ben hedef vermiyorum april şimdilik pazar vercem tamam mı hedef bu haftaki gibi olmayımHAFTALIK HEDEF TABLOSU
sosyestetik :
ApriL_2007 : 400 gr
jasmine53 :
ispanyol :
deadline :
michi :
gunessel :
busra-88 :
winchester :
mlyt :
Burcu_87 :800 gr
kızlar hedefleri alalım haydeeee...
Yok canim cisslarin en buyugu kunefe yiyecegim inscısın nedir canım kek falan mı?
Dur cekecem seni zaten 4kilom kaldi senin guruba inmeye ozaman gorcen senhoşgeldin canımcım
benide çek ya özeniyorum sana
evet kaptan yakaladım kolundan tekrar katılmak isteyenler topiğne yazmış bilmiyormuş dedim sen gel bakayım ismini hatırlıyorum senin aldım geldim çok iyi gidiyor
Tamam aprilcim deadline bende artik sen meraklanmaayyy yapsana hiç fena olmaz sana devrediyorum deadline senin al
bi before after gelsin benden motive olalım Eki Görüntüle 1472392
Iyi yapmisssin canimarkadaşlarMiss_bonn i ben çağırdım evlenecek yakında 3 kilosu kalmış veremiyorum dedi gel takıl takımla dedim motive olmaya geldi yani liteye girmek istemiyor resmi olarak ama bizimle takılcak spor yapacak falan izninizle yaşını boyunu kilosunu alırsak birde tamam
Evet kendımı tanıtıyım oykumu anlatıyım sizearkadaşlarMiss_bonn i ben çağırdım evlenecek yakında 3 kilosu kalmış veremiyorum dedi gel takıl takımla dedim motive olmaya geldi yani liteye girmek istemiyor resmi olarak ama bizimle takılcak spor yapacak falan izninizle yaşını boyunu kilosunu alırsak birde tamam
Miss_bonn tebrikler hayırlı olsun şimdiden
ben hedef vermiyorum april şimdilik pazar vercem tamam mı hedef bu haftaki gibi olmayım
işte bu hakettiKabul etmiyoruz sen cezalisin bildirim yap bakim enaz 500 gram verceksin zati vermedin buhafta hadee de bakim elime dustun sen benim
Yok fotodakı degılde farkıda pek yok ben ipsiz actım sırtınıfotodaki gelinligi giymeyi planlıyorsan cıtırcık olman lazım. kaç kilosun canım?
Dimi yani hem kilo vermiyo bide bildirim yapmiyo oh ne ala memleketişte bu haketti
tabiki canım herzaman gelEvet kendımı tanıtıyım oykumu anlatıyım size
24 yasındayım.. 54 kıloyum.. 1,64 boyumda..
4-5 senedır kılo almaya calısıyodum ben 52-54lerden 40 kıloya dustum ve 2 senedır azımle ugrastım kılo almak ıcın aldım basardımda eskı kıloma gerı geldım ama orantısız aldım bu sefer.. azcık bı gobegım var sporlada destekleyıp bunu erıtmek ıstıyorum.. bıde gobegımı ıcıme cekınce belımın ınceldıgını farkettım ve 5 ay ıcınde ınceltmem gerekıyo belımı bu yuzden deadd vasıtasıyla topiğinize gelmeye karar verdım ama lısteye gırmeme gerek yok yer ısgal etmeme
Çok teşekkür ederım sağolun :)
İnşllah cok degıl zaten ya belkı kosusturmadan bıle verırım ama ben sımdı spor yapıyoken desteklıyım ıstedm cok tesekkur ederım :)tabiki canım herzaman gelmotive ol amacına ulaşırsın İnşallah
veririsin tatlım abur cubur yok hergün sende menü bildirim yap bize hergün bir önceki günün menüsünü paylaşıyorsun dünün menüsü diye birde içtiğin su miktarı ve kaç dk spor yaptığın ne yaptığını ayrıntılı yazmana gerek yok pilates fitness yada karın videosu şeklinde yapsan yeterEvet kendımı tanıtıyım oykumu anlatıyım size
24 yasındayım.. 54 kıloyum.. 1,64 boyumda..
