Bizi bırakıp yatamıyosun dımı aprılşaşırmadım
Bizi bırakıp yatamıyosun dımı aprıl
kaptancım burcu seninle tanışmak istiyor takımımızın azimli kuşu süper spor diyet ne arasan var birazda meraklı kuşumuz olur kendisigunesselle konuşmuşsun o da çok azimli ne kilolar verdi bir bilsen fıstık oldu zamanla geldikçe birileri tanışırsın tabi
Efferim bizeVEE TAKIMİÇİ SIRALAMAMIZ DA ŞÖYLE ;
Eki Görüntüle 1472401 . MLYT...........
Eki Görüntüle 1472402 . BURCU_87..........
Eki Görüntüle 1472403 .APRİL_2007........
april aylar geçti maşallah sen takım içi derecede kombine bilet almışcasına hep vardın yani tebrik ederim
Kuzum deme oyle zaten kilo vermek psikolojik sen veremiyorum dersen vucudun oba gore ayarlanir verecegim bu yediklerim bana kilo yapmayacak diye kendine endeksleki kilo alma neoldu senin motivenehayatımdan işlerimden kendimden nefret ediyorum. hiç bir iş yapamıyorum. kendime zaman ayıramıyorum. mutsuzum çok mutsuzum.... hiçbir şey istediğim gibi olmuyor. çok canım sıkkın. olan bana oluyor. hedefler alınmış. bu haftaki hedefim 10kg almak. belki onu başarabilirim
canım öyle böyle değil. ptesi sınavlarım var, elime kitap bile almadım. bütün gardropları boşalttım toplıcam diye, toplayamıyorum kızım ağlıyor, eşim hergün 3-4 film izletiyor kuscam artık. onca işim var demiyor kıza ben bakayım sen hallet diye. bıktım öyle böyle değil.Kuzum deme oyle zaten kilo vermek psikolojik sen veremiyorum dersen vucudun oba gore ayarlanir verecegim bu yediklerim bana kilo yapmayacak diye kendine endeksleki kilo alma neoldu senin motivenehani beraber gaz verecektik kendimize lutfen bak bende 2cocukla misafirlerle yogunumbide biri iyilesiyor biri hastalaniyor ama hic diyetimi etkilemesibe izin vermedim cunku zaman herseyin ilaci hersey rayina zamanla oturacak hayat istedigimiz gibi akip gidecek ama gittikten sonra oisman olacak kilolarimiz kalmasin bedenimizde hadi bugun itibari ile silkelenip kendine vakit harcayip kendine geliyosun sende enaz 500 gram veriyosun tamammi bak bu dusunceye sahip ol ve verecegini kendine soyle
Neyazikki erkekler bukonuda ayni canim onlari oyle kabullenip bakmak zorundalar dusuncesini kafandan attigin an rwhatlarsin eminolcanım öyle böyle değil. ptesi sınavlarım var, elime kitap bile almadım. bütün gardropları boşalttım toplıcam diye, toplayamıyorum kızım ağlıyor, eşim hergün 3-4 film izletiyor kuscam artık. onca işim var demiyor kıza ben bakayım sen hallet diye. bıktım öyle böyle değil.
Canım benim ya çocuk küçükken herşey zor hiç bitmeyecek hiç buyumeyecek gibi gelir ama sabır lütfen sabır hepsi bitecek ve sen bütün islerini yoluna koyacaksincanım öyle böyle değil. ptesi sınavlarım var, elime kitap bile almadım. bütün gardropları boşalttım toplıcam diye, toplayamıyorum kızım ağlıyor, eşim hergün 3-4 film izletiyor kuscam artık. onca işim var demiyor kıza ben bakayım sen hallet diye. bıktım öyle böyle değil.
