nasil bana geldi biliyormusun herseyi kafamdan atip diyetisyene baslayip bir paket yumurtlama ilaci alip kendiliginden ansizin geldi yani benim demek istedigim hersey beyinde bitiyor. Ikinci kizimda yumurtlama takibiyle ayni sekilde oldu yani ben dr gormeden hamis kalamayanlardanimkimi koca gorse hemen hamile kalir denirya benimkiside dr gorsem kalirim anca
galiba bana da oyle geldi... mesela ekmek 1 dlm olsaydı.. balıklar kızartma değil de fırında olsaydı..Kahvaltı ve öğlen süper akşamki ekmek birazcık fazla olmuş sanki
Ayneeen canımgaliba bana da oyle geldi... mesela ekmek 1 dlm olsaydı.. balıklar kızartma değil de fırında olsaydı..
"kh derğeri" derken canım ; ne oluyor ki o?dünkü menüm
09:00 2 haşlanmış yumurta üzerine bir tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 dilim peynir, 2ceviz
13:30 yarım kase yoğurt, içine 2 kaşık yulaf ezmesi, 1.5 kaşık yulaf kepeği, azıcık da nesquik koydum
15:00 nescafe ikisi birarada, 2 minik kare %80 kakaolu bitter çikolata (birdaha almıycam tadı çikolata gibi olmuyor)
18:30 tavuk göğsü, 1 bardak kola zero
192 ceviz
toplam 1100 kalori, kh değeri 48
su 3 lt
spor 1.5 saat yürüyüş
Günaydııınnn...Selam kk nin en güzel hatunları
Dünkü listem Sabah 1 bardak şekersiz çay 1 haşlanmış yumurta 1 bardak ayran(ayran ne alaka dediğinizi duyar gibiyim sabah sabah içim yanmış 1 bardak içtim)
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 haşlanmış tavuk salata
15.00 2 bardak şekersiz çay
Aksam 18.00 Öğlen in aynı
su 1,5 litre
spor 30 dk e Walker
çok iyi canım.. ama suyu artırmalısın.. protein ağırlıklı olduğu için su en az 2 lt olmalıSelam kk nin en güzel hatunları
Dünkü listem Sabah 1 bardak şekersiz çay 1 haşlanmış yumurta 1 bardak ayran(ayran ne alaka dediğinizi duyar gibiyim sabah sabah içim yanmış 1 bardak içtim)
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 haşlanmış tavuk salata
15.00 2 bardak şekersiz çay
Aksam 18.00 Öğlen in aynı
su 1,5 litre
spor 30 dk e Walker
karbonhidrat sayım diyeti yapıyorum canım.. yediğimiz besinlerin karbonhidrat yani şeker miktarları günlük 40-50 gr arasında olmalı.. tavuk yumurta et bunlarınki sıfır .. o yüzden istediğin kadar yiyorsun..meyce sebze vs onları da topam 40-50 olacak şekilde önceden planlayarak yiyorum.."kh derğeri" derken canım ; ne oluyor ki o?
eğer önceden bahsettiysen kusura bakmayasın görmemişim..
Ispanyol harikasin canım inşallah cuma günü eksi gorursdünkü menüm
09:00 2 haşlanmış yumurta üzerine bir tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 dilim peynir, 2ceviz
13:30 yarım kase yoğurt, içine 2 kaşık yulaf ezmesi, 1.5 kaşık yulaf kepeği, azıcık da nesquik koydum
15:00 nescafe ikisi birarada, 2 minik kare %80 kakaolu bitter çikolata (birdaha almıycam tadı çikolata gibi olmuyor)
18:30 tavuk göğsü, 1 bardak kola zero
192 ceviz
toplam 1100 kalori, kh değeri 48
su 3 lt
spor 1.5 saat yürüyüş
Inanki kendimi zorluyorum ancak bu kadar oluyor canimçok iyi canım.. ama suyu artırmalısın.. protein ağırlıklı olduğu için su en az 2 lt olmalı
karbonhidrat sayım diyeti yapıyorum canım.. yediğimiz besinlerin karbonhidrat yani şeker miktarları günlük 40-50 gr arasında olmalı.. tavuk yumurta et bunlarınki sıfır .. o yüzden istediğin kadar yiyorsun..meyce sebze vs onları da topam 40-50 olacak şekilde önceden planlayarak yiyorum..
karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz veya 3 ayda 92den 62ye indim diye kkda gruplar var ordan da bakabilirsin
su sevmiyordun değil miiIspanyol harikasin canım inşallah cuma günü eksi gorurs
Inanki kendimi zorluyorum ancak bu kadar oluyor canim
Bitki Çayı hangisini önerirsin ben bu konuda biraz yetersizim canımsu sevmiyordun değil mii
bitki açyı falan içerek tamamlarsın üstünü
canım annem yapmış :))ağustos sonu gibi oluyor.. ama biz haziran sonuna kadar versek çok iyi olur yaa
canım ilacım bitti demiştin.. muhtemelen kan şekerin aniden yükseliyor.. çarpınton da oluyor mu.. biran önce doktoruna git ilacını ayarla..
canım ya üzülme zararlı bir şey yemediğin için sorun değil bence..
spor çok iyi yapıyorsun maaşallah.. ben çok üşeniyorum bu aralar
hayırlısı canım stre yapma
suyu da artıtırsan mükemmel our
sabah sabah köfteyi nerden buldun.. sporun muhteşem
ben emzirdiğim için çok çeşit içemiyorum. rezene , kimyon arada da yeşil açy içiyorum.. yeşil çay dışında form çayları var özellikle kayısılı form çayı hem tuvalete çıkmanı kolaylaştırıyor hem de metabolizmayı hızlandırıyor..adaçayı ıhlamur, meyve çayları yapabilrisin..Bitki Çayı hangisini önerirsin ben bu konuda biraz yetersizim canım
ben yeşil çay içiyorum kuzucum hem sakinleştiriyo hem metabolizmamı hızlandırıyorBitki Çayı hangisini önerirsin ben bu konuda biraz yetersizim canım
tatlı ne tatlısıydı bakalım.. hem gofret hem tatlı ıııhhhhDunku menum
Sabah 1h.yumurta 1.d.k.ekmek
Ara 1bardaksut gofret
Oglen
1tabakpirasa 2d.k.ekmek
Aksam 1minik tatli
2ltsu 2fincan bitki cayi spor yok sabah9 gece 12 ayaktaydim sporq yapmam mumkun degildi feci yorgundum
canım annem yapmış :))
Sakinlestiriyorsa süper hemen başlıyorum içmeye benim 3 canavar dan sonra biraz sakinlesmeye ihtiyacım oluyorben yeşil çay içiyorum kuzucum hem sakinleştiriyo hem metabolizmamı hızlandırıyor
Ara gofret akşam tatlı ama olmaz ki böyle sen bu tatlı işini biraz kenara bırak canım yoksa verdiklerini geri gelicek ona göreDunku menum
Sabah 1h.yumurta 1.d.k.ekmek
Ara 1bardaksut gofret
Oglen
1tabakpirasa 2d.k.ekmek
Aksam 1minik tatli
2ltsu 2fincan bitki cayi spor yok sabah9 gece 12 ayaktaydim sporq yapmam mumkun degildi feci yorgundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?