Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Güzeller ne güzel sohbetler edilmiss tünaydın herkeslerree..... Ayyy çok güldüm Burcu sana drsuz kalamamak öyleyiz şekerim çok nazlıyız!! Çokk

Kizlar bu ara hastalanacagim sanirim tatli kirizim var zaten aburcuburum tatlim olmasa zayiflicamds ins. Tamamen birqkwbilirim

sabah
kahvaltım omlet
4 zeytin
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
1kb yarım yağlı peynir
1 yeşil çay
2 acı biber
öğle
1 nescafe 2/1
1 yeşil çay
10 küçük çilek
1 küçük muz
ara 1 k kase yoğurt
akşam menüm
börülce salatası
bamya yemeği
1/2 k.ekmeği

evet cnm kan şekerim çıkıyor eskidende oluyordu
yemek yerken uykum geliyodu
evet bi iki kez çarpıntıda oldu
haklısın gitmeliyim

kızlar selamlar
bugün uuuupuzun bi gün oldu benim için ölüyorum resmen....... sabahki 75dk lık eliptik maratonundan sonra toplamda 2 saat ve 45dk olmak üzere yürüyüş yaptım. pert durumdayım yorgunum ölüyorum, cezamı çektim ve başka da kuru yemiş almadım. yalnız hurma var. onu da 5kg aldığımdan mıdır nedir yemek gelmiyor içimden. bi daha yersem ne olayım. dünküleri eritmek için bugün anam ağladı resmen yaa

kızlar napıyosunuz bakalım ben geberiyorumm 6 saattir kuafördeyim kafamdan dumanlar çıkıyo resmen frenkeştayn gibi oldum

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yemek hazirliycam çocuklara gelicem ama bekleyin beni anacim

kızlar napıyosunuz bakalım ben geberiyorumm 6 saattir kuafördeyim kafamdan dumanlar çıkıyo resmen frenkeştayn gibi oldum
kıyamam röflemi? ayy bilirim 9 saat kalmışlığım varama tabi sonuç mükemmel oluyor değiyor unutursun canımbende işten geldim biraz takılayım dedim kkda

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

ApriL_2007 : 200 gr
jasmine53 : 500 gr
ispanyol : 1 kg
dagatesi :
deadline : 200 gr
michi :
gunessel : 300 gr
busra-88 : 500 gr
winchester : 1 kg
dalin26 :
mlyt : 1 kg
Burcu_87 : 300 gr

gruplar

90-80 arası ...........
ApriL_2007
gunessel

80-70 arası............
mlyt
jasmine53
ispanyol
delidivaneoldum
dalin26

70-60 arası .............
winchesterr
deadline
dagatesi

60 altı............
michi
Pridee izinli

kıyamam röflemi? ayy bilirim 9 saat kalmışlığım varama tabi sonuç mükemmel oluyor değiyor unutursun canımbende işten geldim biraz takılayım dedim kkda
April canım ben senin dünkü listeni göremedim acaba benmi kaçırdım yoksa sen mi yazmadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…