ay kıyamam bence görün derim ağrısı fena oluyor kız doğum ağrısından fena olarak ağrı miktarını belirtiyorlar geçmez öyle kolay görünmen lazımDiş agrısından menümü kaldı hayatım fenayım bugunıcım dısım kepeklı galeta ve elma oldu zaten suyla hıc sorunum olmadı benım susuz asla yasayamam uykumdan uyanıp koskocaman bardakla ıcerm
Bildirimimi yinede yapıcam ama size tekrar hosbuldm :)
iyi geceler canım sana emanet ettim kendimi benCaktigin miktarida cumaya vereceksin temammi ortakhadi bakalim cumaya kadar kim fazla kilo verecek neysem bebeler uyanmadan ben yatiyorum yarina devam ederik datlum kizlar hadi iii geceler opuldunuz
evet iyi olur biliriz hem birde antibiyotik kullanıyorsun ya çok içmen iyi olur ilaçlar böbreğine zarar vermesinTamamdır.. Yalnız suyumu litre olarak hiç bilmem cunku sureklı bardagım olur elımde.. o zaman ben artık tupperıma doldurym ordan hesaplarm ama su tuketımım cok fazla benım..
april aylar geçti maşallah sen takım içi derecede kombine bilet almışcasına hep vardın yani tebrik ederimVEE TAKIMİÇİ SIRALAMAMIZ DA ŞÖYLE ;
Eki Görüntüle 1472401 . MLYT...........
Eki Görüntüle 1472402 . BURCU_87..........
Eki Görüntüle 1472403 .APRİL_2007........
he hee =) ozaman suda da sen bize örnek olTamamdır.. Yalnız suyumu litre olarak hiç bilmem cunku sureklı bardagım olur elımde.. o zaman ben artık tupperıma doldurym ordan hesaplarm ama su tuketımım cok fazla benım..
april aylar geçti maşallah sen takım içi derecede kombine bilet almışcasına hep vardın yani tebrik ederim
Muhtemelen pazartesı gıderım kuzum mecbur gıtcek bu diş yanı artık hayır gelmez ondan.. hala sızlamıyo yanız sabahkı agrıyla aynı aman gece benı rahat uyutsunda baska bısey ıstemem..ay kıyamam bence görün derim ağrısı fena oluyor kız doğum ağrısından fena olarak ağrı miktarını belirtiyorlar geçmez öyle kolay görünmen lazım
iyi geceler canım sana emanet ettim kendimi ben
evet iyi olur biliriz hem birde antibiyotik kullanıyorsun ya çok içmen iyi olur ilaçlar böbreğine zarar vermesin
Su candır ya için valla sureklı bardagınız dolu olunca bı bakmıssınz yudum yudum derken gıdıyo cogalıyo.. susayıp uyanıyrum ben uykumdan dıyorum ya mumkun degıl duramam susuz..he hee =) ozaman suda da sen bize örnek ol
süper cilt içinde su içmek çok iyiSu candır ya için valla sureklı bardagınız dolu olunca bı bakmıssınz yudum yudum derken gıdıyo cogalıyo.. susayıp uyanıyrum ben uykumdan dıyorum ya mumkun degıl duramam susuz..
yarın cumartesi çalışıyormusun april kıyamam ya görüşürüz iyi gecelerkızlar benimde uykum geldien iyisi benden bu kadar bu günlük diyerek geceyi tamamlıyayım malum yarın iş var iyi geceler yarın grsrz İnşallah dikkatli olalım her gün yeni güzel gün byeeee
evet canım malesefff yoğunuzyarın cumartesi çalışıyormusun april kıyamam ya görüşürüz iyi geceler
evet canım malesefff yoğunuz
İçtim canım sımdı Allah korusun acıllık olmak ıstemıyorm valla morfını vurup gonderıyolar bısey yapmıyolar orda zaten:Ssüper cilt içinde su içmek çok iyiihmal etme git pazartesi gece ağrısı için ağrı kesici alcaksın mecbur uykudan uyandırırsa iç uyutmaz yoksa
İyi geceler iyi çalışmalar april :)tşkrler bebem
okudum bunu benhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...al-oldu-ama-sandiginiz-sebepten-degil.809678/
kızlar okuyun çok iyi yaaa çok anlamlı ayyyy neyse ben şimdi gerçekten kaçtım byeee...
Ben bdv deyım dead su dorduz bebek muhabbetını okuyorum mune kılıt vurmus konuyabenden de iyi geceler hadi gidelin nilersn biz kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?