- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
yemiş yatmış demekkideadline
bütün ailemi sorgulamıs kadın arkadasa o begendi ya gerisi problem degilevet ya birinin oğlu torunu kardeşi oluyor hep oralarda pusuda bekliyorlar
olabilir tatlım ama 10 yas büyük de olmasın bi de istemiyorum. dinlenmeye ihtiyacım varkuzum yok atarmıyım senispor diyetle seni tutacağım takımda
kızımız güzel tabi heryerde talipler canım belki içleri güzeldir
ooo hemde ne yemişş bide aaaa sanki bu hafta hiç menüde yazmadı ohh götürdü demekki
april inanırmısın beni tanıyorsun menü yazmamışım bu hafta hiç ve düşündüm pek iyi şeyler yok arada hmm cezayı haketmişim ben yaooo hemde ne yemişş bide aaaa sanki bu hafta hiç menüde yazmadı ohh götürdü demekki
arada olur canım da sürekli olmasın yeter kiyakalandım
ceza ceza cezaaaapril inanırmısın beni tanıyorsun menü yazmamışım bu hafta hiç ve düşündüm pek iyi şeyler yok arada hmm cezayı haketmişim ben ya
kaptan biz kuralları yeniledik sonra bidaha yeniledik sonra değiştirdik gruplar kurduk biz sen yokken çok değiştirdik april özet geçsin sana ama herkes bildirim yapıyor düzenli spor falanda yapıyorlar istekliyiz yani
canım zaten ne zaman hazır olursan o zaman olsunolabilir tatlım ama 10 yas büyük de olmasın bi de istemiyorum. dinlenmeye ihtiyacım var
tamam canm bana bi özet gecersinizkaptan biz kuralları yeniledik sonra bidaha yeniledik sonra değiştirdik gruplar kurduk biz sen yokken çok değiştirdik april özet geçsin sana ama herkes bildirim yapıyor düzenli spor falanda yapıyorlar istekliyiz yanitabi ben hariç bu hafta kaçmışım
tabi ki diyet te yapıyor 10 parmagında 10 marifetcanım zaten ne zaman hazır olursan o zaman olsunhayırlısı olsun herşeyin dinlen biraz bakalım olmadı biz de buluruz he heee =) evlere şenlik kızımız var dimi
kaptanım ceza ver sen bu kıza en afillisinden
kaptan sen ne sporlar yapıyorsun şimdi birde hedein kaç ya mezun olup gitmetabi ki diyet te yapıyor 10 parmagında 10 marifet
nereye gidecekmiş yok öyle bişey üçümüzde hep burdayızkaptan sen ne sporlar yapıyorsun şimdi birde hedein kaç ya mezun olup gitme
benim ruh halime yakın kaptanbu aralar ruh halim Eki Görüntüle 1472340
canım spor salonuna gidiyorum fitness ve plates yapıyorum. mutluyumnereye gidecekmiş yok öyle bişey üçümüzde hep burdayızkaçanı yakalar getiririm valla
hahaha hepimizin olsun o zamanbenim ruh halime yakın kaptan
bu aralar ruh halim Eki Görüntüle 1472340
ne oluyor kızlar yok öyle bişeyyybenim ruh halime yakın kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?