Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ay kıyamam bence görün derim ağrısı fena oluyor kız doğum ağrısından fena olarak ağrı miktarını belirtiyorlar geçmez öyle kolay görünmen lazım

Caktigin miktarida cumaya vereceksin temammi ortak hadi bakalim cumaya kadar kim fazla kilo verecek neysem bebeler uyanmadan ben yatiyorum yarina devam ederik datlum kizlar hadi iii geceler opuldunuz
iyi geceler canım sana emanet ettim kendimi ben
Tamamdır.. Yalnız suyumu litre olarak hiç bilmem cunku sureklı bardagım olur elımde.. o zaman ben artık tupperıma doldurym ordan hesaplarm ama su tuketımım cok fazla benım..
evet iyi olur biliriz hem birde antibiyotik kullanıyorsun ya çok içmen iyi olur ilaçlar böbreğine zarar vermesin

Tamamdır.. Yalnız suyumu litre olarak hiç bilmem cunku sureklı bardagım olur elımde.. o zaman ben artık tupperıma doldurym ordan hesaplarm ama su tuketımım cok fazla benım..
he hee =) ozaman suda da sen bize örnek ol

Muhtemelen pazartesı gıderım kuzum mecbur gıtcek bu diş yanı artık hayır gelmez ondan.. hala sızlamıyo yanız sabahkı agrıyla aynı aman gece benı rahat uyutsunda baska bısey ıstemem..

he hee =) ozaman suda da sen bize örnek ol
Su candır ya için valla sureklı bardagınız dolu olunca bı bakmıssınz yudum yudum derken gıdıyo cogalıyo.. susayıp uyanıyrum ben uykumdan dıyorum ya mumkun degıl duramam susuz..

kızlar benimde uykum geldi en iyisi benden bu kadar bu günlük diyerek geceyi tamamlıyayımmalum yarın iş var iyi geceler yarın grsrz İnşallahdikkatli olalım her gün yeni güzel günbyeeee

Su candır ya için valla sureklı bardagınız dolu olunca bı bakmıssınz yudum yudum derken gıdıyo cogalıyo.. susayıp uyanıyrum ben uykumdan dıyorum ya mumkun degıl duramam susuz..
süper cilt içinde su içmek çok iyi ihmal etme git pazartesi gece ağrısı için ağrı kesici alcaksın mecbur uykudan uyandırırsa iç uyutmaz yoksa

kızlar benimde uykum geldi en iyisi benden bu kadar bu günlük diyerek geceyi tamamlıyayımmalum yarın iş var iyi geceler yarın grsrz İnşallahdikkatli olalım her gün yeni güzel günbyeeee
yarın cumartesi çalışıyormusun april kıyamam ya görüşürüz iyi geceler

süper cilt içinde su içmek çok iyi ihmal etme git pazartesi gece ağrısı için ağrı kesici alcaksın mecbur uykudan uyandırırsa iç uyutmaz yoksa
İçtim canım sımdı Allah korusun acıllık olmak ıstemıyorm valla morfını vurup gonderıyolar bısey yapmıyolar orda zaten:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…