- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
bi ben eksiktim di miburdayım kaptan zaten dahaay çok özlemiştim senle muhabbet etmeyi ben
son günlerdeki ilk yaramaz senben çok yaramazım bu aralar değil mi april o ben
ben yaramzlık yapıp arada cısslar yiyorum ondan dedimne yaramazlıgıymıs ooo??
insallah canım sabah bi tartılayım bakalım :) spora devam mı?evet kaptan sende geldin tam oldu
ne yaramazlık yapıyor bu kuşş?son günlerdeki ilk yaramaz sençok uğraşıcaz senle neyse belki sosyestetikcim sayesinde motive olursun belki biz yapamadık
bazıları söz dinlemiyorne yaramazlıgıymıs ooo??
aaa nedennnbazıları söz dinlemiyorartılarla geliyorlar yaramaz onlar
kaptanı bekliyormuymuşum acaba biraz ayağa kaldırır beni oson günlerdeki ilk yaramaz sençok uğraşıcaz senle neyse belki sosyestetikcim sayesinde motive olursun belki biz yapamadık
devam ediyorum kaptan her tür spor deniyorum evde falan videolarla spora yazılacaktım fırsat olmadı salon çok uzak yüzmeye gitmek istiyordum ama olmadıinsallah canım sabah bi tartılayım bakalım :) spora devam mı?
bilmiyorum ki neden artık sen hesap sor birazdaaaa nedennn
ama bu hafta hiç spor yapmadın dimikaptanı bekliyormuymuşum acaba biraz ayağa kaldırır beni o
devam ediyorum kaptan her tür spor deniyorum evde falan videolarla spora yazılacaktım fırsat olmadı salon çok uzak yüzmeye gitmek istiyordum ama olmadı
bilmiyorum ki neden artık sen hesap sor birazdabugün az daha atıodum takımdan da bu zamana kadar emek vermiş kalsın biraz daha dedim oyyy deadlinecim sensiz olmaz
yüzme süper zayıflatıyor canım evet alternatif sporları denemeni takdir ediyorum. ben gidiyorum orda da teyzeler beni begeniyor talip buluyorumkaptanı bekliyormuymuşum acaba biraz ayağa kaldırır beni o
devam ediyorum kaptan her tür spor deniyorum evde falan videolarla spora yazılacaktım fırsat olmadı salon çok uzak yüzmeye gitmek istiyordum ama olmadı
evet bu hafat çok yaramazdım baştan savma oldu sporlarımama bu hafta hiç spor yapmadın dimiyoksa nasıl çıksın o artı
cısssssevet bu hafat çok yaramazdım baştan savma oldu sporlarım
yüzme süper zayıflatıyor canım evet alternatif sporları denemeni takdir ediyorum. ben gidiyorum orda da teyzeler beni begeniyor talip buluyorumbi de yakısıklı falan olsalar canım yanmayacak
kuzum yok atarmıyım seniat beni april yayıldım takıma belki ondandır atarsan kendime gelirim belki şaka ya atma tamam off gelcem kendime
kızımız güzel tabi heryerde talipler canım belki içleri güzeldiryüzme süper zayıflatıyor canım evet alternatif sporları denemeni takdir ediyorum. ben gidiyorum orda da teyzeler beni begeniyor talip buluyorumbi de yakısıklı falan olsalar canım yanmayacak
atar mıyız kuşum ya yapma lütfen. spor ve diyet varat beni april yayıldım takıma belki ondandır atarsan kendime gelirim belki şaka ya atma tamam off gelcem kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?