4-5 senedır kılo almaya calısıyodum ben 52-54lerden 40 kıloya dustum ve 2 senedır azımle ugrastım kılo almak ıcın aldım basardımda eskı kıloma gerı geldım ama orantısız aldım bu sefer.. azcık bı gobegım var sporlada destekleyıp bunu erıtmek ıstıyorum.. bıde gobegımı ıcıme cekınce belımın ınceldıgını farkettım ve 5 ay ıcınde ınceltmem gerekıyo belımı bu yuzden deadd vasıtasıyla topiğinize gelmeye karar verdım ama lısteye gırmeme gerek yok yer ısgal etmeme
Çok teşekkür ederım sağolun :)
ayy yandım ben tamam april çak oraya 500Kabul etmiyoruz sen cezalisin bildirim yap bakim enaz 500 gram verceksin zati vermedin buhafta hadee de bakim elime dustun sen benim
görüşürüz kaptan iyi izlemelerkuşlar ben biraz film izleyeyim, siz takılın yarın görüsürüz inşallah seviliyorsunuziyi geceler
ağustosa fıstık manken olursun ya sen rahat ol su içmeyi ihmal etmeYok fotodakı degılde farkıda pek yok ben ipsiz actım sırtınıGelınlıkcı bu gelınlıgı ıstıyosan belını ınceltceksın dedıgı ıcın bu hallerdeyım zaten olurum ınsallah agustosa kadar
Dimi yani hem kilo vermiyo bide bildirim yapmiyo oh ne ala memleketzaten daha cezani kesmedik gerci senin cezan benim
veririsin tatlım abur cubur yok hergün sende menü bildirim yap bize hergün bir önceki günün menüsünü paylaşıyorsun dünün menüsü diye birde içtiğin su miktarı ve kaç dk spor yaptığın ne yaptığını ayrıntılı yazmana gerek yok pilates fitness yada karın videosu şeklinde yapsan yeterhoşgeldin bakalım
ayy yandım ben tamam april çak oraya 500
görüşürüz kaptan iyi izlemeleriyi geceler
Caktigin miktarida cumaya vereceksin temammi ortakveririsin tatlım abur cubur yok hergün sende menü bildirim yap bize hergün bir önceki günün menüsünü paylaşıyorsun dünün menüsü diye birde içtiğin su miktarı ve kaç dk spor yaptığın ne yaptığını ayrıntılı yazmana gerek yok pilates fitness yada karın videosu şeklinde yapsan yeterhoşgeldin bakalım
tamam canım iyi seyirlerkuşlar ben biraz film izleyeyim, siz takılın yarın görüsürüz inşallah seviliyorsunuziyi geceler
ağustosa kadarsa zamanın var olursun canım ve de korursan incecik bir gelin olursun eeeee bir foto isteriz artıkYok fotodakı degılde farkıda pek yok ben ipsiz actım sırtınıGelınlıkcı bu gelınlıgı ıstıyosan belını ınceltceksın dedıgı ıcın bu hallerdeyım zaten olurum ınsallah agustosa kadar
haa hayyyy en güzel cezaaaDimi yani hem kilo vermiyo bide bildirim yapmiyo oh ne ala memleketzaten daha cezani kesmedik gerci senin cezan benim
iyi yapmışssın canım bazen o bikaç kgyu veremiyosun takıl bakalım sende yaz menü spor yorumlarız hergünİnşllah cok degıl zaten ya belkı kosusturmadan bıle verırım ama ben sımdı spor yapıyoken desteklıyım ıstedm cok tesekkur ederım :)
canım hergün bir önceki günün menüsünü yazacaksın spor ve su miktarınıda ekleyerekDiş agrısından menümü kaldı hayatım fenayım bugunıcım dısım kepeklı galeta ve elma oldu zaten suyla hıc sorunum olmadı benım susuz asla yasayamam uykumdan uyanıp koskocaman bardakla ıcerm
Bildirimimi yinede yapıcam ama size tekrar hosbuldm :)
beklerizGönderirim spor topiğindende istiyolar göndericem inşallah hepinize özelden
ha hayyyy çakarım bi 500veririsin tatlım abur cubur yok hergün sende menü bildirim yap bize hergün bir önceki günün menüsünü paylaşıyorsun dünün menüsü diye birde içtiğin su miktarı ve kaç dk spor yaptığın ne yaptığını ayrıntılı yazmana gerek yok pilates fitness yada karın videosu şeklinde yapsan yeterhoşgeldin bakalım
canım hergün bir önceki günün menüsünü yazacaksın spor ve su miktarınıda ekleyerek
bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?