Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kahvaltı ve öğlen süper akşamki ekmek birazcık fazla olmuş sanki

hahaha sanırım bende aynısıyım.. o doktor muhakkak görülecek
hayırlısı gülüm... Rabbim e şükür olsun bugün iyiyim.. dün nasıl bir psikolojiye girdiysem artık

Selam kk nin en güzel hatunları
Dünkü listem Sabah 1 bardak şekersiz çay 1 haşlanmış yumurta 1 bardak ayran(ayran ne alaka dediğinizi duyar gibiyim sabah sabah içim yanmış 1 bardak içtim)
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 haşlanmış tavuk salata
15.00 2 bardak şekersiz çay
Aksam 18.00 Öğlen in aynı
su 1,5 litre
spor 30 dk e Walker

"kh derğeri" derken canım ; ne oluyor ki o?
eğer önceden bahsettiysen kusura bakmayasın görmemişim..

Günaydııınnn... haftanın ortasına geldik ve hatunlar Cuma gününe hazırlık yapmaya başlamışlar bilee...

çok iyi canım.. ama suyu artırmalısın.. protein ağırlıklı olduğu için su en az 2 lt olmalı
"kh derğeri" derken canım ; ne oluyor ki o?
eğer önceden bahsettiysen kusura bakmayasın görmemişim..
karbonhidrat sayım diyeti yapıyorum canım.. yediğimiz besinlerin karbonhidrat yani şeker miktarları günlük 40-50 gr arasında olmalı.. tavuk yumurta et bunlarınki sıfır .. o yüzden istediğin kadar yiyorsun..meyce sebze vs onları da topam 40-50 olacak şekilde önceden planlayarak yiyorum..
karbonhidrat diyeti deneyimlerimiz veya 3 ayda 92den 62ye indim diye kkda gruplar var ordan da bakabilirsin

Ispanyol harikasin canım inşallah cuma günü eksi gorurs
Inanki kendimi zorluyorum ancak bu kadar oluyor canim

Ispanyol harikasin canım inşallah cuma günü eksi gorurs

Inanki kendimi zorluyorum ancak bu kadar oluyor canim
su sevmiyordun değil mii
bitki açyı falan içerek tamamlarsın üstünü

Dunku menum
Sabah 1h.yumurta 1.d.k.ekmek
Ara 1bardaksut gofret
Oglen
1tabakpirasa 2d.k.ekmek
Aksam 1minik tatli
2ltsu 2fincan bitki cayi spor yok sabah9 gece 12 ayaktaydim sporq yapmam mumkun degildi feci yorgundum

canım annem yapmış :))

Bitki Çayı hangisini önerirsin ben bu konuda biraz yetersizim canım
ben emzirdiğim için çok çeşit içemiyorum. rezene , kimyon arada da yeşil açy içiyorum.. yeşil çay dışında form çayları var özellikle kayısılı form çayı hem tuvalete çıkmanı kolaylaştırıyor hem de metabolizmayı hızlandırıyor..adaçayı ıhlamur, meyve çayları yapabilrisin..

Dunku menum
Sabah 1h.yumurta 1.d.k.ekmek
Ara 1bardaksut gofret
Oglen
1tabakpirasa 2d.k.ekmek
Aksam 1minik tatli
2ltsu 2fincan bitki cayi spor yok sabah9 gece 12 ayaktaydim sporq yapmam mumkun degildi feci yorgundum
Ara gofret akşam tatlı ama olmaz ki böyle sen bu tatlı işini biraz kenara bırak canım yoksa verdiklerini geri gelicek ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…