Korkma sen canım ben burdayımbeni sıkı yönetime aldılar kız vallaha korktum ben
Bu Dead'e verin sopayı, hak etti.canım ya ben bu konuları pek bilmediğimden yorum yapamayacağım burcu çok güzel anlatmış senden önemli bişey yok takma kafana sen çocukla zaten çok iyi ilgilebniyorsun erkekler düşüncesiz olabiliyor bu konuda çalışsa rahatlarsın aslında kolay gelsin yani çok
eli maşalı oldun iyice korktum sende yabu hafat kilo veremezsem çok fena olacak
nasıl yapılıyor canım evde hepsinden mevcut yapayım bir ara kaynatıyor musun sadece suda mı bekletiyorsun miktarları ne kadar tahminen
dört koldan kuşatma altındayım ya kaçacak yerim kalmadıBu Dead'e verin sopayı, hak etti.Ben de spor topiğinde takip ediyorum.
beni sıkı yönetime aldılar kız vallaha korktum ben
Canım niye ki öyle sıkışmış hissediyorsun hepimiz yoğunuzhayatımdan işlerimden kendimden nefret ediyorum. hiç bir iş yapamıyorum. kendime zaman ayıramıyorum. mutsuzum çok mutsuzum.... hiçbir şey istediğim gibi olmuyor. çok canım sıkkın. olan bana oluyor. hedefler alınmış. bu haftaki hedefim 10kg almak. belki onu başarabilirim
he heee =) sana da iyi gelmiş evet ahhh biz çalışanlar napalımBuarada bende dolmusum rahatladim sanki
hayır çok üstüne gidilmedi gereken yapıldı kurallarımız bu canım acımak yokKızlar ne oluyor ya Dünkü mesajları okudumda deadline imin üstüne çok gidilmis bakıyorumalt tarafı 400 gramcık almış o fazlasıyla verir ben eminim
bunu yapacağım güzelMuhtemelen gecikmistir canim korkma
Kork benden400 gram rahat verirsin dua et onun ustune 500gram demedim
Surahinin icine 1elma 1salata 1limon dogra 1cubuk ve 1zencefil kat su doldur 2saat beklet ve is bosaldikca su dokdur ben oyle yapiyorum kaynatma yok
Allah Allah yok öyle canım ben burdayım falan koruma şu yaramazıKorkma sen canım ben burdayım
Tamam kg alanları gaza getirip versinler dedik ama bu biraz fazla olmuş sanki
he hee =) yaramazlıklarda ünlendi bizim kızBu Dead'e verin sopayı, hak etti.Ben de spor topiğinde takip ediyorum.
canım bende işten geldim şimdi yorgundum ama eve geldim enerjim yerine geldiSizler neler yapiyorsunuzzz
canım güzel menün İnşallah o tostMerhaba kızlar dünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 tane zeytin salata
10.00 1 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 1 tane Kaşarlı tost 2 bardak şekersiz çay
16.oo nescafe 2si bir arada
Akşam 18.00 3 tane yaprak sarma 1 tane biber dolması 1 bardak ayran
2 lt su 30 dk yürüyüş
kolay gelsinn sakın sonra sende ağlama
Kizlar aglamak istiyorumtemizlige kadin gelmedi cocugu hastaymis kaldimi butun isler bana kollari sivadim is yapiyorum
ben varım canımmmmmKızlar nerdesin yahu kimse kalmamış yine hafta sonu mahmurlugu mu var menüler yok menülere yorumda yok
Menun ve sporun gayet guzel devamini getir ve gurubumuza katil az kaldidünkü menüm
sabah 07:15
peynirli kepekli sandviç
bir çay
ara 10:00
iki galeta
yeşil çay
öğle 12:15
iki köfte
üç kaşık bulgur pilavı
bir kase yoğurt
ara 15:35
bir yeşil elma
bir yeşil çay
akşam 19:00
bir kase pul biberli yoğurt
3.5 lt su
45 dk yürüyüş 1mile leslie
Sizdede bitmiyor misafir klasikleşti he hee=) sakın cıssslara dokunmakızlar bize akşam misafir gelecek o nedenle bugün yok olmam şart survivor izleycektim halbuki yaaslında gündüz geleceklerdi aradılar bekliyoruz gelen yok akşam geleceklermiş o kadar bekledik bende dedim madem öyle spor yapayım zaten dört koldan kuşatıldım şimdide misafirleri bekliyoruz yine bugün misafir bekleme günü
Bakalım zaten amacım da buMenun ve sporun gayet guzel devamini getir ve gurubumuza katil az kaldi
ay sorma misafir bitmez bizde april hala gelmediler bu aradaSizdede bitmiyor misafir klasikleşti he hee=) sakın cıssslara dokunma
Gidince de rahatlanmaz kuzum o zaman da bütün iş sAna bakıyor en iyisi ana kucaği yinede benden söylemesiay sorma misafir bitmez bizde april hala gelmediler bu aradabizim ev misafir geçidi gibi sabah ayrı akşam ayrı oluyor bazen diyorum anneme gitsemde rahatlasam şiştim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?