ya bıktım ama burcu yaa. çalışmıyor zaten tüm gün evde. ya uyuyor, ya film seyrediyor. ben böyle boş değilim ki. o evdeyken iş de yapamıyorum. gel film seyredelim, gel gezmeye gidelim. bıktım valla.Neyazikki erkekler bukonuda ayni canim onlari oyle kabullenip bakmak zorundalar dusuncesini kafandan attigin an rwhatlarsin eminol
Dun benimkide eve yorgun geldi yemegini yedi caydemledim cerezini verdim ufaklik birakmiyo cerezini cayini icsin ensonunda rahatoturamayinca al gotur burcu hevesim kacti rahat icirmiyor demezmiben okadar cay demlemisim kiz birakmiyodiye icmiyo yok efendim obur odaya gidip kapiyi kapatacakmista yok uyutayimmisimda sabahtan zaten mizirtisindan konusamadigi icin hep bi vagirisindan beynim gitmis 1saat dayanamiyorlar yani anlayacagin cok nadirdir babalarin aman ben ilgileneyimde esim kendine vakit harcasin gecen pazar esimin isi cikti al ufakligida gotir dedim kemkum sonunda ikna ettim 1saat olmadan geldiler geri eve agliyormus durmamis bana cok bagliymismismis sankisen babasi degilsin sonrasinda uyuttum buyukle sinemaya gittim daha ilk seansta uyanmis nezaman film bitiyormus yani bir rahatlik yok annelere hepsi ayni canimcim oyuzden kendine eziyet etme ve oyle kabullenmeye calis normalde kadin cagiriyorum senede iki defa dip temizliklere yetisemedigimden bugun yarim gunlugune cagirdim banane bende insanim yiprandim kaldim vallahi ona kos buna kos cocuklar dedigin gibi kendine vakit yok bende kadini cagirdim silsin supursun vallahi bende temizlik cocuk is guc bezmis durumdayim bu yontemi buldum aende kendine uygun bi yontem bul relax ol canim hayata bir defa geliyoruz bizden onemli hic birsey yok unutma bunu sen kendi degerini bilmezsen kimse bilmez sen kendini sevmezsen kimse sevmez tamam tatlim
Cok dogru soyliyorsun canim ama icinde bulundugun zaman cokda rahat hissedemiyorsunCanım benim ya çocuk küçükken herşey zor hiç bitmeyecek hiç buyumeyecek gibi gelir ama sabır lütfen sabır hepsi bitecek ve sen bütün islerini yoluna koyacaksin
Esin gunduzde evdeyse zormus ama sabret canim bak tasinma durumunda varmis isleri cokta onemseme hamilelige gelince onlemini alsana canim istemiyorsan aman dikkatya bıktım ama burcu yaa. çalışmıyor zaten tüm gün evde. ya uyuyor, ya film seyrediyor. ben böyle boş değilim ki. o evdeyken iş de yapamıyorum. gel film seyredelim, gel gezmeye gidelim. bıktım valla.
kadına gelince: ev çok kötü durumda, biri görcek diye ödüm kopuyor o kadar diyim5-6 aya kadar taşınmayı düşünüyoruz. o zaman düzenli haftada 3 gün çağırcam artık. ağlıycam sinirden. bi de hamilelik korkusu var. uyku falan bastırıyor. kendimi yemeğe verdim iki gündür.
