Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben hedef vermiyorum april şimdilik pazar vercem tamam mı hedef bu haftaki gibi olmayım

cısın nedir canım kek falan mı?
Yok canim cisslarin en buyugu kunefe yiyecegim ins
Dur cekecem seni zaten 4kilom kaldi senin guruba inmeye ozaman gorcen sen

ayyy yapsana hiç fena olmaz sana devrediyorum deadline senin al
Tamam aprilcim deadline bende artik sen meraklanmagel bakim kizçem buraya yamacima
bi before after gelsin benden motive olalım Eki Görüntüle 1472392
Senmisin yoksam bu

Iyi yapmisssin canim hosgeldin aramiza hayirli olsun 3kilo azmis takil bize cabucak verirsin

Evet kendımı tanıtıyım oykumu anlatıyım size
24 yasındayım.. 54 kıloyum.. 1,64 boyumda..
4-5 senedır kılo almaya calısıyodum ben 52-54lerden 40 kıloya dustum ve 2 senedır azımle ugrastım kılo almak ıcın aldım basardımda eskı kıloma gerı geldım ama orantısız aldım bu sefer.. azcık bı gobegım var sporlada destekleyıp bunu erıtmek ıstıyorum.. bıde gobegımı ıcıme cekınce belımın ınceldıgını farkettım ve 5 ay ıcınde ınceltmem gerekıyo belımı bu yuzden deadd vasıtasıyla topiğinize gelmeye karar verdım ama lısteye gırmeme gerek yok yer ısgal etmeme
Miss_bonn tebrikler hayırlı olsun şimdiden

Çok teşekkür ederım sağolun :)

kuşlar ben biraz film izleyeyim, siz takılın yarın görüsürüz inşallah seviliyorsunuz iyi geceler

fotodaki gelinligi giymeyi planlıyorsan cıtırcık olman lazım. kaç kilosun canım?
Yok fotodakı degılde farkıda pek yok ben ipsiz actım sırtını Gelınlıkcı bu gelınlıgı ıstıyosan belını ınceltceksın dedıgı ıcın bu hallerdeyım zaten olurum ınsallah agustosa kadar

tabiki canım herzaman gelmotive olamacına ulaşırsın İnşallah

veririsin tatlım abur cubur yok hergün sende menü bildirim yap bize hergün bir önceki günün menüsünü paylaşıyorsun dünün menüsü diye birde içtiğin su miktarı ve kaç dk spor yaptığın ne yaptığını ayrıntılı yazmana gerek yok pilates fitness yada karın videosu şeklinde yapsan yeter hoşgeldin bakalım

Kabul etmiyoruz sen cezalisin bildirim yap bakim enaz 500 gram verceksin zati vermedin buhafta hadee de bakim elime dustun sen benim
ayy yandım ben tamam april çak oraya 500

kuşlar ben biraz film izleyeyim, siz takılın yarın görüsürüz inşallah seviliyorsunuz iyi geceler
görüşürüz kaptan iyi izlemeler iyi geceler

ağustosa fıstık manken olursun ya sen rahat ol su içmeyi ihmal etme

Dimi yani hem kilo vermiyo bide bildirim yapmiyo oh ne ala memleket zaten daha cezani kesmedik gerci senin cezan benim
valla korkulur senden ya tepeme bin benim

Diş agrısından menümü kaldı hayatım fenayım bugun ıcım dısım kepeklı galeta ve elma oldu zaten suyla hıc sorunum olmadı benım susuz asla yasayamam uykumdan uyanıp koskocaman bardakla ıcerm
Bildirimimi yinede yapıcam ama size tekrar hosbuldm :)

Caktigin miktarida cumaya vereceksin temammi ortak hadi bakalim cumaya kadar kim fazla kilo verecek neysem bebeler uyanmadan ben yatiyorum yarina devam ederik datlum kizlar hadi iii geceler opuldunuz

tamam canım iyi seyirlergrsrzsende çokk seviliorsun bebemmmiyi geceler tatlı rüyalar

ağustosa kadarsa zamanın var olursun canım ve de korursan incecik bir gelin olursun eeeee bir foto isteriz artık

Dimi yani hem kilo vermiyo bide bildirim yapmiyo oh ne ala memleket zaten daha cezani kesmedik gerci senin cezan benim
haa hayyyy en güzel cezaaa

İnşllah cok degıl zaten ya belkı kosusturmadan bıle verırım ama ben sımdı spor yapıyoken desteklıyım ıstedm cok tesekkur ederım :)
iyi yapmışssın canım bazen o bikaç kgyu veremiyosun takıl bakalım sende yaz menü spor yorumlarız hergün

canım hergün bir önceki günün menüsünü yazacaksın spor ve su miktarınıda ekleyerek

Gönderirim spor topiğindende istiyolar göndericem inşallah hepinize özelden
bekleriz

ha hayyyy çakarım bi 500 yandın mı sanki sen?

HAFTALIK HEDEF TABLOSU

sosyestetik :
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :
ispanyol :
deadline :500 gr
michi :
gunessel :
busra-88 :
winchester :
mlyt :
Burcu_87 :800 gr

kızlar hedefleri alalım haydeeee...

canım hergün bir önceki günün menüsünü yazacaksın spor ve su miktarınıda ekleyerek

bekleriz

Tamamdır.. Yalnız suyumu litre olarak hiç bilmem cunku sureklı bardagım olur elımde.. o zaman ben artık tupperıma doldurym ordan hesaplarm ama su tuketımım cok fazla benım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…