Zarifelikten kurtulmak isteyenler varrraranızda zarife yok değil mi
Güzeller ne güzel sohbetler edilmisstünaydın herkeslerree..... Ayyy çok güldüm Burcu sana drsuz kalamamak öyleyiz şekerim çok nazlıyız!! Çokk
evet cnm kan şekerim çıkıyor eskidende oluyorduağustos sonu gibi oluyor.. ama biz haziran sonuna kadar versek çok iyi olur yaa
canım ilacım bitti demiştin.. muhtemelen kan şekerin aniden yükseliyor.. çarpınton da oluyor mu.. biran önce doktoruna git ilacını ayarla..
canım ya üzülme zararlı bir şey yemediğin için sorun değil bence..
spor çok iyi yapıyorsun maaşallah.. ben çok üşeniyorum bu aralar
hayırlısı canım stre yapma
suyu da artıtırsan mükemmel our
sabah sabah köfteyi nerden buldun.. sporun muhteşem
benimde dertleşmeye ihtiyacım var ne güzel olurdu :)Sakinlestiriyorsa süper hemen başlıyorum içmeye benim 3 canavar dan sonra biraz sakinlesmeye ihtiyacım oluyor
Ayak Üstü dertlestim mi ne
bitanecik aşkımdır o :)tatlı ne tatlısıydı bakalım.. hem gofret hem tatlı ıııhhhh
anneye alkışşşş
Ben herzaman burdayım ne zaman istersen canımbenimde dertleşmeye ihtiyacım var ne güzel olurdu :)
Niye kiiiikızlar napıyosunuz bakalım ben geberiyorumm 6 saattir kuafördeyim kafamdan dumanlar çıkıyo resmen frenkeştayn gibi oldum
özelden işgal edeyimmi seni deadline dövcek beni yakında :))))Ben herzaman burdayım ne zaman istersen canım
Niye dovucek mis bakiyimözelden işgal edeyimmi seni deadline dövcek beni yakında :))))
kıyamam röflemi? ayy bilirim 9 saat kalmışlığım varkızlar napıyosunuz bakalım ben geberiyorumm 6 saattir kuafördeyim kafamdan dumanlar çıkıyo resmen frenkeştayn gibi oldum
April canım ben senin dünkü listeni göremedim acaba benmi kaçırdım yoksa sen mi yazmadinkıyamam röflemi? ayy bilirim 9 saat kalmışlığım varama tabi sonuç mükemmel oluyor değiyor unutursun canım bende işten geldim biraz takılayım dedim kkda
yazamadım ki canımApril canım ben senin dünkü listeni göremedim acaba benmi kaçırdım yoksa sen mi yazmadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?