Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünkü menüm
sabah 07:15
bir kepekli tost ince kaşarlı yağsız
bir çay
ara 10:00
yeşil cay
öğle 12:30
bir kase brokoli cr
3 kş kurufasulye
salata
yoğurt bir kase pulbiberli
ara 16:00
yeşil çay
akşam 18:00
bir kase ezogelin
el kadar tavuk ızgara
salata
bir dilim ekmek
3 lt su
30 dk yürüyüş

Menun gayet güzel canım ama çorba nin yanına ekmek olmamış sanki çünkü normal diyet listelerinde çorba veya 1 dilim ekmek diye geçiyor

Menun gayet güzel canım ama çorba nin yanına ekmek olmamış sanki çünkü normal diyet listelerinde çorba veya 1 dilim ekmek diye geçiyor
ayyy kuzum olsun o kadar bu cüsseye dimi yabir dilimcik bişey yapmaz ki

Malesef canım bu işler cusseye bakmıyor
1dilim den birsey olmazsa ozaman 1 kaseyle olur ikisini bir araya getirmek lazım
canım sağlıklı olanını yapmaktan yanayım ben herzaman benim kilom yüksek şuanlık böyle gitmesi çok normal ama evet 65 kgya geleyim bi gör ozaman nasıl listelerim olacaktşk ederim fikrin için arada sırada senin isteğini de yapacağım kuzummm

Benim tek isteğim bütün kg lu ların zayıflaması tabi önce bizim takımın kızları Zayiflasin istiyorum çok bencilim bu konuda

Benim tek isteğim bütün kg lu ların zayıflaması tabi önce bizim takımın kızları Zayiflasin istiyorum çok bencilim bu konuda
seviyorum bu hırsını canımama tabi sakın anneye gitmeeebozuyosun orada

Yok canım ben gitmedim annem geldi annemle beraber -200 de ugurladim
hımmm geçen sefer gitmiştin yaa bozmuştun diyetioooo ne güzel kontrol sendeydi demekkidevam gitsin bakalım kilolar ne dersin bu hafta birinci olurmuyuz sence?

hımmm geçen sefer gitmiştin yaa bozmuştun diyetioooo ne güzel kontrol sendeydi demekkidevam gitsin bakalım kilolar ne dersin bu hafta birinci olurmuyuz sence?
Eğer hedeflere ulasilirsa neden olmasın yeterki biz kontrolü elden bırakmayalım

kıyamam röflemi? ayy bilirim 9 saat kalmışlığım varama tabi sonuç mükemmel oluyor değiyor unutursun canımbende işten geldim biraz takılayım dedim kkda
keşke röfle olsa platine kadar açıyoruz oryelle
resmen diri diri kafanın yüzülmesi gibi bişey nerdeyse şuurumu kaybediyodum yeter artık yıka dedim

keşke röfle olsa platine kadar açıyoruz oryelle
resmen diri diri kafanın yüzülmesi gibi bişey nerdeyse şuurumu kaybediyodum yeter artık yıka dedim
bende açtırmıştım ama tabi sadece siyahtan kahveye dönmek için bilirim az çok o yangınıama kuzum seninki daha zor iyi dayanmışsın şimdi nasılsın?

bende açtırmıştım ama tabi sadece siyahtan kahveye dönmek için bilirim az çok o yangınıama kuzum seninki daha zor iyi dayanmışsın şimdi nasılsın?
iyiyim çok şükür 6 saat kaldım ya çok kötü oldum ölcem zannettim resmen ona rağmen haftaya tekrar gidicem en son dayanamadım dedim çabuk yıka şimdi şuurumu kaybedicem dayanılır gibi bi acı değil
ağladım resmen buz gibi suyla yıkadı kendime geleyim diye bu seferde grip oldum

ahh biz kadınlar yokmuyuz yinede yaparız...haftaya ne yapacakki ? aman sakın hasta olma İnşallah geçicidir

haftaya tekrar cila atıcak dayanamadım diye bıraktı
azcıkın turunculuk kaldı dipte
neyse işin kötü kısmı bitmiş canım cila o kadar can yakmaz zaten...haftayada iyileşir saç diplerin iyileşmezse gitme sonraki haftaya ertele kuzumkızlar eşim geldi şimdilik çıkıyorum ben biraz yine grsrzzz

yakmaz olurmu bende unutmuşum öyle oluyo zannettim en çok ağlatan cila oldu
görüşürüz cnm

Listede ben yokum 70 80 lerde

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

ApriL_2007 : 200 gr
jasmine53 : 500 gr
ispanyol : 1 kg
dagatesi :
deadline : 200 gr
michi :
gunessel : 300 gr
busra-88 : 500 gr
winchester : 1 kg
dalin26 :
mlyt : 1 kg
Burcu_87 : 300 gr

gruplar

90-80 arası ...........
ApriL_2007
gunessel

80-70 arası............
mlyt
jasmine53
ispanyol
delidivaneoldum
dalin26
burcu_87

70-60 arası .............
winchesterr
deadline
dagatesi

60 altı............
michi
Pridee izinli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…