- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tamam canımkızlar 2 gündür benimde misafirlerim var yatılı fazla ilgilenemiyorum kusura bakmayın
Ne bileyim bana biraz fazla geldi ondan dedim buarada ben yedim fırcayiCanım niye ki öyle sıkışmış hissediyorsun hepimiz yoğunuzherşey olduğu kadar olsun mükemmel olmak zorunda değilsin ki hedefini de yaz bakalım oldu canım! sakın kg alma sakın çok kızarım diyetine sporuna devam et diğerleri eksik kalsın amannnn
he heee =) sana da iyi gelmiş evet ahhh biz çalışanlar napalım
hayır çok üstüne gidilmedi gereken yapıldı kurallarımız bu canım acımak yoko alt tarafı dediğn gramların devamı geliyor ipin ucunu kaçırmamak lazım dimi ama ?
bunu yapacağım güzel
Allah Allah yok öyle canım ben burdayım falan koruma şu yaramazıgidecek o kilolar görmüyelim böyle bi veriyor bi alıyor
he hee =) yaramazlıklarda ünlendi bizim kızhaketti tabi sizde orada acımayın elbirliğiyle düzelticez kuzumu
canım bende işten geldim şimdi yorgundum ama eve geldim enerjim yerine geldievimi seviyorum ben yaaaa sen işe devammı kuzum ?
Tost ekmeğiyle yaptım canimcanım güzel menün İnşallah o tosttost ekmeğiyle yapılmıştır...
kolay gelsinn sakın sonra sende ağlamayapın işinizi bakim ben hem çalışıyorum hem evi temizliyorum hem misafir ağırlıyorum ama sizin kadar sızlanmıyorum
ben varım canımmmmm
April doğru söylüyor canım ana Kucağı gibisi yokGidince de rahatlanmaz kuzum o zaman da bütün iş sAna bakıyor en iyisi ana kucaği yinede benden söylemesi
He heeNe bileyim bana biraz fazla geldi ondan dedim buarada ben yedim fırcayi
Cicim buradaydım yazışırken uyuyakalmışım birazcık iyi de geldi hene yapıyorsunuz kuşlar?
bende dün film izileyeyim dedim uyuyakaldım bende canım birazdan devam etcmCicim buradaydım yazışırken uyuyakalmışım birazcık iyi de geldi hesen napıosun ?
Bizde de milli maç :) hangi film canım ?bende dün film izileyeyim dedim uyuyakaldım bende canım birazdan devam etcm
Ayneeen ya bu supermis
Canım onlardan bir haber gelmediği taktirde hiç bir bilgimiz olmayacak malesefffKizlar dalinle winchesteri cok merak etmeye basladim
İyiyiz canımnabersiniz kızlar
izne ayrıldım ama fırsat buldukca gelmek istiyorum. ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?