Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydinlar dunku menum
Maydanozlu liminlusu
Sabah 10.00 1dilimpeynirli borek kozlenmiskirmizibiber cay
Oglen
14.00 2kasik corba
15.00 2karniyarik 5kasikpilav
18.00 sut ve musli
20.00 1muz 1dilimkarpuz
3lt detoxsuyu spor yok
çok güzel akşamın hafif olmasını sevdim

Kızlar ben geldim çok yoğun bir günün ardından burdayım hemen dünkü listem i paylaşayım
Sabah 7.45 1 tanehaslama yumurta 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 2 tane biber dolması 2 tane sarma 1 kase yoğurt
15. 00 sütlü nescafe
18.00 2 sarma 1 tabak salata
1.5lt su 2 mill leslie 30dk hafif tempoda yürüyüş

sarmalı gün olmuş kız ama az yemişsin neyse ki çok değil

Kızlar birazcık da olsa sessizlik bozulsun dimi ama bizde walking dead izliyoruz öğlenden beri ...

Kızlar birazcık da olsa sessizlik bozulsun dimi ama bizde walking dead izliyoruz öğlenden beri ...
ay içiniz şişmedimi ya öğleden beri walking deadle birde çok tatlısınız ya aynı şeyleri sevmeniz çok güzel maşallah nazar değmesin size çok hoşuma gidiyorsunuz ya

Çok sevindim takımın sempatik güzeli sahalara geri döndü desene
sağol canım dönüyorum sahalara bekleyin

Bizde bugün çocuklar kv ye gidince eşimle fırsattan istifade yemeğe gidelim dedik
Ben tavuklu salata yesemde arada bir farklılık iyi geliyor insana unutmuşum ben bu işleri ya çocuklardan sonra

Bizde bugün çocuklar kv ye gidince eşimle fırsattan istifade yemeğe gidelim dedik
Ben tavuklu salata yesemde arada bir farklılık iyi geliyor insana unutmuşum ben bu işleri ya çocuklardan sonra
iyi olmuştur hakikaten ne yediğin önemli değil önemli ortam farklı bişey yapmış olmanız beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…