- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Deaddd ben geldımmmmhanımlar kolay gelsın hepınıze ben uzaktan sızlerı ızlemeye geldım anca adapt olurm
Hoşbuldummm :) Nasılsınız nasıl gıdıyo dıyetlerınız :)merhaba hosgeldin
hoşgeldin canımcımDeaddd ben geldımmmmhanımlar kolay gelsın hepınıze ben uzaktan sızlerı ızlemeye geldım anca adapt olurm
benide çek ya özeniyorum sanaEvet 87 liyim bende memnun oldum
Hee aynen gaza geliyom nolcuuu bu aralar seninde gelmen lazim senide getireyimmi gaza
evet kaptan yakaladım kolundan tekrar katılmak isteyenler topiğne yazmış bilmiyormuş dedim sen gel bakayım ismini hatırlıyorum senin aldım geldim çok iyi gidiyormichi buırda mı?
ayyy yapsana hiç fena olmaz sana devrediyorum deadline senin alEvet 87 liyim bende memnun oldum
Hee aynen gaza geliyom nolcuuu bu aralar seninde gelmen lazim senide getireyimmi gaza
Öyle yapmaya geldım zaten spor topiğinden gelıyorum sizden gaz alıp gobek erıtcemHosgeldin takil bize hayatini yasa
iyi gidiyor spor daha iyi gidiyor ?Hoşbuldummm :) Nasılsınız nasıl gıdıyo dıyetlerınız :)
Hoşbuldum canımcımhoşgeldin canımcım
benide çek ya özeniyorum sana
evet kaptan yakaladım kolundan tekrar katılmak isteyenler topiğne yazmış bilmiyormuş dedim sen gel bakayım ismini hatırlıyorum senin aldım geldim çok iyi gidiyor
iyi yapmıssın canımhoşgeldin canımcım
benide çek ya özeniyorum sana
evet kaptan yakaladım kolundan tekrar katılmak isteyenler topiğne yazmış bilmiyormuş dedim sen gel bakayım ismini hatırlıyorum senin aldım geldim çok iyi gidiyor
hoşgeldinnÖyle yapmaya geldım zaten spor topiğinden gelıyorum sizden gaz alıp gobek erıtcem
arkadaşlarMiss_bonn i ben çağırdım evlenecek yakında 3 kilosu kalmış veremiyorum dedi gel takıl takımla dedim motive olmaya geldi yani liteye girmek istemiyor resmi olarak ama bizimle takılcak spor yapacak falan izninizle yaşını boyunu kilosunu alırsak birde tamam
Benım sporla yenı yenı ıyılesmeye basladı aramiyi gidiyor spor daha iyi gidiyor ?
Yok yok değilim daha tam anlamıyla debelenıyorum anca ama ter atıyorum yetıyohoşgeldinnsporcu seni
fotodaki gelinligi giymeyi planlıyorsan cıtırcık olman lazım. kaç kilosun canım?Benım sporla yenı yenı ıyılesmeye basladı aram
ben bi tartılayım kusum önce yarın yazarımHAFTALIK HEDEF TABLOSU
sosyestetik :
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :
ispanyol :
deadline :
michi :
gunessel :
busra-88 :
winchester :
mlyt :
Burcu_87 :800 gr
kızlar hedefleri alalım haydeeee...
tamam bebem ayy çok heycanlandım geldin ya şükürben bi tartılayım kusum önce yarın yazarım
aynen canım biraz sosyalleselim iştetamam bebem ayy çok heycanlandım geldin ya şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?