Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ALINAN KARARLAR ;

1) 2 HAFTA SABİT KALAN ÜYE EĞER 3.HAFTADA SABİTSE DİREKT İZNE AYRILACAK. (AYNI UYGULAMA KİLO ALANLAR İÇİNDE GEÇERLİ OLACAK)

2) HERGÜN EN AZ 5 MESAJ YAZILACAK. HERKES HAFTALIK MESAJ SAYISINI CUMA GÜNÜ BİLDİRECEK. 35 TEN AZ MESAJ SAYISI BİLDİREN İKAZ EDİLECEK.(DEVAM EDERSE GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAK)

3)HER GÜN EN AZ 30 DAKİKA SPOR ZORUNLUDUR

4)HER HAFTA EN AZ 750 GR VERMİŞ ÜYE KAÇAMAK HAKKINA SAHİP OLACAK. AMA SADECE TEK KAÇAMAK

5)EŞLEŞTİRMELERDEKİ ARKADAŞLAR BİRBİRLERİNİ GEREKİRSE SERT BİR DİLLE UYARACAK,MENÜLERİNE VE SPORLARINA MÜDAHALE EDECEK.

6)HADİ SENDE GEL SLOGANIYLA HERGÜN 21:00 / 23:00 ARASI TAKIMDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ,EKSİKLER VE YANLIŞLAR SORGULANACAK.İYİ GİDENLER ALKIŞLANACAK.

7)EŞLEŞTİRMELER KİLOLARA GÖRE YAPILACAK.KİLOLAR DÜŞTÜKÇE BİR ALT GRUBA GEÇİLECEK

8)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SAAT 14:00 KADAR YAPILACAK.LÜTFEN BU SAATİ GEÇMEYİNİZ.EĞER CUMA TARTILAMAYAN OLURSA PERŞEMBE GÜNÜ DE BİLDİRİM YAPABİLİR.

9)HER PAZARTESİ KİLO KONTROL TARTISI YAPILACAK.EĞER ARTI VARSA HEMEN DÜZELTİLECEK.

10)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SONRASI,HERKES SONRAKİ HAFTANIN HEDEFİNİ YAZACAK.HEDEFİNİ YAKALAMAYANA CEZA VERİLECEK.

ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR DİLERİM ARKADAŞLAR,HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR...

April deadline kizlar 75 in altina dustugum icin 4gozle bekledigim cissimdan yiyebilirim
Haftayaki hedefimde 800 gram olsun duz 74 olayim ins.

hahaha hepimizin olsun o zaman

Maasallah iyi dokturmussunuz sohbeti kaptanla tanistirin bizi
kaptancım burcu seninle tanışmak istiyor takımımızın azimli kuşu süper spor diyet ne arasan var birazda meraklı kuşumuz olur kendisi gunesselle konuşmuşsun o da çok azimli ne kilolar verdi bir bilsen fıstık oldu zamanla geldikçe birileri tanışırsın tabi

Beni iyi tanimissin kiz ben gercekten merakliyimdir vede azimli gorumcem bana azimle .. tasi deler lakabini koydu kafama koydugumu yaparim

tabiki yiyebilirsin ama biliyorsun tek bişey ve abartma ok ? tamam canım hedefini ekleyeceğim
Tamam abartmicimm 1yuvarlak bolumun hepicigini yiicim
oh hadi bakalım ye cısını çok abrtma hakettin ama abrtma yani yinede kaç haftadır bekliyorsun
Tabi bekledim vallahi ruyalarima girdi simdide ilk hedefim olan 70 e dusunce bir super kalorili daha yoyecegim datlu var duseyim onuda yiciim

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

ApriL_2007 : 200 gr
jasmine53 : 500 gr
ispanyol : 1 kg
dagatesi :
deadline : 200 gr
michi :
gunessel : 300 gr
busra-88 : 500 gr
winchester : 1 kg
dalin26 :
mlyt : 1 kg
Burcu_87 : 300 gr

gruplar

90-80 arası ...........
ApriL_2007
gunessel

80-70 arası............
mlyt
jasmine53
ispanyol
delidivaneoldum
dalin26
burcu_87

70-60 arası .............
winchesterr
deadline
dagatesi

60 altı............
sosyestetik
michi
Pridee izinli

uygundur tatlım aynen katılıyorum ellerinize saglık
Maasallah iyi dokturmussunuz sohbeti kaptanla tanistirin bizi
merhaba canım hosgeldin ben kaçak kaptan, bi süredir izindeydim. 87 lisin galiba ben de 87 liyim

kaptancım son kararlar bunlardı

April deadline kizlar 75 in altina dustugum icin 4gozle bekledigim cissimdan yiyebilirim
hadi bakalım
Haftayaki hedefimde 800 gram olsun duz 74 olayim ins.

süpermis tebrik ediyorum

Tamam abartmicimm 1yuvarlak bolumun hepicigini yiicim

Tabi bekledim vallahi ruyalarima girdi simdide ilk hedefim olan 70 e dusunce bir super kalorili daha yoyecegim datlu var duseyim onuda yiciim
cısın nedir canım kek falan mı?

uygundur tatlım aynen katılıyorum ellerinize saglık

merhaba canım hosgeldin ben kaçak kaptan, bi süredir izindeydim. 87 lisin galiba ben de 87 liyim

süpermis tebrik ediyorum
Evet 87 liyim bende memnun oldum

aynı sen yaparsın haklı görümcen kız ilk geldiğin gün çözdüm seni meraklı ama uyumlusun sistemi çözünce daha gaza geliyorsun
Hee aynen gaza geliyom nolcuuu bu aralar seninde gelmen lazimsenide getireyimmi gaza

michi buırda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…