bebek değil ki tek sorun. eşim de evde ve bütün gün yatıyor. o gerdi beni. bu saat oldu yatakta. akşam 10da yattı düşün artıkCanım benim ya çocuk küçükken herşey zor hiç bitmeyecek hiç buyumeyecek gibi gelir ama sabır lütfen sabır hepsi bitecek ve sen bütün islerini yoluna koyacaksin
ya kırkım çıktı, adet gördüm. dedim bi dahaki aya halledeyim, görmedim tekrar. rahmimi aldırıp kurtulmak istiyorum öyle bi bunaldımCok dogru soyliyorsun canim ama icinde bulundugun zaman cokda rahat hissedemiyorsun
Esin gunduzde evdeyse zormus ama sabret canim bak tasinma durumunda varmis isleri cokta onemseme hamilelige gelince onlemini alsana canim istemiyorsan aman dikkat
canım ya ben bu konuları pek bilmediğimden yorum yapamayacağım burcu çok güzel anlatmış senden önemli bişey yok takma kafana sen çocukla zaten çok iyi ilgilebniyorsun erkekler düşüncesiz olabiliyor bu konuda çalışsa rahatlarsın aslında kolay gelsin yani çokhayatımdan işlerimden kendimden nefret ediyorum. hiç bir iş yapamıyorum. kendime zaman ayıramıyorum. mutsuzum çok mutsuzum.... hiçbir şey istediğim gibi olmuyor. çok canım sıkkın. olan bana oluyor. hedefler alınmış. bu haftaki hedefim 10kg almak. belki onu başarabilirim
eli maşalı oldun iyice korktum sende yaEfferim bize
Niye ben yokum diye dert etmiyo hele bak buhafta ilk 3e girmede goreyim seni
Kuzum deme oyle zaten kilo vermek psikolojik sen veremiyorum dersen vucudun oba gore ayarlanir verecegim bu yediklerim bana kilo yapmayacak diye kendine endeksleki kilo alma neoldu senin motivenehani beraber gaz verecektik kendimize lutfen bak bende 2cocukla misafirlerle yogunumbide biri iyilesiyor biri hastalaniyor ama hic diyetimi etkilemesibe izin vermedim cunku zaman herseyin ilaci hersey rayina zamanla oturacak hayat istedigimiz gibi akip gidecek ama gittikten sonra oisman olacak kilolarimiz kalmasin bedenimizde hadi bugun itibari ile silkelenip kendine vakit harcayip kendine geliyosun sende enaz 500 gram veriyosun tamammi bak bu dusunceye sahip ol ve verecegini kendine soyle
nasıl yapılıyor canım evde hepsinden mevcut yapayım bir ara kaynatıyor musun sadece suda mı bekletiyorsun miktarları ne kadar tahminenTakimdaslarim size bir tuyo vereyim internette gezinen bu detox aulari mucize gercekten heleki salata limon nane elma kabuktarcin zencefil karisimi muthis wc ye goturuyor yaglara el salliyoruz sonrasinda benim herhafta sukurler olsunki kilo vermemin en buyuk sebeplerinden biride detox suyu iciyorum gun icinde normalau belki 1bardak iciyorum siddetle tavsiye ederim canlar
Buarada bende dolmusum rahatladim sanki
Muhtemelen gecikmistir canim korkmabebek değil ki tek sorun. eşim de evde ve bütün gün yatıyor. o gerdi beni. bu saat oldu yatakta. akşam 10da yattı düşün artık
ya kırkım çıktı, adet gördüm. dedim bi dahaki aya halledeyim, görmedim tekrar. rahmimi aldırıp kurtulmak istiyorum öyle bi bunaldım
Kork bendencanım ya ben bu konuları pek bilmediğimden yorum yapamayacağım burcu çok güzel anlatmış senden önemli bişey yok takma kafana sen çocukla zaten çok iyi ilgilebniyorsun erkekler düşüncesiz olabiliyor bu konuda çalışsa rahatlarsın aslında kolay gelsin yani çok
eli maşalı oldun iyice korktum sende yabu hafat kilo veremezsem çok fena olacak
nasıl yapılıyor canım evde hepsinden mevcut yapayım bir ara kaynatıyor musun sadece suda mı bekletiyorsun miktarları ne kadar tahminen
beni sıkı yönetime aldılar kız vallaha korktum benKızlar ne oluyor ya Dünkü mesajları okudumda deadline imin üstüne çok gidilmis bakıyorumalt tarafı 400 gramcık almış o fazlasıyla verir ben eminim
evet benimde aklıma geldi inşallah iyidir yakızlar bi de winchester yok ya belki hastaneye yatış falan olmuş olabilir. allah korusun. inşallah iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?