bende korkuyorum bizim ailede de var ondan biliyorum ay allah korusun yadeadline soruya da cvp vermemisim yani kontrol etmekte fayda var dediler ailede kanser var cunku, 6 ay sonra yıne bakılacak stresten uzak olmak lazımmıs vs. birden cok iste farklı farklı
ya işte malesef öyle yani insanla uğrasılan her meslek ve görev zor tatlım. ellerinize saglık cok güzel idare ettiniz. sabah tartlcm artık döneyim diyorum ben de. çünkü kafamı dagıtmaya gercekten cok ihtiyacım var.yok ya tel uygulaması hala ben artık pc den takılıyorum hep telden mecbur kalırsam giriyorum google yazıp falan çok uzun işevet çok ara verdin ya hem kaptan hem yardımcı olduk aprille yokluğunu çaktırtmadık hiç kaptan olmak çok yorucuymuş kaptan kıymetini bilemedik
kesinlikle cnm hergün hava durumuna bakıyorum 4-5 derece daha artsın kimse tutamaz beni evde atıcam kendimi sahile yürüyüşekesinlikle gelsin artık bıktık kapanıp kalmaktan
dur sabah kesin tartılcm tatlım deli gibi spora gidiyorum azıcık vermiş olmam lazım. bi ara 56 falan oldum yani
kesinlikle canımmmkesinlikle cnm hergün hava durumuna bakıyorum 4-5 derece daha artsın kimse tutamaz beni evde atıcam kendimi sahile yürüyüşe
hayır canım ya basladıgın zaman ve simdiki zamana baksanasüpersin kaptan ya ben yerimde sayıyorum ne zamandır adaptasyon sorunu yaşıyorum bu hafta galiba çok mutsuzum
ya işte malesef öyle yani insanla uğrasılan her meslek ve görev zor tatlım. ellerinize saglık cok güzel idare ettiniz. sabah tartlcm artık döneyim diyorum ben de. çünkü kafamı dagıtmaya gercekten cok ihtiyacım var.
hayatımın anlamı dedigim adam baskasıyla evlendi. hem de 15 gün icinde üst üste her sey
Canım gel geldur sabah kesin tartılcm tatlım deli gibi spora gidiyorum azıcık vermiş olmam lazım. bi ara 56 falan oldum yani
gercekten kafamı dagıtmaya ihtiyacım varCanım gel gelçok sevindim bu habere. .
şimdiye mezun bile olabilirdim ama haklısın tabihayır canım ya basladıgın zaman ve simdiki zamana baksana
amin canımkaptan uzak kalma gel burda takıl bizimle bak neler sayasım geldi de içimde tutuyorum allah sabır verisn sana
seni haketmiyormuş boşver senin gibi birini kaybetmiş kendine yansın allahım inşallah seni hakeden birisiyle karşılaştırsın çok çok mutlu ol kaptancım hayatın boyunca
kaptan buralarda takıl sen zaten kalabalığız artık birde oh kafan dağılır bizimle uğraşmak kolay mıgercekten kafamı dagıtmaya ihtiyacım var
yok canım ya öyle kolay mezun olunmuyor. bak ben hala olamadım. hem olsan da gidemezsin kiiişimdiye mezun bile olabilirdim ama haklısın tabiarada kaçırmasaydım bazen irademe hakim olamıyorum ya içime canavar kaçıyor sanki
evet canım biraz da size satasayımkaptan buralarda takıl sen zaten kalabalığız artık birde oh kafan dağılır bizimle uğraşmak kolay mı
gitmem gidemem ama mezun oldum diye dolanırım çok havalıyok canım ya öyle kolay mezun olunmuyor. bak ben hala olamadım. hem olsan da gidemezsin kiii
sataş kaptan sataşan sen olevet canım biraz da size satasayım
Bizimde sana ihtiyacımız var kuzumgercekten kafamı dagıtmaya ihtiyacım var
ben çok yaramazım bu aralar değil mi april o benBizimde sana ihtiyacımız var kuzumburalar yıkılıyor inan çok iyi olacaksın çok iyi gidiyor takımımız çok eğlenceli anlar var burada tabi yaramazlarda var
tabi ki tatlım gidemezsin zaten, alıştın buraya bak bi sürü soruna rağmen yine geliyorumgitmem gidemem ama mezun oldum diye dolanırım çok havalıneyse hedefim 59 zaten ya ben 59 a gelsem hedefi aşağı çekcem biyere gitmem zor ama ilk hedefime ulaştım diye sevinirim sonuçta
sataş kaptan sataşan sen ol
ne yaramazlıgıymıs ooo??ben çok yaramazım bu aralar değil mi april o ben
burdayım kaptan zaten dahatabi ki tatlım gidemezsin zaten, alıştın buraya bak bi sürü soruna rağmen yine geliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?