Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline soruya da cvp vermemisim yani kontrol etmekte fayda var dediler ailede kanser var cunku, 6 ay sonra yıne bakılacak stresten uzak olmak lazımmıs vs. birden cok iste farklı farklı
bende korkuyorum bizim ailede de var ondan biliyorum ay allah korusun ya kontrol ol sen bişeyin yoktur inşallah olmazda kafanı çok takma stres herşeyerden çıkıyor ya

ya işte malesef öyle yani insanla uğrasılan her meslek ve görev zor tatlım. ellerinize saglık cok güzel idare ettiniz. sabah tartlcm artık döneyim diyorum ben de. çünkü kafamı dagıtmaya gercekten cok ihtiyacım var.
hayatımın anlamı dedigim adam baskasıyla evlendi. hem de 15 gün icinde üst üste her sey

kaptan uzak kalma gel burda takıl bizimle bak neler sayasım geldi de içimde tutuyorum allah sabır verisn sana
seni haketmiyormuş boşver senin gibi birini kaybetmiş kendine yansın allahım inşallah seni hakeden birisiyle karşılaştırsın çok çok mutlu ol kaptancım hayatın boyunca

amin canım

şimdiye mezun bile olabilirdim ama haklısın tabi arada kaçırmasaydım bazen irademe hakim olamıyorum ya içime canavar kaçıyor sanki
yok canım ya öyle kolay mezun olunmuyor. bak ben hala olamadım. hem olsan da gidemezsin kiii

yok canım ya öyle kolay mezun olunmuyor. bak ben hala olamadım. hem olsan da gidemezsin kiii
gitmem gidemem ama mezun oldum diye dolanırım çok havalı neyse hedefim 59 zaten ya ben 59 a gelsem hedefi aşağı çekcem biyere gitmem zor ama ilk hedefime ulaştım diye sevinirim sonuçta
evet canım biraz da size satasayım
sataş kaptan sataşan sen ol

tabi ki tatlım gidemezsin zaten, alıştın buraya bak bi sürü soruna rağmen yine geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…